Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 340.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔυσάρεστη είδηση [ROM] PACEfied AmazFit | Huami AmazFit / Xiaomi AmazFit PACE | rel 18 | 1.2.22 dev - Post #2735 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαακριβώς... επειδή δεν έχει χάρτες ομως δεν σου προτείνει απο που να πας.....χρήσιμο για άνθρωπους σαν κι εμένα που κάνουν μπρεβετακια... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜετα την 1.3.2e υπάρχει δυνατότητα να φορτώσεις το gpx της διαδρομής που θες ώστε να έχεις πλοήγηση... e9a47700a9a3209f5847f17c197621a4.jpgdcfa914ffbc89099560e2997dea2db38.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν βλέπω κάτι τέτοιο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαBUG fixes για crashαρισματα του launcher και καλύτερη μετάφραση έλεγε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαινούργια παλι... 1.3.2ffd9bc9b8cf64169c80380b43bb233e01.jpg Ισως αποσυραν την προηγούμενη για τυχον προβλήματα για αυτό δεν την πήρατε και έβγαλα καπάκι καινούργια Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμααπλά το προβλήμα είναι ότι είναι update για το ρολόι όχι το πρόγραμμα... ποιος ξέρει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαεγω είμαι με Android αλλα δεν νομίζω να επηρεάζει... Δοκίμασε να συνδεθείς με το ρολόι με wifi και να ψάξεις για UPDATE απο το κινητό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυματο έχω ενα μήνα τωρα και με την 1.3.2b το είχε... τωρα για παλιότερες εκδόσεις δεν ξερω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαοχι το κινητό... ο φίλος απο πάνω ανάφερε την λειτουργία πτήσης στο κινητό.. στο ρολόι κάνει αυτο που σου έγραψα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο airplane κοβει την επικοινωνία του ρολογιού, στην συγκεκριμένη περίπτωση Bluetooth κ Wi-Fi.... Εχω την αγγλική version του ρολογιού και πηρα χτες την 1.3.2e με changelog αυτά που είχα αναφέρει στην προηγούμενη σελιδα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝεα αναβάθμιση σήμερα.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα ρε παιδιά με την εκδοση απο το store τα ειχε υπνο και βήματα... Και έχω την αγγλική έκδοση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΗ ειδοποίηση για να σηκωθείς υπάρχει... για την μουσική δεν έχω δοκιμάσει αν μπορείς να ελέγξεις το κινητό, μπορείς όμως νς περάσεις μουσική στο ρολόι και να ακούς με Bluetooth ακουστικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο ανεβασαν στην ομαφα του amazfit στο strava.. Μάλλον για firmware update μου κάνει
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαScreenshot_2017_05_31_22_53_52_195_com_strava.png
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι.. δεν βλέπω κατι για απενεργπποιηση του wifi παρα μόνο aeroplane mode... Δεν βρίσκω κατι για αυτό ρωτάω.. Οσο αφορά τις ειδοποιήσεις κανονικά.. βγαίνει στην οθόνη με το που έρθουν και ενα preview. με το που ξεκλειδώσεις με double tap η το κουμπί κάνεις και scroll και διαβάζεις κανονικα, εκτός αν ερθουν 2 - 3 απο την ιδια εφαρμογή που τις ομαδοποιει οπως και στο τηλ.. Στις κλήσεις σου εμφανίζει ονομα και αν θελειςβνα απορρίψεις η να βάλεις αθορυβο
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά... εδω και μια εβδομάδα κάτοχος του ρολογιού και είμαι χαρούμενος.. το δοκίμασα καο γυμναστήριο, αλλα και ποδήλατο δρομου και είναι ακριβής σε σχέση με το polar... Το μόνο '' πρόβλημα'', είναι, καο αυτο γτ εχω κακομάθει απο τα band η μπαταρία του που πάλι ξεπερνάει οτι αλλα smartwatch υπάρχει.. και ερωτώ υπάρχει καποιος τροπος να απενεργοποιώ μονο το wifi χωρις το Bluetooth μιας καο το δεύτερο το θελω για ειδοποίησεις