Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 907.

• @Kostas_kanalοποτε κατεβάζω την rom που έχω 9.5.3.0 την περνάω από πάνω φαντάζομαι και μετά περνάω πάλι το twrp και στην συνέχεια magisk και τέλος reboot system!!!! σαν official που είναι λέω τώρα δεν παίζει factory reset?

• Παράθεση από ignkokkinidis: “Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα. Έχω το Xiaomi redmi note 4 (Snapdragon 625). Σύνδεσα το κινητό με φορητό ηχείο με καλώδιο με jack 3.5 mm, όμως δεν μπορώ να βρω (αν υπάρχει) ισοσταθμιστή ήχου, εκτός από τις επιλογές για τα ακουστικά που υπάρχουν στη ρύθμιση ήχου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. ” Δεν ξέρω αν το έχεις βρει με official πάντα αν ανοίξεις το play music της google και πας στις ρυθμίσεις κατεβαίνεις και βρίσκεις εκεί που λέει ισ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μέσα από την εφαρμογή του Supersu θα κάνεις απεγκατάσταση. ” εννοείς ότι ανοίγοντας την εφαρμογή στις ρυθμίσεις που λέει ολική απεγκατασταση .....για να κάνετε μετά εγκατάσταση από play store?μετά απενεργοποίηση φλας ματζισκ και επανεκκίνηση........μιλάω για official stableglobal... ξεκλειδωτο......twrp.....ποιο ματζισκ θεωρείς καταλληλότερο?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @homerεχει γίνει από κάποιον δοκιμή σωστη; να μάθουμε;γιατί ο @Kostas_kanal την δοκίμασε στο δικό του markw και είδε τι παίζει καλό είναι να γράψει εντυπώσεις για να τις δουν και άλλοι κάτοχοι της συσκευής!!!!

• @Kostas_kanalτωρα απομένει να βρούμε μια rom nougat και έδεσε το γλυκό και άσε την xiaomi να λέει τα δικά της!!!!!!!!!!!ΥΓ δεν ρίχνουν οι εμπειροτεροι μια ματιά μήπως σενιαρουν καμμία;............ έστω και portet βρε αδερφέ μας κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κάνουν να δουλέψει άψογα!!!!!!!!!!!!!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magisk

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε περίπτωση που θέλω να βάλω magisk αντί του supersu που έχω μπορώ να απεγκαταστησω το supersu όπως όλες τις εφαρμογές και μετά να μπω twrp και να φλασαρα το magisk?αν ναι ποιο θεωρείτε ποιο σταθερό....αν έρθει ειδοποίηση αναβάθμισης του την κάνουμε η πρέπει μόνο μέσω twrp? είμαι με official global stable 9.5.3.0+twrp+supersu και θέλω να το αλλάξω με magisk!!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

• @LycaonΓενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw μπρος πίσω μηνύματα μήπως και βγάλεις άκρη!!!!

• @Lycaonεπειδη δεν το ξέρω ψάξε στο φόρουμ αν έχει κάτι με έγκατασταση magisk η σχετικό αν όχι άνοιξε ένα νήμα στον καφενέ γενικές συζητήσεις βάλε και τις φωτό για να το δει κάποιος πιο έμπειρος και να πάρουμε όλοι απάντηση!!!!!

• Παράθεση από Kostas_kanal: “οι aroma roms δεν εχουν επιλογή να σου περνάνε το magisk; ” από ότι θυμάμαι ναι έχει επιλογή κατά το σεταρισμα για εγκατάσταση και γενικά το κάνει και για κάποιες εφαρμογές!!!

• Παράθεση από Lycaon: “έχουν δοκιμαστεί εκδόσεις απο 15 ως 16.7 , το ίδιο αποτέλεσμα. ” μηπως κάτι να παίζει με twrp? έχεις το τελευταίο;

• Παράθεση από Kostas_kanal: “φτου...ενω τα ετοιμασα όλα,μου λεει το zip ειναι corrupted θα χαζεψουμε εντελως!εχει καποιος την aroma xtrv 9.5.3.0 στο google drive πχ? ” στα downloads πήγες; κάτι με τον σέρβερ μάλλον να δω και θα σου πω αν είναι δες και εσύ μήπως κάποιος στο νήμα για εγκατάσταση xtrv σε όλα τα κινητά xiaomi!!!με υπολογιστή κατέβασε!!!

• @Kostas_kanal μην ξεχάσεις να κάνεις πάντα reboot recovery για να διαβάζει τα αρχεία καλυτερα......δηλ. reboot recovery.........factory reset......reboot recovery ........install την arΩma όπως θες .................

• @Kostas_kanalναι factory reset και πριν backoup και για μένα πριν όλα αυτά το twrp 3.2.2.1 νομίζω δες το είναι καλύτερα να είσαι με την τελευταία έκδοση!!!!!

• Παράθεση από Kostas_kanal: “κανω μια αποκοπη τις φωτο στο tv box να ειμαι σιγουρος..εχω μια ελληνικη twrp νομιζω 3.1.1.1 δεν κανει;; ” βαλε καλύτερα την τελευταία και πέρασε με τον τρόπο που κανείς install image που είναι εύκολος θα δεις οδηγίες στην 1 σελίδα του νήματος που σου έστειλα για το twrp 3.2.xxx!!!!!!

• Παράθεση από Kostas_kanal: “ο Θεός βοηθός ξεκινάω τωρα να δοκιμασω 9.5.3.0 aroma που λεει εχει επιλογη magisk η supersu! *γίνεται backup και restore αποmicro sd ετσι;;δεν εχω χωρο!! ” πατε backup σωστό στην sd για σιγουριά 100% και κάνε install δες και το twrp για να κάνεις όλες τις δουλειές σου με την τελευταία έκδοση 3.2.2.1 αν θυμάμαι καλά!!!! TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI