Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 907.
-
φλασ ελληνικη ρομ
ΜήνυμαΈχοντας δύο ώρες μετά το φλασαρισμα και όλα καλά συνεχίζω το σεταρισμα και ιδωμεν νεώτερα στο συζήτηση για το markw.!!!!!!
-
φλασ ελληνικη ρομ
Μήνυμαμιλαμε δηλαδή για ξεκλείδωμα πέρασμα twrp (αυτό μέσα στην ρομ) και πέρασμα της ρομ πάνω από την οφισιαλ stable?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
φλασ ελληνικη ρομ
Μήνυμαπαρελαβα(μεταχειρισμενο)το markw και εχω βγαλει screenshot εχει γινει αιτηση ξεκλειδωματος το τηλεφωνο ο υπολογιστης(windows 7 64x)το βλεπει σαν redmi 4 στις φορητες συσκευες και σαν android adb interface...κατι στο usb 1...θελω να ξερω ποιο θεωρειται καλυτερο twrp να βαλω οταν ερθει η ωρα του φλας της ελληνικης 2..θελει οποσδηποτε format data η μονο οταν δουμε καποιο λαθος στην διαδικασια του factory reset? 3...ποια θεωρειται ποιο καλη απο τις ρομ σε stable ?(γιατι διαβαζω για επανεκινησεις σε …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
το redmi μου δουλευε κανονικα μεχρι της 2 τα ξημερωματα μετα την φορτιση στης 6 το πρωι δεν υπακουει το touch χωρις προηγουμενο συμπτωμα(δεν ξερω αν χαλανε ετσι αποτομα γιαυτο ρωταω)επισης την ιδια ωρα ελλαδα(εγω ημουν εξωτερικο) στον υπολογιστη εβγαλε ειδοποιηση οτι λογω προβληματος ασφαλειας απενεργοποιηστε την συσκευη HW1S φυσικα ο μικρος πατησε παραβλεψη(δεν ξερω αν παιζη ρολο αλλα το αναφερω).....πως καταλαβαινης αν φταιει το touch σιγουρα; και αν ναι εχετε υποψιν σας αν μπορω να το φτιαξω …
-
em56464 πάμε γερά!!!!
-
em56464 παρών και φέτος!!!!!
-
-
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Kαι ναι ηρθε η ωρα μου να θαψω το πολυαγαπημενο μου (δεν ειρωνευομαι) gearbest. Παραγγελια 70 ημερων σχεδον φθηνοπραγμα αλλα δεν εχει σημασια. Ζηταω να αποσταλει ξανα, οπως παντα, και παιρνω την ακυρη απαντηση οτι δεν υπαρχει στοκ μονο τα λεφτα πισω μπορουν να μου δωσουν. Οπως μπορειτε να δειτε και σεις Wrist Protect Slip-proof Breathable Thicken Mouse Pad -$1.15 Online Shopping| GearBest.com υπαρχει στοκ. Τους απανταω νευριασμενος οτι με κοροιδευουν και υπαρχει σ…
-
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από anestis33: “το εχω κανει και αυτο την καταληξει με ειπε ο γιωργος καγγελαρης να την κανω ετσι αλλα και παλει τιποτα ..πως στελνω προσοπικο μυνημα makis1024 εχεις skype και εχω teamviewer 13 ” Μην παιδευεσαι ονόμασε το αρχείο σκέτο recovery το img αναγνωρίζεται ούτως ή άλλως γιατί είναι ένα τέτοιο αρχείο!!!!!!!όταν βάζεις και την ιδιώτη τα του αρχείου img τότε δεν δίνεις την εντολή όπως περιγράφεται στον οδηγό αλλά βάζεις άλλο ένα img .......εσύ έτσι όπως το είχες έπρεπε να δώσεις τρ…
-
Σημερα από 29/10 στο αεροδρόμιο παρέλαβα μια θήκη αξίας 2,80 δολλάρια και βάρος 38γραμμαρια τελωνειακής ελεύθερη όπως έγραφε..... .. 3 ευρώ παρακαλώ μου λέει ο υπάλληλος για τον....... .εκτελωνισμο από το ταχυδρομειο γιατί τέλος το τζάμπα...........(..έχε χάρη που δεν την εύρισκα άλλου την θήκη παλιό πολύ τηλέφωνο και ήταν φίλου αλλιώς ακόμα ανοιχτά θα ήταν το υποκατάστημα).........ο άλλος συνάδελφος δεν έπαιρνε λεφτά για τα τελωνειακως ελεύθερα με δική του και καλά ευθύνη .......Ελλάς το μεγαλε…
-
-
μετα την λύση κάποιων άλλων με 7.11.16 σε redmi 1s ψιλοπροβληματων ξαφνικά ήρθε αυτό(ίσως υπήρχε αλλά δεν είχα χρειαστεί την υπηρεσία)!!!!!!!βγάζει αυτό το μήνυμα και κλείνει όταν πας στην επιλογή περισσότερες ρυθμίσεις!!!!
-
Εδω έχει διαφορετικές επιλογές αν προσέξατε και φίλε Bodai όταν λες επαφές εννοείς κάποια επαφή που έχω καταχώριση η κάποια τύπου διπλότυπη;και αν διορθώνεται επίσης η εφαρμογή που μου λες θα αντικαταστήσει τα μηνύματα του τηλεφώνου;εγκατάσταση σαν απλή εφαρμογή γίνεται;ευχαριστώ και Καλή σας Χρόνια πάντα υγιείς και δυνατοί!!!!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “και αυτό ειναι πολύ καλή ιδέα που έγραψες. Ίσως να έχει και πιο σωστό αποτέλεσμα. Αν παρόλαυτα συνεχίζει να έχει θέμα τότε θα μιλάμε για πρόβλημα της ρομ .. ” Ενταξει αλλά δεν είναι παράξενο την ρομ την έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε τυχαίνουν και τέτοια; Οκ θα κάνω τις δοκιμές λίγο μετά στο σπίτι με το p c για σίγουρα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια............ και ότι δουλέψει θα το αναφερω =============== Δεκ 29th 2017, 12:25am =============== Παράθεση από geoanto55…