Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 340.

• από Αγγλία Αθήνα 5 μερες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ναι... Είναι στον δρόμο να το παραλάβουν... υπομονή... θα σου ανανεώνει μια φορά την ημέρα, με το που βρίσκεται, σε ποια χώρα δλδ μιας και έρχεται οδικός... το πρόβλημα ξεκινάει όταν μπει Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει η acs... αλλάζει το tracking number και πρέπει να πάρεις τηλ στην acs να σου δώσουν το καινούριο... και μετά ανάλογα πια περιοχή είσαι στο φέρνουν σπίτι ή αν μένεις όπως εγώ Δάφνη, άγιο Δημήτριο που είναι λίγο καραγκιόζη δες, περιμένεις όλη μέρα σπίτι και δεν έρχεται κάνεις courier κ…

• πάντα έτσι γίνεται... θεωρητικά έρχεται ο ταχυδρόμος σπίτι και αν δεν σε βρει σου αφήνει ειδοποίηση να πας την επόμενη να πάραλαβεις.. πρακτικά τώρα, πότε δεν κουβαλάνε μαζί τους δέματα και απλά αφήνουν χαρτάκι... εκτός αν είναι κάτι πολύ μικρό... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

αν σε είχαν κάνει θα έπαιρνε την αναβάθμιση μόνο του.. δεν σου ήρθε ούτε κι εμένα ειδοποίηση... πιστεύω ότι λόγω που ήμουν στο beta κύκλο μου αντικατεστησαν το ρολόι για την μπαταρία και ας μην το είχα πάρει από τους επίσημους πωλητές τους Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

ktlk21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Παρήγγειλα το Mi Mix 2 από Gearbest με κουπόνι στις 21/9. Σήμερα έλαβα email ότι το πακέτο έφυγε με tracking από DPD. Μπήκα στο DPD UK και φαίνεται ότι από τις 23/9 το πακέτο είναι στο Southall. Δεν το περίμενε τόσο γρήγορα το shipping γιατί το κινητό φαινόταν σε presale κατάσταση.” δεν είναι ακόμα εκεί... εχει γίνει η παραγγελία... δλδ έχει βγει το δελτίο αποστολής... οταν θα φτάσει στο Southall και ξεκινήσει από εκεί θα αρχίζεις να βλέπεις Sent from my Redmi Note 3 us…

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Επειδή είμαι beta tester στην τελευταία αναβάθμιση που είναι η 1.3.4d υπάρχει η δυνατότητα μόλις τελειώσεις το activity να κάνεις την διαδρομή export σε μορφή gpx σε φάκελο στο ρολόι... ώστε εύκολα να την μεταφέρεις όπου θες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Σημερα ξαναέχω στο χέρι ,το αγαπημένο μου..!!!Μου ηρθε αντικατάσταση απο Αμερίκη απο την επίσημη εταιρεία,Ειχα προβλήματα με την μπαταρία και παρόλο που δεν το αγόρασα απο αυτούς μαπο το επισημο δυκτιο δλδ,μου το άλλαξαν...Ίσως επαιξε ρόλο οτι ήμουν στο προγραμμα beta

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

ktlk21 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά...Μετα απο προσπάθειες κατάφερα να την κανω να δουλέψει στο ίδιο δικτυο με wifi..απο Internet ομως πως βλέπω...εχω κανει port forword τις θυρες αλλα μαντολες...!!!το εχει πετύχει κανεις?(μιλάμε παντα για tiny cam)

• Συνήθως τα flash sales έχουν ομαδική αποστολή στο τέλος του sale...το περίεργο είναι που έγραφε αποστολή την επόμενη... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν δεν τηρήσουν τα χρονοδιάγραμματα αποστολής ενώ λένε ότι υπάρχει τότε κυνηγά τους... οι περισσότεροι θέλετε χωρίς τελωνείο, με δωρεάν μεταφορικά, σε μια μέρα σπίτι τους.. ε δεν γίνεται... Η αγορά της Κίνας έχει κάποιες ιδιατεροτητες .... Αν δεν μπορείτε να τις δεχτείτε καλώς, υπάρχει και το σκρουτζ.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

δεν μπορείς... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Εμένα στον Ν. Ευβοϊκό το ανέβασε κανονικά... μου έχει τύχει πάντως να μην ανεβάσει διαδρομή.. ενω τις επόμενες τις ανέβασε κανονικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά ξεχνάτε κάτι.. οτι οι Κινέζοι δεν εξυπηρετούν μόνο εσάς... και δεν στέλνουν μόνο το δικό σας δέμα.. Οι αποστολές είναι μαζικές για όλο τον κόσμο και ως έτσι φυσιολογικό είναι να μην σκάνε μαζί παραγγελίες, η να αργούν... αν βιάζεστε πληρώστε courier, πάρτε και το τελωνείο σας και στην υγεία σας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

brevet ακι.... Αττικής? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

το strava δέχεται μόνο gpx δεδομένα.. τα indoor δεν έχουν τέτοια δεδομένα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “Nice info @mitch002 although I don't believe we'll ever see the fridge imported to GREECE ” Priority liine is your friend..!!

• δικά σου έξοδα πιστέυω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Θ έρθει μην φοβάσαι... Είναι άξιοπιστο το gearbest... το πρόβλημα είναι ότι τα δέματα φτάνουν Ελλάδα και μπορεί να μείνουν στο κομμάτι αυτό ακόμα και μήνα μέχρι να ανοιχτεί και να σκαναριστει το δέμα και να φανεί ανανέωση στο σύστημα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

οχι... απλά σε ενημερώνεις ότι έπιασες τον στόχο που έβαλες... αυτό που λες πρέπει να κοιτάξεις στο pace alert... δεν εχω το ρόλοι για να σου πω ακριβώς Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από sakis112: “Θα ήθελα να ρωτήσω: παρελαβα το πατίνι Μ365, σέλλα του, από το tomtop. Επειδή ξέρω ότι έχει Ευρωπαϊκό κατάστημα, υποθέτω ότι τα εκτελωνιζει το tomtop, όταν μπαίνουν Ευρώπη, όπως πιστεύω και τα υπόλοιπα Κινεζομαγαζα, που έχουν καταστήματα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι το priority line , έτσι δουλεύει, και εκτελωνιζονται, σε Ευρωπαϊκές χώρες, και μετά στέλνονται Ελλάδα, από χώρα της ΕΕ, οπότε δεν πληρώνουμε τελωνείο. Ένας γνωστός μου, μου είπε κάτι απίθανο: ότι υπάρχουν αφορολογ…