Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.
-
Πέρασα και εγώ πρίν από λίγο την 3.9 σύμφωνα με τις οδηγίες στο Hongmi μου. Όλα μια χαρά μέχρι ώρας. Μόνο με το xiaomi Authenticator έχω απορία μιας και είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Μου γράφει να συνδεθώ account.xiaomi.com και να ανοίξω την προστασία μητρώου και το διακριτικό ενεργοποίησης.Πατώ την επιλογή "ενεργοποιήστε τώρα" και μου ανοίγει η κάμερα για να σαρώσω ένα MiID Barcode πράγμα που δεν υπάρχει στη σελίδα μου όταν συνδέομαι. Κάνω κάτι λάθος; Βοήθεια κάποιος; Μπράβο στην ομάδα. Πολλ…
-
Ωραίοι. Θα περιμένουμε λοιπόν. Στηρίζουμε ελληνική ομάδα.
-
Μπράβο στην ομάδα. Την πέρασα και εγώ τα ξημερώματα στο hongmi μου Υπόμνηση για την επόμενη φορά Στο widget καιρού ημερομηνίας καθώς και στη σειρά προβολής της τελευταίας (5/25) (am-pm) θέλει διόρθωση-μεταφρασούλα; Δεν ξέρω, αν είναι εφικτό. Στην προηγούμενη rom έχω την εντύπωση, ότι ήταν κανονικό
-
Νέος στο forum.Εξαιρετική δουλειά και απίθανη υποστήριξη. Μόνο μπράβο στην ομάδα. Η rom για το hogmi είναι εξαιρετική. Καμιά σχέση με την πολύγλωσση που το παρέλαβα. Πάλι εύγε!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Για να καταλάβω........ κατέβασα και έκανα αναβάθμιση την παρακάτω: Xiaomi-hongmi WCDMA => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.5-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOT+TWRP) Αυτή δεν αναβαθμίζει το HONGMI μου σε 4.5.16? ΑΝ όχι μπορώ να την αναβαθμίσω σε 4.5.16 και να έχω και τα ελληνικά της GTV από εδώ? Στο τηλέφωνο από που μπορώ να καταλάβω αν περάστηκε η GTV 3.5?edit ” Την ίδια απορία έχω και εγώ. Έτσι το αγόρασα από το "merimobiles".Έχω τις ίδιες ενδείξεις με τη συνημμένη εικόνα…