μην βλέπουμε παντού φαντάσματα... μια χαρά είναι το σκρουτζ και έχει και πάρα πολλά καλά κατάστηματα.... απλα λογική θέλει ναι να βάζεις το μυαλό να σκεφτεί.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
θυμάμαι ότι το είχα κάνει.. τώρα τι να πω.. Είναι πολλά χρόνια και δεν διακινδυνευω να το κάνω τώρα γτ έχω πολλές συσκευές Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Είχαν διαλύσει την μια πόρτα της κουζίνας για το μπαλκόνι, και μπήκαν χωρίς να την ανοίξουν, για αυτό δεν βάρεσε ο συναγερμός.. Όταν πέρασε από τον αισθητήρα κίνησης άνοιξε το φως του gateway τρόμαξε κι έφυγε.. (είχα ξεχάσει να ενεργοποιήσω να δίνει στον συναγερμό γτ αφήνω τον σκύλο μέσα και βαρουσε χωρίς λόγο) γύρισε μετά από 40 λεπτά αφού προφανώς δεν είδαν κανέναν, βγάλανε τα 2 gateway από μπριζα, ξήλωσαν και τις 2 κάμερες.. Η τρίτη στο σαλόνι πρέπει να την έβγαλαν από το καλώδιο καταλαθος κα…
Παιδιά έχετε κάποιο θέμα με τον κινέζικο server? Μου έχει βγάλει όλες τις συσκευές offline εκτός από τα ρουτερ και τις λάμπες Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου; ” Το κινητό έχεις? Είναι ξεκλείδωτο? Μ…
κανε ενα ticket στο gearbest... θεωρητικά για τέτοια πόσα δεν ζητάει να το στείλεις.. το πιο πιθανό είναι να σου κάνει refund ενα μέρος αν όχι όλο το ποσό Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
δεν νομίζω να ισχύει, γτ παλιές καλές εποχές μια χαρά χτυπούσε το ξυπνητήρι με κλειστή συσκευή και δεν σε εντοπίζαν με τίποτα (εκτός απο το Hollywood) Sent from my Nokia 9 using Tapatalk