Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 340.
-
Από Redmi note 3 se Kate με gcam... Η πρώτη με χαμηλό φωτισμό 83ea5d00caaaae2324972dd91a7a9393.jpg031bcb7da9a36775b4401ecacadba5c6.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σας..μετα απο ενα brick μετα απο αναβαθμιση στο miui το ελληνικό ειπα να δοκιμάσω αλλη rom...PixelExperience με android 8.1 oreo..ολα δουλευαν τελεια μαζι και η google camera εκτος απο μπαταρια..ετισ λοιπον είπα να άλλαξω kernel και εβαλα agne 12.3 το κινητο πλεον lagarei απιστευτα....εχετε να προτεινετε καποιον αξιοπιστο kernel? Όλα καλά πλέον ...το Magisk έκανε την δουλεία...uninstall και ξανα install και όλα τέλεια...!!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαViber....η χειρότερη εφαρμογή ever.... Αλλα αναγκαίο κακό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE: RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kotlid: “Παράθεση από ktlk21: “Είναι για την κινεζική rom του ρολογιού... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Κρίμα και ήταν κάτι που ήθελα. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικό update να το βάλουν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Κι εγώ.. Αν βάλεις pacified τι έχει.. Αλλα δεν έχει το strava που το θέλω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕίναι για την κινεζική rom του ρολογιού... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα το τζαμακι με έσωσε.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
οχί μια χαεα η εγκατασταση...την εκανα δευτερη φορα και ολα κομπλε,μετα απο το reboot ομως κολλαει στο mi.Δοκιμασα και hard reset μετα απο twrp αλλα τιποτα..aroma.. στο wipe το μονο που μου βγαζει error είναι " unable to wipe /sdcard1"
-
Σε redmi note 3 se (kate) μετα απο το update κολλαει στο mi στην εκκίνηση,,
-
Έχω εδώ και 5 μήνες το smart home της xiaomi και είμαι υπέρ ευχαριστημένος... το θέμα μου είναι ότι το ρουτερ μου τα έπαιξε και περιμένω σε μερικές μέρες της αγαπημένης xiaomi το 3αρι... το θέμα μου είναι τι κάνω με το συναγερμό? συνδέω με κάποιο τρόπο το gateway μόνο και αλλάζουν και τα υπόλοιπα, (λάμπες, αισθητήρες κ. τ. λ) ή το καθένα ξεχωριστά,.. Και επίσης πως αλλάζω δίκτυο με reset? χάνω ρυθμίσεις? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
προσωπικά με το gearbest δεν έχω θέμα... αν λάλα κτίζονται οι δικοί μας εδώ... είχα μια παραγγελία, μια Μπριζ από τον αυγόυστο... φαίνοταν ότι είχε φτάσει Ελλάδα από τότε αλλά τίποτα.. όταν πέρασε το διάστημα με αποζημίωσων πλήρως... την μπριζα την παρέλαβα χτες.... Επίσης 4 πράγματα από AliExpress με απλή μέθοδο αποστολής από διαφορετικούς πωλητές τα παρέλαβα στις 8 μέρες.... δεν το πίστευα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παιδιά κακά μαντάτα... είχα πάει στο ταχυδρομείο της Δάφνης και ήταν μια κοπέλα μπροστά που είχε μια παραγγελία καθυστερημένη λόγω τελωνείου... Η ενημέρωση που είχε στο tracking ήταν εισαγωγή απαγόρευμενου είδους... το περίεργο ήταν ότι η κοπέλα λέει είχε παραγγείλει accessories για την go pro... μόνο πλαστικά.... Για να δούμε τι νέο έχουμε λοιπόν Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σε Redmi note 3 se (kate) ένω στο aroma επιλέγω google camera δεν την έχω πουθενα στο μενου...
-
Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από paiktaras: “Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου. Sent from my 1+3T ” δλδ βλέπεις κανονικά μέσα από το mi home?πριν δεν δουλεύε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Όχι, αφού γράφω ότι δεν υπάρχει κάμερα να επιλέξω.Απλά παλιότερα εάν επ…