Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 907.
-
Με την διορθωμένη απλά wipes και πέρασμα από πάνω;!!!!
-
Παράθεση από Lycaon: “Ηλία φλάσαρε αυτο εδω και θα φτιάξει ” Σε ευχαριστώ το φλασαρα και έγινε αποκατάσταση στιγμιαία δηλαδή μόλις πάτησα επιλογή mtp στις συσκευές το είδε κανονικά και μόλις πάτησα στο υπολογιστής μου για να δω εσωτερικό και εξωτερικό χώρο τηλεφώνου έχασε την επαφή....μάλλον θα το ξαναφλασαρω και θα του δώσω εντολή αναβάθμισης ντριβερ συσκευής!!!!!!!! παντα με windows 7 ....64 bit
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από em56464: “η θα κατεβαζουν την ρομ του nikel ” Ελπίζω να μην το εννοείς.Ποτε μα ποτέ μην κατεβάσετε ρομ για άλλο κινητό. Η ρομ που omega είναι φτιαγμένη με βάση τηn rom του nikel.. ” Ευτυχώς που θα το δει γραμμένο από κάποιο γνώστη και έμπειρο γιατί εγώ δεν μπορούσα να τον πείσω έτσι όπως του τα μετέφεραν!!!!!!
-
Για την επόμενη από 8.4.30 με global source θα βγαίνει αποκλειστικά για redmi pro η θα κατεβαζουν την ρομ του nikel?μιλάω για όχι vip μέλος!!!!
-
ερχομενος πατρίδα από εξωτερικό ανακαλύπτω ότι το vip mail με την 9.5.3.global source δεν φαίνεται στο mail μου όπως και η παλαιότερη που λόγω απουσίας δεν ειχα φλασαρει..........είμαι με official 9.5.3 global stable twrp 3.2.1 + su πήγα να συνδεθώ στο pc και τζιφός δοκίμασα ότι καλώδιο είχα μέχρι από redmi 1s δεν βλέπει το τηλέφωνο εγκατεστησα ντριβερς τίποτα μόνο ένδειξη φόρτισης και χωρίς επιλογή για mtp έχουμε κάποια λύση κάπου στο φόρουμ και μου διαφεύγει;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Cosmote (Internet)
em56464 - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαρτοκινητο Cosmote στην περιοχή που κινούμαι πολύ καλό σήμα 4g συνήθως............... στο σπίτι άλλη εταιρεία γιατί ήξερα από φίλο τεχνικο ότι ΟΤΕ Cosmote κλπ δεν φέρνει πάνω από 2 mbps ........απορώ πως η έταιρεια που έχω μου δίνει καθαρά 11mbps με πολλές μετρήσεις μηνιαία!!!!
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Καλημέρα.τι μαγκιά είναι αυτή; [MultiROM] [Android 7.1.2 Nougat] MiUI 9 8.2.1 for Redmi 4 (markw) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Nougat για εμας port απο Mi5s;;; ” έχει γίνει δοκιμή και δουλεύει; γιατί έχω μείνει ότι κάτι με την κάμερα και κάτι αλλά αν θυμάμαι!!!!από γλώσσες;----------------
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από cristos: “-Δηλαδή αν κάνω πάλι enable θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία του κινητού ή κάθε φορά θα πρέπει να κάνω disable μετά enable κτλ.; -Και πως θα δω σε ποιον φάκελο βρίσκονται, αν δεν είναι στον DCIM; Και κάτι ακόμη.Μπορώ να ρυθμίσω την κάμερα ώστε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που βγάζω σε έναν συγκεκριμένο φάκελο(π.χ.:mypictures που έκανα εγώ) ” έχει ρύθμιση για συντόμευση κάμερας η εφαρμογή φωτογραφίες της google αν δεν έχεις πρόβλημα τραβάς και πάνε εκεί εκτός από την συ…
-
Google Duo: Νέα λειτουργία για να μοιράζεσαι σε πραγματικό χρόνο την οθόνη της Android συσκευής σου
ΜήνυμαΚαι είναι το duo καλύτερο για κλήσεις όταν το δίκτυο δεν έχει τόσο καλό σήμα.....(το δοκίμασα όταν ήμουν εξωτερικό και δεν είχα δεί παρά μόνο Ε στο σήμα στην περιοχή που ήμουν)..!
-
-
2014 αγορα redmi 1s ολοι γελαγαν στην δουλειά λόγω samsung love μόλις είδαν με τι είχαν να κάνουν έπεσαν σε περισυλλογή (λόγω τιμής) μόλις ο φίλος Bodai με βοήθησε με την ρομ έπαθαν πανικό......σήμερα στο τμήμα μου μόνο έχουμε 19 xiaomi και όλοι ρωτάνε για την κοινότητα τον μπαμπά ( έτσι με λένε)........και έχει συνέχεια!!!!!!!!!!!
-
Mi roaming
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΥπάρχουν κάπου να βρω πληροφορίες πως ενεργοποιω την εφαρμογή και πως χρησιμοποιείται;;;