Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 173.
-
Έβαλα και εγώ την .16 μετά την .2 την ενδιάμεση δεν την είχα βάλει. Όλα καλά μέχρι στιγμής σε Redmi pro. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειδική μετά την τελευταία αναβάθμιση του Lucky patcher είναι ότι τελειώνει τα patch στον μισό χρόνο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Viber ειδοποιηση!
ΜήνυμαΚαι σε μένα το έκανε πριν την τελευταία ενημέρωση. Έγινε το update συνέχισε να το κάνει και έστρωσε με restart. Καλώς ή κακώς κάθε 3-4 μέρες ένα restart χρειάζεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ με την τελευταία ρομ με ακριβώς την ίδια χρήση στα ίδια μέρη βλέπω ότι χάνει το 4g πολύ συχνά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και το αρχείο χοστ έχει πειράξει και ροοτ δικαιώματα έχει φουλ! Σε σιτε που μπαίνω δεν κόβει, σε FB, YouTube τα ίδια! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ το AdAway το έχω κάνει εγκατάσταση μέσα από το play store, με root συσκευή και δεν μου κόβει απολύτως τίποτα. Τι πάει στραβά? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi pro περασμένη από χτες όλα μία χαρά, λειτουργεί και η εγγραφή οθόνης! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα για πρώτη φορά έπαθα battery drain και ήταν 90% χρήση από το μεσετζερ χωρίς να το δουλέψω το κινητό. Έκανα μία επανεκκίνηση και καθαρισμα την cache της εφαρμογής. Έχει τύχει σε άλλον αυτό? Όταν φεύγω από την δουλειά έχω το λιγότερο 75% μπαταρία σήμερα ήταν στο 50% και μέχρι να γυρίσω σπίτι έφτασε στο 20% Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα βαριέμαι δεν θα κάνω τίποτα! Μου δίνω ρεπό για το σκ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Τελικά την περνάμε την .23 η περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλουν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα! περάστηκε μόλις σε redmi pro το μονο θεμα που αντιμετώπισα ήταν το messenger εμενε συνέχεια σε φάση Σύνδεση ή αναμονή για σύνδεση δικτύου. μετά απο 2-3 reboot και λίγο πρίν το διαγράψω για να το ξαναπερασω έστρωσε. ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες βδομάδες που είχα θεμα με αναβάθμιση και η μονο φορά που έκανα και πρίν και μετα την εγκατάσταση wipe την cache+Dalvik. τις προηγούμενες φορές δεν εκανα τίποτα απλά εβαζα την επομενη εκδοση απο πάνω. ωπ μόλις είδα ότι χάθηκαν και όλα τα patc…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΈχεις ανοίξει την ακριβή τοποθεσία στις επιλογές της εύρεσης θέσης? Ρυθμίσεις--> περισσοτερες ρυθμίσεις --> ασφαλεία& απόρρητο --> τοποθεσία Υψηλή ακρίβεια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk