Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 340.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαγενικά όλα τα site που ανεβάζεις gps αρχεία έχουν δικούς τους αλγόριθμους για υπολογισμό των στοιχείων της κάθε διαδρομής.. κατέγραψτε με οποιαδήποτε συσκευή μια διαδρομή και μετά ανεβάστε την σε διάφορες υπηρεσίες.. και μετά δείτε διάφορες. ειδικά στα υψομετρικα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Απορία.. επειδή με το amazfit είχα ένα πρόβλημα και το gearbest σφυρίζει κλέφτικα,μετα απο επικοινωνία με την amazfit μου είπαν να το στείλω σε αυτούς για αντικατάσταση... τωρα το στέλνω με έξοδα δικά μου Αμερική όπως λέει το Mail το νέο που θα μου στείλουν πως θα γλυτώσει το τελωνείο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλα δεν δικαιολογώ το ρολόι απλά παραθέτω και κάποιο άλλο δεδομένο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜην το λες.. αν κάνεις μικρά και γρήγορα βήματα σε σχέση με κάποιον που έχει μεγαλύτερο διασκελισμο να γράψεις ακόμα και δίπλα χιλιόμετρα.. έτσι κι αλλιώς το ρόλοι το θες για έξω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαb Στον διάδρομο υπολογίζει τα χλμ βάση της κίνησης του χεριού σου.. δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο βηματισμό.. σαν κάνεις μικρότερα βήματα από τον μέσο άνθρωπο τότε θα γράψει παραπάνω... απο την αλλη ποιος σου είπε ότι οι διάδρομοι μετράνε σωστά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜου κάνει εντύπωση ότι δεν το έκανε ποτέ, ούτε μετά τα update... Στο άσχετο από χτες το κάνει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλήμερα guys... Ενω 2 μήνες δούλευαν όλα κανονικά, χτες αποφάσισε να ρουφήξει την μπαταρία με την μια.... Με 20 μπαταρία που συνήθως βγάζει μέρα άνετα έκλεισε σε 2 ώρες.. Το βάζω για φόρτιση μέχρι το 50% γτ έπρεπε να φύγω και μετά από κάνα 8ωρο έκλεισε πάλι... Δεν έκανε κανένα update ούτε το κινητό, ούτε το πρόγραμμα ούτε το ρολόι... Οι παθών έχετε καμία λύση Φοράει την τελευταία 1.3.3a Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Η βλακεια με το eglobal αν και γράφουν ότι έχουν stock δεν έχουν σχεδόν ποτέ από ότι κατάλαβα.. Σε εμένα με μια d7100 μου την έστειλαν μετά από 1 εβδομάδα, που παρέλαβαν και μετά σε 1 εβδομάδα την ειχα στα χέρια μου.. Αν είσαι τυχερός και έχουν stock όμως παραλαμβάνει σε μια εβδομάδα το πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ktlk21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌταν λες καμία ανταπόκριση, τι εννοείς? Οτι δεν έχεις παραλάβει, ή ότι δεν σου έχουν ενημερώσει την παραγγελία Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι..... Εχει θέμα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ktlk21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Matis: “Καλησπέρα ξέρει κανείς τι γίνεται με το live chat του eglobalcentral.eu; Μόνο εγώ δεν το βρίσκω;;;” Το live chat είναι καθημερινές 07:30 με 15:30 ωρες Κίνας.. ξημερώματα δικα μας.. μην περιμένεις να τους βρεις... πήγαινε εκει που λεει submit a ticket και σου απαντάνε, αλλα ωρες Κίνας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ktlk21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλά βρε, δεν ξέρει κανένας να του πει του ανθρώπου τι είναι DDP; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάποια μεταφορική εταιρεία, διεθνής εμπορικός όρος είναι για τις εμπορικές συναλλαγές. Δεν αποφεύγεις φόρο με αυτό, απλά είναι ενσωματωμένος στη τελική τιμή Ορίστε και σε λεπτομέρειες - @billfot ελπίζω να σου λύθηκε η απορία DDP: Delivered Duty Paid- Παραδοτέο, Δασμός Πληρωμένος Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την παράδοση από την έδρα του μέχρι τον τελικό προορισμό (έδρα αγοραστή) και επιβαρύνεται …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα αρχισε τα κουλα με το strava... εκανα 3 διαδρομές και ανέβασε μονο την τελευταία Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ktlk21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από ktlk21: “2 πράγματα παιδιά, δεν υπάρχει επίσημο mi store στο ali... ειναι εξωτερικοί πωλητές... και δεύτερον και στο unregister σου στέλνουν κανονικά tracking number ” Δεν θέλω να στο χαλάσω φίλε μου αλλά δεν σου στέλνουν όλοι tracking στο unregistered. Και επίσης ΔΕΝ υπάρχει unregistered με tracking. Απλά, στο στέλνουν έτσι κάποιοι με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ την έξτρα χρέωση (η οποία παίζει και να είναι ενσωματωμένη στην τελική τιμή) για δικούς τους λόγους που μπορεί να έ…