Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.
-
Ψήφισα και εγώ (peter.gr). Καλή επιτυχία στην κοινότητα!
-
Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει τρόπος πχ στα μυνηματα οταν κάποιος μου στέλνει ενα αριθμό τηλεφώνου, να τον αναγνωρίζει, και να μου δίνει το δικαίωμα να τον καλέσω ή να τον αποθηκευσω πχ?” Πάτα τότε παρατεταμένα το μήνυμα, στη συνέχεια επίλεξε το κουμπί με τις τρείς τελείες δεξιά, και μετά επίλεξε "αντιγραφή κειμένου" . Τώρα μπορείς με παρατετεμένο κράτημα να το επικολλήσεις σε ένα κενό πεδίο νέας επαφής.”
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά μια ερώτηση υπάρχει τρόπος πχ στα μυνηματα οταν κάποιος μου στέλνει ενα αριθμό τηλεφώνου, να τον αναγνωρίζει, και να μου δίνει το δικαίωμα να τον καλέσω ή να τον αποθηκευσω πχ?” Πάτα μία φορά πάνω στον αριθμό και θα σου εμφανιστεί από κάτω λίστα με τις ενέργειες για να επιλέξεις πχ κλήση, αποθήκευση κλπ. Συνήθως οι αριθμοί εμφανίζονται με άλλο χρώμα και υπογραμμισμένοι δείχνοντας ότι είναι ενεργοί για να κάνεις τα πιο πάνω.
-
Παράθεση από maddoctor: “MIUI 6 for Redmi 1 W/TD, Redmi Note 3G W/TD, Xiaomi Mi 2/2S will be released for public today! MIUI 6 for Redmi IS is being tested by MIUI Beta Team here MIUI ROM 5.4.3 Full Changelog. Redmi 1, Redmi Note 3G, Mi 2/2S Will be Released - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Επίσης... MIUI ROM 5.4.3 Full Changelog [Phone] New - Added Internet calling (Settings - Call settings - Internet calling) (Mi 3 TD/W/ Mi 4 W) (04-02) Αυτό ξέρουμε τι είναι, πως υποστηρίζεται, κτλ?…
-
Έχω stable 17 gtv 3.20. Στις ρυθμίσεις συστήματος δεν υπάρχει. Αν πατήσω τις κλήσεις και στη συνέχεια το αριστερό κουμπί με τις 3 παύλες εμφανίζονται οι ρυθμίσεις κλήσεων. Όμως ούτε εκεί, μέσα στις επιλογές, μου δίνει δυνατότητα για δημιουργία sip account. Αν κάποιος έχει τη λειτουργία αυτή σε νεώτερη ROM, ας φωτίσει. Μιλώ πάντα για hongmi. Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από epkakas: “Sip account κάποιος; Κανείς δεν το χρησιμοποιεί παίδες; Παράθεση από epkakas: “Παίδες, γνωρίζει κάποιος…
-
Sip account κάποιος; Κανείς δεν το χρησιμοποιεί παίδες; Παράθεση από epkakas: “Παίδες, γνωρίζει κάποιος να δώσει οδηγίες για τη δημιουργία sip account στο hongmi; Δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Αναγκάστηκα να κατεβάσω εφαρμογή.”
-
Παίδες, γνωρίζει κάποιος να δώσει οδηγίες για τη δημιουργία sip account στο hongmi; Δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Αναγκάστηκα να κατεβάσω εφαρμογή.
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Gtv 4.9.30 στο hongmi. Άλλαξε το προεπιλεγμένο θέμα με άλλο περιγραφή στα ρωσικά. Άλλαξε η γραμματοσειρά νομίζω. Εντόπισα ότι το πεδίο δίκτυο από τη μουσική αφαιρέθηκε και δεν έχω πλεον πρόσβαση για αναζήτηση ενώ και το πρόβλημα με τον κέρσορα στον πλοηγό(select,copy,paste) παραμένει. Καμιά ιδέα;
-
Και το πρόβλημα στον πλοηγό παραμένει. Απουσία δυνατότητας μετακίνησης σημείων κέρσορα για την επιλογή κειμένου.
-
Η εφαρμογή του καιρού συνδέεται πλέον με το accuweather με πρόσβαση στην ιστοσελίδα του αντί για το κινέζικο δίκτυο. Ευπρόσδεκτη αλλαγή.
-
Σωστός! Πράγματι απουσιάζουν.
-
Παράθεση από dimpet: “Στο hongmi δεν παίζουν τα βίντεο από την συλλογή.. "Αδύνατη η αναπαραγωγή βιντεο" μόνο από την εφαρμογή βίντεο παίζουν.. Hongmi” Το επιβεβαιώνω. Τα ίδια και το δικό μου. Πάντως η rom πετάει μέχρι ώρας.
-
Κάποιες ώρες χρήσης στην 4.9.19 στο hongmi μετά από full wipe και όλα βαίνουν καλώς με ταχύτητα και χωρίς πρόβλημα.
-
Η 4.9.5 μου εμφάνισε πολλά προβλήματα. Επιβεβαιώνω το error μέσω ota. Ξαναγύρισα στην 3.20 στο hongmi μου.
-
Παράθεση από mike_k: “Αυτό που λέτε για το κέρσορα και την επιλογή, το έχω και γω στο Note με τη 3.21. Το κάνει με το στοκ browser. Με dolphin και Chrome δουλεύει κανονικά. Οπότε δοκιμάστε άλλο browser! :)” Ναι φίλε MIKE_K. Γι' αυτό αναφέρω ότι είναι σφάλμα που προέρχεται πιθανότητα από τη rom. Εγώ χρησιμοποιώ stock browser και το παρατήρησα. Θα το φτιάξουν οι συναγωνιστές. Δεν μας έχουν χαλάσει χατήρι
-
Προφανώς είναι κάποιο σφάλμα. Εγώ παρατηρώ και πρόβλημα στην αυτόματη προσαρμογή κειμένου στην οθόνη αρκετές φορές . Θα το δουν και τα άλλλα παιδιά και θα μας πουν.
-
Στον πρεοεγκατεστημένο φυλλομετρητή με παρατεταμένο άγγιγμα για την εμφάνιση των επιλογών "αντιγραφή, αποκοπή, επικόλληση, διαμοιρασμός" τα δύο άκρα του κέρσορα δεν μετακινούνται για να επιλέξω το κομμάτι του κειμένου που θέλω. Η επιλογή "διαμοιρασμός" εμφανίζεται αλλοιωμένη και στο πλάι. Συμβαίνει και σε άλλον; Συσκευή hongmi 1
-
Παράθεση από gsar: “Παράθεση από epkakas: “Πέρασα και εγώ πρίν από λίγο την 3.9 σύμφωνα με τις οδηγίες στο Hongmi μου. Όλα μια χαρά μέχρι ώρας. Μόνο με το xiaomi Authenticator έχω απορία μιας και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Μου γράφει να συνδεθώ account.xiaomi.com και να ανοίξω την προστασία μητρώου και το διακριτικό ενεργοποίησης.Πατώ την επιλογή "ενεργοποιήστε τώρα" και μου ανοίγει η κάμερα για να σαρώσω ένα MiID Barcode πράγμα που δεν υπάρχει στη σελίδα μου όταν συνδέομαι. Κάνω κάτι λάθο…