Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 907.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από giorgosst92: “Καλησπερα!! Προσφατα αλλαξα μπαταρια στο κινητο μου,και δυο φορες μου εχει κανει το εξης.την πρωτη φορα ηταν στο 88% εκλεισε και ανοιξε μονο οταν το συνδεσα με φορτιστη.και σημερα παλι το ιδιο με 42% μπαταρια.δηλαδηναν ειμαι εξω και μου συμβει παλι θα πρεπει να το συνδεσω με φορτιστη για να ανοιξει ” Προτιμούμε γνήσιες μπαταρίες όχι περισσότερα μιλιαμπερ υπάρχουν θέματα λειτουργίας.......... αν δεν έχεις παραβεί τους κανόνες αυτούς αν την έβαλες σε καταστήμα δες το αν …

• ποιο τηλεφωνο ειναι;

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

τηλεφωνο συναδελφου ποοιο ειναι σε ποιο νημα να παρακολουθει και απο ρομ τι κανει .......στους συνεργατες ειναι μονο τα παιδια απο το φορουμ και το ειχε παρει απο το e-shop και το ενεργοποιησε παλι και λεμε για μια αναβαθμισουλα ετσι για το καλο!!!!τωρα απο κλειδωματα θα το δω απο κοντα οταν παρω συμβουλες απο την ομαδα των εμπειρων του φορουμ τι παιζει με την συσκευη αυτη!!!!

• Απλα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης που αναγράφεται το όνομα του παρόχου μου γράφει δεν υπάρχει κάρτα σιμ ενώ η κάρτα σε ένα παλιό τηλέφωνο αυτή την στιγμή δουλεύει..........μήπως να αλλάξω αύριο μια κάρτα;

• Παράθεση από NasDriver: “Θέλει LCD + digitizer...δεν ξέρω εάν θα βρεις ” βρηκα το έφτιαξα δούλευει αλλά μετά το σεταρισμα δηλ. κατέβασμα 3-4 εφαρμογών γιατί θα το δουλέψει η σύζυγος και με global stable 9.2.3 γιατί xtrv δεν υπάρχει μου γράφει δεν υπάρχει κάρτα δικτύου παίζει κάτι στο φόρουμ για το πρόβλημα γιατί το ψάχνω δύο μέρες τώρα(ίσως ψάχνω λάθος;)

• Ξερει κανείς εάν η μπαταρία bm 44 παίζει στο redmi1s που φοράει bm41; η πρώτη είναι από redmi 2 και απλά έχει 200 μιλιαμπερ παραπάνω μην πάθουμε καμμία πλακα

• Παράθεση από giorgosst92: “ναι ευτηχως και πιστευω με καινουργια μπαταρια θα ειναι μπομπααα Αλλα εχω μπερδευτει,η μπαταρια μου ειναι η BN40 και βλεπω οτι περνει και BN41. Γνωριζετε ποια ειναι καλυτερα να βαλω? ” Αν όντως την παίρνει και είναι xiaomi οκ ...........δες τα μιλιαμπερ γιατί κάποιες συσκευές όταν τα μιλιαμπερ είναι περισσότερα έχουν θέμα ( ισχύει για όλες τις εταιρίες)!..........έριξα μια ματιά και η bn41 είναι για το.... redmi note 4 .......επίσης εάν δεις έχουν κάποια διαφορά στην θ…

• Αγορά φορτιστή

em56464 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Απο θέμα καλωδίου παίζει κάποιο χαρακτηριστικό για την επιλογή.......τύπος.....κωδικός.... ποιότητα ή είναι άνευ ουσίας στον τομέα φόρτιση;

• Αγορά φορτιστή

em56464 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Τελικά υπάρχει κάτι και για εμάς τους ψιλοασχετους σε συνδιασμό δηλ. από ότι διαβάζω καλωδίου και φορτιστή που έχει δοκιμαστεί να τα παραγγείλουμε και να είμαστε ήσυχοι!!!!!!! Κάπου είχα διαβάσει και για κάποιας μάρκας φορτιστή έλεγαν όχι ..........αυτό θέλω να αποφύγω και ευχαριστώ όποιον απαντήσει και με βοηθήσει να επιλέξω κάτι δοκιμασμένο!!!!!!!

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από arist1976: “Μόνο φαίνεται σαν να φορτίζει. ” Για δοκίμασε αυτά που προτείνει ο @8@nosxiaomi redmi note 4x - προβλημα με συνδεση σε pc ” κανε αυτό που προτείνει ο @8@nos και αφού επιλέξεις mtp πήγαινε ρυθμίσεις και ενεργοποίησε και απενεργοποίησε το σφάλματα usb μερικές φορές .....είχα παρόμοιο θέμα με redmi 4 prime και λύθηκε ακολουθοντας τις παραπάνω συμβουλές + αυτό το γράφω και στο νήμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο

• android device και πατώντας στο ο υπολογιστής μου βγάζει redmi 1 η mtp device αν θυμάμαι!!!!

• Παράθεση από endlessterror: “fastboot μέσω miflash (δοκίμασα και xiaomiflash). Το log βρίσκεται στο φάκελλο του miflash. ” Στο δικό μου φλασαρα την 9.2.3. global stable και την πέρασε οκ .....και πολύ καλή χρήση πόρων μέχρι στιγμής!!!!!κοίτα σε άλλο pc!!!

• Δεν ξέρω τι φταίει εδώ και 4-5ημερες στην εφαρμογή του φόρουμ εάν χρειαστεί να δω ένα βίντεο ή κάτι σε ολόκληρη οθόνη και περιστρέψω το τηλέφωνο σε οριζόντια θέση τους με πηγαίνει στην αρχική οθόνη ανεξάρτητα από που ήμουν έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ή είναι κάτι του τηλεφώνου γιατί πριν δούλευε κανονικά μιλαω για το redmi 4 prime