Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 907.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕιδα stable global miui 9 για redmi 1s υπάρχει και xtrv για την συσκευή;,
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexisDS: “Καλησπέρα παιδιά, Πήγα σήμερα να αλλάξω ΡΟΜ στο redmi 3(ido) της κοπέλας μου και ενώ περιμένα να αντικρίσω κλασικά το TWRP, μου έβγαλε ένα recovery στα κινέζικα. ΤΙ κάνω ? Περνάω το TWRP με τον δεύτερο τρόπο αυτού του Θέματος και απλά φλασάρω την καινούρια ρομ ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53663/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53664/ ” Σε πολλές συσκευές άνοιγε στο οφισιαλ ρικαβερη πατά εκεί που λέει recovery και μπαίνει στο twrp!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Επειδή όπως έγραψα και στα προηγούμενα μηνύματα το εξωτερικό πήρε παράταση για την αναβάθμιση του τηλεφώνου γιατί βγάζει κίνδυνος σε συναλλαγές πληρωμών να την κάνω την οφισιαλ από τον updater η μέσω twrp που έχω περασμένο! και αν γίνει χάνω μόνο το twrp και superuser που τα ξαναπερνας η χάνονται και τίποτα αρχεία!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Το τηλέφωνο είναι ανοιχτό; Ανοίγει; Κάνε εγκατάσταση από τον updater και φρόντισε να έχεις υπολογιστή κοντά σου να περάσεις twrp και su, όπως περιγράφεται εδώ με τον δεύτερο τρόπο: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Μετά περνάς και το su από το twrp. ” σε ευχαριστώ θα γίνει μόλις γυρίσω από εξωτερικό και θα μπει και η αντίστοιχη Ελληνική xtrv!!!!
-
Απο revovery έχω το 3.1xx Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από em56464: “Ναι έτσι επίσης με την ευκαιρία είχα φλασαρει και τι dolby atmos ηξερα ότι λόγω οφισιαλ θα εχανα twrp και superuser αλλά έγινε ότι έγραψα στο πρώτο μήνυμα!!!δεν ολοκλήρωσε την αναβάθμιση!!! ” Αν έχεις twrp έτσι γίνεται thumbup.png πιο ρεκοβερυ εχεις ; ” εχω το 3.1.χχ !!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από em56464: “Την official global stable που είχε το κινητό την 9.5.2.0 αν θυμάμαι και η αναβάθμιση της οφισιαλ ήταν και κατέβηκε όταν είχα σε ένα κατάστημα wi-fi και μια και κατέβηκε γρήγορα άφησα το τηλέφωνο να την εγκαταστήσετε κιόλας!!!! ” To twrp που έχεις κανει update την rom κανονικά ή θέλει ολο το zip της rom ” ναι τώρα θυμήθηκα μου έγραψε αποτυχία εγκατάστασης δοκιμάστε α κατεβάσετε την ρομ έλεγε κάτι για 1.3 gb και ξανακάνει εγκατάσταση!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53210/ Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια γεννήθηκε η κοινότητά μας. Ήταν ακριβώς πριν από 5 χρόνια και 1 ημέρα που έγινε On-Line αυτή η κοινότητα. Με πολύ κόπο - απίστευτο μεράκι και πάρα πολύ δουλειά αλλά και πάνω από όλα με αγάπη για αυτό που κάνουμε, αρχίσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στον θαυμαστό κόσμο της Miui και της Xiaomi. Στην αρχή με λίγα άτομα, αρχίσαμε να στήνουμε αυτό τον χώρο, και με βάση τις παρατηρήσεις και τις π…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εάν έχεις SuperSu δηλαδή είσαι ροοτ , φλασάρεις μόνο TWRP και SuperSu , το lazyflasher τι το θές; CMD= command prompt , πως πρώτο πέρασες twrp; Έτσι ακριβώς... ” το έχω κάνει σε κινητό φίλου με twrp+supersu.....με ενδιαφέρει τι γίνεται σε αναβάθμιση με το dolby atmos που του έχω φλασαρει
-
-
Θα έρθει στα χέρια μου ένα santoni εγώ έχω λογαριασμό ενεργό για ξεκλείδωμα θέλω να καταλαβω για να το ξεκλειδώσω(είναι φίλου)και να του περάσω twrp+supersu που θέλει πρέπει να αποσύνδεσω τον λογαριασμό του και να βάλω τον δικό μου στο τηλέφωνο του;πρέπει να κάνω αίτημα πάλι η πώς γίνεται με αυτό που διαβάζω εδώ ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή τον μήνα;υπάρχει κάποιος οδηγός με οδηγίες; Ευχαριστώ!!!!!
-
-
Παράθεση από NasDriver: “Cosmote έχεις ? Υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο της Cosmote από εχτές σε πολλές περιοχές. Αν όχι, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να περάσεις την ελληνική αφού κάνεις πρώτα format data. Όσο για τον boot-loader, αν δεν έχεις ξεκλειδώσει με το δικό σου mi account ίσως θα ήταν σωστό να τον κλειδώσεις και να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις με τον δικό σου λογαριασμό (θα χρειαστούν 3 μέρες σίγουρα) ώστε να μην έχεις μελλοντικά προβλήματα ” οντως cosmote ......format data δεν έκανα γιατί …
-
Ειχα ανοίξει ένα νήμα για το μεταχειρισμένο markw που αγόρασα από γνωστό και πέρασα από 9.2.3. global official σε xtrv 9.2.3 με global source κατόπιν συμβουλής πέρασα από πάνω την xtrv την ημέρα εκείνη όλα καλά την άλλη όταν έφτασα δουλειά ενεργοποιώντας τα δεδομένα τρώω το πρώτο πάγωμα και μετά 3-5 λεπτά επανεκκίνηση μου το έκανε πάλι και πάλι .....φακτορυ ρισετ και φλας χύμα στην δουλειά την ρομ πάλι τότε έγινε το έλα να δεις δεν προλάβαινα να κάνω είσοδο στους λογαριασμούς μου λέω κλείδωσε το…