Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η εφαρμογή αντίγραφα είναι πλέον έχει πλέον ενσωματωθεί σε μενού. Πήγαινε στο ρυθμίσεις => αντίγραφα & επαναφορά => τοπικά αντίγραφα” Σ'ευχαριστώ
-
Παράθεση από epkakas: “Τελευταίο flash για σήμερα γιατί έχω δεί την πούλια τον αυγερινό και όλους τους αστρικούς σχηματισμούς . Update: Καμία αλλαγή. Οι εφαρμογές που ανέφερα είναι απούσες και πάλι. Αν κάποιος συναγωνιστής με το ίδιο τηλέφωνο έχει τα ίδια συμπτώματα ας ενημερώσει πληροφοριακά. ” @MIUI_ART Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρω backup αφού η εφαρμογή αντίγραφα δεν εμφανίζεται;
-
Τελευταίο flash για σήμερα γιατί έχω δεί την πούλια τον αυγερινό και όλους τους αστρικούς σχηματισμούς . Update: Καμία αλλαγή. Οι εφαρμογές που ανέφερα είναι απούσες και πάλι. Αν κάποιος συναγωνιστής με το ίδιο τηλέφωνο έχει τα ίδια συμπτώματα ας ενημερώσει πληροφοριακά.
-
Δική μου παράλειψη!! Τα στιγμιότυπα που παρέθεσα παραπάνω είναι από την 3.15.1 για να δείξω τί λείπει από τους αντίστοιχους φακέλους στην 3.20 στο hongmi μου. Ο tora33 έχει δίκιο admin. Αυτό ακριβώς μου συμβαίνει.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από epkakas: “@tora33 το είδα το post. Εμένα στο αντίστοιχο path μου βγάζει τα ακόλουθα του συνημμένου.” άρα δεν είσαι σ'αυτήν την κατηγορία μπας και είναι σε άλλη επιφάνεια εργασίας χύμα ? βάλε πάλι την rom ” Με τόσο φλάς θα γίνω φωτογράφος σήμερα...
-
@tora33 το είδα το post. Εγκατέστησα το authenticator και το antifake σύμφωνα με τις οδηγίες και όλα καλά. Οι υπόλοιπες όμως δεν ξέρω αν αναδιατάχθηκαν ή αφαιρέθηκαν. Γι αυτό και το προηγούμενο post μου Εμένα στο αντίστοιχο path μου βγάζει τα ακόλουθα του συνημμένου.
-
Και στο hongmi από την 3.15.1 στην 3.20 έχουν εξαφανιστεί από τον φάκελο "εργαλεία" η αναζήτηση και από το φάκελο "ασφάλεια" οι εφαρμογές : αντίγραφα, ασφάλεια, σχόλια, mi credits. Εκτός και βρίσκονται αλλού. Τα φώτα σου κύριε διαχειριστά
-
MIUI art είσαι τιτανοτεράστιος! Δούλεψε με τον τρόπο που μου υπέδειξες! Tora33 ευχαριστίες για τις προτάσεις.
-
Σας ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.
-
Ξαναγύρισα στην 3.15.1 αλλά το authenticator απουσιάζει. Το έτρεξα ξανά μέσω root Explorer μάταια. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Τί στο λύκο, δεν μπορώ να καταλάβω
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από epkakas: “Το έκανα με το root Browser και όταν πατώ install μου βγάζει "Σφάλμα ανάλυσης πακέτου" . Το ίδιο μου βγάζει και για το apk antifake.” φλάσαρε πάλι την rom , λογικά θα εμφανιστεί” Το έκανα και δεν εγκαθιστά το apk. Μου βγάζει "σφάλμα ανάλυσης πακέτου"
-
Παράθεση από epkakas: “Η εφαρμογή authenticator εξαφανίστηκε από hongmi μου με το πέρασμα της 3.20. Γνωρίζει κάποιος γιατί; Αφαιρέθηκε; Πώς την βρίσκουμε;” με root explorer στο data/miui/apps , βρέστο-τρέξτο [/quote] Παράθεση από tora33: “Παράθεση από cy67: “Ποιο προγράμμα ειναι αυτο?” υπάρχουν αρκετά , εγώ έχω το αγορασμένο play.google.com/store/apps/det…ftware.rootexplorer&hl=el (στο play store ίσως υπάρχουν και δωρεάν κάποια) edit play.google.com/store/apps/det…com.clearvisions.explorer play.…
-
Η εφαρμογή authenticator εξαφανίστηκε από hongmi μου με το πέρασμα της 3.20. Γνωρίζει κάποιος γιατί; Αφαιρέθηκε; Πώς την βρίσκουμε;
-
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Αποφάσισα να περάσω με τον παραδοσιακό τρόπο (οχι ΟΤΑ) σήμερα από 3.15.1 στην 3.20 επιλέγοντας το πακέτο full rom χωρίς να διαγράψω κάτι. Όλα πολύ ωραία μέχρι ώρας.Οι εφαρμογές "authenticator" και άλλη μία, όπως αναφέρει και ο συναγωνιστής GeoXiaomi εξαφανίστηκαν. Πού τις βρίσκουμε; Παρεπιπτόντως έφτιαξε και ο φακός από την οθόνη κλειδώματος! Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε η νέα GTV-3.20 για τις Hongmi/RedMi 1 (WCDMA) συσκευές, και είναι έτο…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ο/H GR_Macedon έγραψε: Και σε μένα. <br /> <br /> και σε μένα εδώ και καιρό αυτό έβγαζε αλλά δεν μπορούσα να κάνω αναβάθμιση λόγω του θέματος με το οτα.<br /> <br /> <br /> Θανάση,<br /> έχω ακόμη την δικιά σου 3.15 και αν θες το πιστεύεις αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο την αφήνω τόσο καλύτερη γίνεται!!<br /> εννοώ ότι εμφανίζει ελεύθερη μνήμη μέχρι και 514ΜΒ.<br /> <br /> Περιμένω βέβαια την 3.17 αλλά δεν νομίζω να την προλάβω πριν φύγω για διακοπές.<br/> Είναι επειδή τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι ισχύει και είναι κάτι προσωρινό, γιατί είχαμε προβλήματα με το πληκτρολόγιο. Το SwiftKey τα έχει όλα όμως και μπορείς να κατεβάσεις και τα λεξικά του για Ελληνικά και Αγγλικά.” Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ το swiftkey χωρίς πρόβλημα. Ρώτησα για να επιβεβαιώσω. Συνεχίστε την άψογη δουλειά παίδες.
-
Πέρασα και εγώ την 3.11 από την 3.9 fixed. Παρατήρησα τα ακόλουθα: 1.Σταμάτησαν τα κλεισίματα και οι ελάχιστοποιήσεις των εφαρμογών. 2.Τα θέματα και η μουσική δικτύου λειτουργούν κανονικά. 3. Νομίζω ότι έχω περισσότερη Ram διαθέσιμη και καλύτερη απόκριση. Όμως θέλω να ρωτήσω, αν αφαιρέθηκε η ελληνική γλώσσα από το stock android πληκτρολόγιο, γιατί δεν μου τη βγάζει πλέον αλλά μου εμφανίζει την επιλογή της συνημμένης εικόνας. Ισχύει miui-art;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εντάξει ρε παιδιά. Δεν το λες και πρόβλημα. Και πάλι ανάβει ο φακός, απλά πατάς το Power Button και σβήνει. Για μένα η προβληματάρα είναι ότι δεν δουλεύει το mail και ότι έχει σχέση με αυτό, όπως η ανανέωση ενημέρωσης του ημερολογίου google, λόγω του ότι στην νέο ROM κλείνουn οι υπηρεσίες EXCHANGE.” Δεν τίθεται θέμα αξιολόγησης και σημαντικότητας. Διαπιστώθηκε bug που αποκλίνει από τη φυσιολογική λειτουργία και αναφέρθηκε προς βοήθεια των παιδιών που επιμελούνται της RO…
-
Παράθεση από sothatz: “όντως έτσι άναβε παλιά ο φακός. σε μένα όχι πλέον. πατώντας το μεσαίο κουμπί εμφανίζει μόνο ποιες εφαρμογές τρέχουν.” Με κλειδωμένη την οθόνη δοκίμασε. Πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και ενργοποιείται η οθόνη (φωτισμός) όμως παραμένει κλειδωμένη. Τότε κράτα παρατεταμένα το μεσαίο πλήκτρο αφής. Εκεί θα διαπιστώσεις, αν αυτό που αναφέρω, συμβάινει και στη συσκευή σου.
-
Στην GTV 3.8 κρατώντας παρατεταμένο το μεσαίο πλήκτρο αφής με κλειδωμένη οθόνη, άναβε ο φακός και όταν το άφηνες έσβηνε . Στην GTV 3.9fixed κολλάει ο φακός και σβήνει η οθόνη. Αποτέλεσμα ο φακός να απενεργοποιείται μόνο με το πλαϊνό πλήκτρο κλειδώματος της οθόνης. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Συσκευή Xiaomi Hongmi WCDMA