Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 340.
-
Προσωπικά εμένα ολο το smart home δουλεύει κανονικά..... Και οι λαμπες και οι παγίδες και οι Μπριζες και ότι αλλο ελέγχεται από εκεί... Αραβμηπως κάποιο αλλο θέμα παίζει... Παντως δίκιο έχει το παλληκάρι από πάνω, τα υπόλοιπα στο κατάλληλο θέμα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από the_dynamite: “Παράθεση από ktlk21: “Εμένα και με την τελευταία εμδοση 1.3.8 κανένα πρόβλημα.. Ανεβαίνουν κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις upload απο το ρολόι... Σσ παλιότερη έκδοση που είχα θέμα έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και έστρωσε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανεβάζεις και δραστηριότητες walking στο strava?” Ναι... Αρεα και που Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα και με την τελευταία εμδοση 1.3.8 κανένα πρόβλημα.. Ανεβαίνουν κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις upload απο το ρολόι... Σσ παλιότερη έκδοση που είχα θέμα έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση και έστρωσε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΌχι...εβαλα την έκδοση του γιατρού και μου τα εμφάνισε κανονικά... Το. Περίεργο είναι ότι με το ίδιο mi account login έχω άλλο Id στο amazfit, άλλο στο mifit, άλλο στο mi home.. Και σε όλα login με το ίδιο mail και το ίδιο password Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα..αντιμετοπιχω ένα πρόβλημα..ειχα το ρολοι να συγψρονιζει και με το mifit και το amazfit ...εκανα μια βλακεια ομως και εσβησα το Mifit..τωρα οταν κανω Login με το xiaomi id μου βγαζει αλλο id και δεν βρισκει τις συσηευες που ειχα(mi scale ,mi shoes)...ξερεις κανεις ?
-
Θυμάμαι στα Nokia είχε παλιά ενσωματωμένο fm transmitter και μέσα στην πόλη ήταν άχρηστο.. Επαρχία όμως ήταν απόλαυση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλημέρα. .. λέω να ανοίξω ντουαγκομαγαζί. Αλλά εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα πουλάω ακριβότερα από την κανονική τιμή. Δεν γίνεται, κάποιος θα τσιμπήσει.. :whistling:” Θα τσιμπήσουν αυτοί με τα ☓ και τα s9+ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έβαλε, αλλά είναι το μισό κ πιο κάτω από του Ιμπρα!!!! α, ξέχασα...κ σας άφησα σε αγωνία... "Hello Sklikis Sklikaras, We've finished reviewing your unauthorized activity claim and you'll receive a refund for the transaction amount. It may take up to 5 business days for the funds to appear in your account. Seller's Name: zhang biyan"” Εμένα δεν μου απάντησαν ακόμα..... Πότε έκανες claim? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣτείλε link Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Αν και έστειλα παρατήρησα κάτι.. Στο PayPal έχω άλλο αριθμό παραγγελίας και transaction ID από ότι στο site... Στο PayPal δεν με αφήνει να ακυρώσω πληρωμή μόνο αν δεν παρέλαβα και αν παρέλαβα κάτι άλλο Tωρα που μπηκα από τον σταθερο μου δειχνει την παραγγελια απληρωτη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈστειλα κι εγώ μια παραγγελία να γελάσουμε.. Αφού είναι paypal στην μέση o problem Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Αν επιτρέπετε Loading site please wait... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Το burger είναι από το abacus στην Δάφνη... Rom είναι η pixel experience 1232(Android 8.1) και η gcam GCam_5.1.018_by_SerJo87_1.6RC1. 4 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk