Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 173.
-
Σε Redmi pro Omega ενώ όλα καλά και σταθερά ξαφνικά βαρεσε reboot ενώ το είχα απλά ακουμπήσει στο γραφείο και δεν άνοιγε μετά. Το έκλεισα με παρατεταμένο το off και το άνοιξα πάλι. Από τις σπάνιες φορές που μου έχει τύχει κάτι τέτοιο με όλες τις ρομ μέχρι σήμερα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσα στο zip της ρομ έχει έναν φάκελο που λέγεται recovery και μέσα έχει ένα TWRP.img αυτό το βγάζουμε από την ρομ και κάνουμε reboot σε TWRP και το φλασαρουμε πριν περαστεί η ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pit_hal: “Όμως δεν με αφήνει καν να επιλέξω το otg ” Δοκίμασε σε στικάκι και όχι απευθείας στο pc..” Ευχαριστώ για την απάντηση, με στικάκι που λες όμως θα πρέπει να το συνδέσω απευθείας στο κινητό και τέτοιο καλώδιο δεν έχω για type-c καλώδιο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια ερώτηση, googlαρα πρώτα αλλά δεν έβγαλα άκρη, προσπαθώ να πάρω φουλ νανντροιντ Μπακ απ μέσα από το TWRP 3.1.0 που είχε μέσα η 7.4.6 αλλά επειδή είναι μεγάλο προσπάθησα με otg να το περάσω κατευθείαν στο PC που έχει drivers αφού σε εκείνο έκανα όλες τις διαδικασίες εξαρχής. Όμως δεν με αφήνει καν να επιλέξω το otg και αναρωτιέμαι το γνήσιο καλώδιο του Redmi pro Omega που έχει μέσα στο κουτί δεν υποστηρίζει otg η δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση μέσα από το μενού για προγραμματιστές? Στάλθηκε…
-
Καλημέρα στην ομάδα! Σε Redmi pro Omega με 7.4.6 περνάω την 7.4.27 κατευθείαν χωρίς fr ε? Έμεινα λίγο πίσω στις αναβαθμίσεις! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρατηρώ ότι πέφτει αρκετή "γκρίνια" και το βάζω σε εισαγωγικά και νιώθω πως αυτό πιέζει και αγχώνει κάπως την ομάδα ανάπτυξης. Νομίζω πως έχουμε δει τις εβδομαδιαίες dev με λάθος μάτι και τις φερομαστε σαν να είναι κανονικά updates. "Πειραματικές" εκδόσεις είναι και αν δεν δοκιμάσεις - ρισκάρεις δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου κάτσει. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μέχρι και χοντρή πατάτα κάποιες φορές. Σαν να θέλεις να πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται και αντί για αεροπ…
-
NFC function στο Redmi pro?
ΜήνυμαΚαι εγώ έφαγα το ίδιο ξενερωμα με το wallet της Πειραιώς Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Για Redmi pro Omega δεν θα έχει αυτή την εβδομάδα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πότε μα ποτέ δεν έχει συγχρονίσει την λιστα φραγων. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιλογή tempered glass
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξεθάβω θέμα μιας που όταν πηρα το κινητό τον Ιανουάριο ήρθε μεσα απο το βικμολ με μια χαζότέμπερτ που ειχε και κατι μικρες μαύρες κουκιδίτσες μέσα. μεχρι σήμερα που μου έπεσε πανω σε μια ξύλινη καρέκλα και ευτυχώς ράγισε το τεμπερτ οπότε και το έβγαλα! επιτέλους έχω οθονάρα! χαχα! καλα τα σπάει έτσι σκέτο. ήθελα να ρωτήσω ΑΝ παίζει να βρώ κάπου απο ελλάδα για πιο άμεσα να πάρω πρωτού αρχίσω αν κοιτάσω σε ε-παραλία και τα γνωστα μολς γιατι απο εκει θα πάρει καιρό να ερθει! αν και το σκ…
-
Καλημέρα, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως μόλις πέρασα την ρομ και για 2-3 μέρες η μπαταρία πάει πολύ καλά. Μέσα στην εβδομάδα όμως άρχισε να την ρουφάει σαν νταλικερης σε στάση στην εθνική οδό. Δεν περνάει τις 4 ώρες οθόνη και με φωτισμό στο αυτόματο. Κάτι παίζει και ανεβοκατεβαίνει η απόδοση της μπαταρίας έτσι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι έχασα βρε παιδιά? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι, απλά μου ήρθε χωρίς να το σκεφτώ να πιάσω το κινητό και να το κουνήσω σαν να κάνω αέρα. Ακούω το κλινκ κλινκ λε δεν μπορεί ιδέα μου είναι.και δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω. Μετά σκέφτηκα να το δοκιμάσω και από την άλλη μεριά και δεν ακουγόταν. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιστρέφω μετά από καιρό, έτυχε να πιάσω το κινητό από κάτω που είναι το ηχείο και να το κουνάω πέρα δώθε σαν βεντάλια που κάνεις αέρα. Κουδουνίζει μέσα κάτι σαν σπασμένο. Τρόμαξα! Πιάνω το κινητό από την μεριά την κάνω που είναι και η κάμερα το κουνάω και δεν ακούγεται. Όποτε κάτι μέσα στις κάμερες κουδουνίζει σαν σπασμένο. Ίσως από εκεί έρχεται ο θόρυβος όταν λειτουργεί η κάμερα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωχ μόλις πρόσεξα και εγώ ότι έχω αυτό το πρόβλημα. Το κάνει αφού ανοίξεις την φωτό αρχίζει και βάζει αυτό το πλέγμα. Όχι στις μικρογραφίες στο preview της gallery. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το οποίο διαγράφει τα παντα όλα? Και πως τα επαναφέρουμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου ήρθε το vip mail για την 3.30 έχω Redmi pro από όσο ξέρω αφού δεν έχει global έχει source μόνο από China. Αλλά μετά ήρθε mail ότι η 7.3.30 φοράει eu source και πρέπει να κάνουμε fr για να περαστεί. Χρειάζεται και για το Redmi pro αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει να περνάω ρομ κάθε δεύτερη εβδομάδα! Η .9 είχε θέματα, η .16 μία χαρά. Η .23 λέτε για την μπαταρία! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk