Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει για την λειτουργία του cast screen; Έχω ένα Android TV box και το συνδέω με το τηλέφωνο μου μέσω screen cast/wifi direct για την προβολή των εικόνων και των videos στην τηλεόραση. Με την τελευταία σταθερή του forum miui7 στο τηλέφωνο μου δούλευε κανονικά αυτή η δυνατότητα. Τώρα είμαι στο τηλέφωνο με σταθερή MIUI8 8.0.2.0 δική μας και ενώ δείχνει, ότι συνδέεται μέσω screen cast , δεν μου προβάλει τα αρχεία στην τηλεόραση. Το έχει δοκιμάσει κάποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “ Την πέρασα.Ελαχιστες διαφορές.Ισως τρωγεται καπως πιο γρηγορα η μπαταρια με ανοιχτα δεδομενα.Κανα-δυο κολληματα του πληκτρολογιου,και χρωμα γαλαζιο ιδιο σχεδον σε ολες τις εφαρμογες μηνυματων,αριθομομηχανης,ημερολογιο,mail,ηχογραφηση.Προωπικα προτιμουσα τα προηγουμενα χρωματα. ” Σκέφτομαι να την περάσω και εγώ! Όποιος δύναται, ας ανεβάσει κάποιο στιγμιότυπο με τα καινούργια χρώματα στις εφαρμογές. Τα κολλήματα στην περιήγησή είναι από τον stock browser ή από άλλον; Με …
-
Καλή τύχη σε όλα τα μέλη!
-
Ελλειπής η λίστα! Ας αναμείνουμε. Το πρώτο σε ψήφους forum μας ελπίζω να μεταφέρει τις ερωτήσεις των χρηστών που αφορούν στην συμπλήρωση της λίστας με τις συσκευές που λείπουν στην Xiaomi! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Ενεργή κοινότητα ενεργά μέλη! Καλό θα ήταν να μας δώσει η Xiaomi μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής τόσο για τις παρατηρήσεις, που κάνουν οι δικοί μας developers στις ROM, όσο και για τις ενσωματώσεις/ διορθώσεις σφαλμάτων κλπ. Καλά είναι τα πληθυσμιακά κριτήρια για τις πωλήσεις αλλά για τη φήμη και την αξιοπιστία, εκεί που δεν υπάρχει η επίσημη εταιρία, φροντίζουν σε μεγάλο βαθμό τα ενεργά fora. Αυτό ακριβώς απέδειξε το δικό μας με συνεχή και αδιάκοπη δουλειά! Στάλθηκε από …
-
Καλή τύχη στην ομάδα μας παιδιά! Ψήφισα ως Peter.gr Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ας αναμένουμε. Η κινδυνολογία δεν βοηθάει σε τίποτα είτε αφορά στην infoquest είτε στα τελωνεία. Μέχρι τώρα όλοι απ' έξω ψωνίζαμε αναλαμβάνοντας το όποιο ρίσκο. Τώρα μας δίνεται μία επιπλέον επιλογή, αυτή της αγοράς από Ελλάδα. Αυτό μόνο θετικό είναι. Κάθε επιλογή έχει τα υπέρ και τα κατά. Κατά την όρεξη του και την τσέπη του ο καθένας. Μην "διχαστούμε" με το γνωστό κουσούρι του λαού μας προκειμένου να αποδείξουμε, ότι η μία ή η άλλη επιλογή είναι καλύτερη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Ψάξε κάποιο service εδώ Ελλάδα, ρώτα το κόστος επισκευής και πραξε ανάλογα. Ούτως ή άλλως και να το στείλεις πίσω πάλι θα πληρώσεις για επισκευή Γιατί είσαι εκτός εγγύησης και δεν θα έχεις κινητό για αρκετό καιρό. Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα δυστυχώς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Παράθεση από nekromanths: “εστειλε το κινητό για βλάβη...το έστειλαν πίσω χωρίς να φτιάξουν κάτι και οταν τους λέει δεν κάνατε τίποτα θα το στείλω πίσω του αρχίζουν όλα τα Κουλα .…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εγώ συμφωνώ και ΘΕΛΩ να πάμε ...παρακάτω! Να εξελιχθούμε, με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό... Τις λεπτομέρειες για συνδρομές, χώρους κλπ μπορούμε να τα δούμε στην πορεία. Προχτές, στη συνάντηση, ήρθε ένας κύριος στο τραπέζι μας (ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμάμαι το όνομά του), μέλος του φόρουμ και μας είπε σε μένα και τον @kok8 σχεδόν την ίδια ιδέα! Μας είπε ότι έχει και προτζέκτορα κλπ και μίλησε λίγο για την πιθανότητα μιας παρουσίασης σε ένα κλειστό χώρο και εν πάσει περιπτώσει, τη …
-
Παράθεση από caeser: “youtu.be/6twu5rSML2g” Εξαιρετικός Βαγγέλη! @caeser . Εύγε! Μπράβο σε όλους. Μπράβο και στον Χρήστο @pechr ! Αεικίνητος! Φωτογραφίες, videos και κοινωνικότατος! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα μας αρωματίσετε τη Rom με νέα καλούδια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως λειτουργεί το Mi Message
Μήνυμα@amxc Άνοιξε τους δύο πρώτους διακόπτες από το πρώτο στιγμιότυπο οθόνης που έστειλες. Αλλιώς θα σε δείχνει online μόνο όταν είσαι σε wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Stable 7.2.3 και το Bluetooth συνδέεται κανονικά με το ακουστικό μου χωρίς πρόβλημα και χωρίς διακοπές. Δουλεύει κανονικά σε κλήσεις δικτύου, κλήσεις μέσω viber καθώς και κλήσεις μέσω Facebook messenger. Μεταφορά αρχείων δεν θυμάμαι να έκανα, οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Edit: Το δοκίμασα μόλις. Στέλνει και λαμβάνει κανονικά. Η δοκιμή έγινε με android TV box χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@pit13. Με την 7.2.3.0 stable που φοράω δεν το κάνει. Το δοκίμασα μόλις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk