Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 907.
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Μην βρίζουμε τους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ δεν φταίνε εκείνοι εαν έχουν φόρτο εργασίας το οποίο απαιτεί τους διπλάσιους εργαζομένους Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα συμφωνήσω με τον φίλο και θα πω πάλι ότι όταν στην μέση υπάρχει ουσιαστικά ιδιώτης που του δώσαμε τα υγιή ΕΛΤΑ για να μην μας ξεφεύγουν οι κομπιναδοροι όπως μας λένε οι κυβερνώντες όσους από εμάς τις καλές εποχές περνάγαμε γρήγορα και χωρίς τελωνείο τα μικροπραγματα τώρα κοιτάει να βγ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάλε άλλη ρομ, να μην σου πω να δοκιμάσεις να κανεις FULL WIPE και την ίδια install. ” Να αφήσω δηλαδή μόνο την εξωτερική κάρτα και το otg και όλα τα άλλα να τα επιλέξω;μέχρι που είχα σκεφτεί να βάλει μια fastboot rom dev china να ανοίξω συσκευή να κάνει ότι κάνει από αναβαθμίσεις και αύριο να περάσω recovery και την xtrv 7.11.16.που έχω και είναι νομίζω και αυτή source china μήπως και του κάτσει!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@em56464 κανε μια εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογής. Δεν φαινεται απο το error log που είναι το προβλημα ακριβως.. ” Προσπαθησα για διαγραφή δεδομένων εφαρμογής αλλά με πετάει έξω δεν προλαβαίνω να κάνω οτιδήποτε με τα μηνύματα ούτε να κάνω μήνυμα το μόνο που έ Παράθεση από Bodai: “@em56464 κανε μια εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογής. Δεν φαινεται απο το error log που είναι το προβλημα ακριβως.. ” Δεν δούλεψε φίλε μια από τα ίδια( έγραψα στις γενικές συζητήσεις του καφενέ γ…
-
Μετα από μια δοκιμή στο recovery 3.2.xx σε redmi 1s και ενώ με την 7.11.16 όλα δούλευαν καλά ξαφνικά μετά από μερικές ώρες βγάζει ...η υπηρεσία μηνυμάτων έπαψε να λειτουργεί πήρα μια λύση από τον φίλο Bodai αλλά δεν μπορώ να μπω για να την εφαρμόσω έκανα wipe cashes αλλά τίποτα (αφού είχα επαναφέρει το recavery3.1.χχ)υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει και να επανέλθει το τηλέφωνο στα καλά του;( γράφω εδώ γιατί η συνέχεια του θέματος ( το εθιξα στο νήμα για το recovery 3.2.xx αλλά δεν ήξερα ότι θα …
-
-
Παράθεση από fazer1000: “Καλησπερα στην ομάδα να ρωτησω κατι για ενα θέμα που μου παρουσιάστηκε με το bacup στις φωτο βλεπω αυτο το μήνυμα (turn on sync with mi cloud to buck up photos and videos automatically) ” Ενεργοποίησε τον συγχρονισμό(ατεβαζεις από αρχική οθόνη την οθόνη κάτω τικαρης το συμβόλαιο κλπ κλπ)πας ρυθμίσεις λογαριασμός mi ανοίγει πατάς εκεί που λέει mi cloud θα δεις κάτω από λογότυπο συγχρονισμού πάλι λέει mi cloud το πατάς μπαίνεις στο mi cloud πατάς να πας πίσω και πατάς εκεί…
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από billfot: “Εμενα το στείλανε αλλά είναι κάπου χαμένο, η το βούτηξε κανα αλάνι... ” απαγορεύεται η εισαγωγή μπαταριών επομένως και power banks στην ελλαδα. Γίνονται κατάσχεση στο τελωνείο. Τα σο άρα μαγαζιά δεν στέλνουν τέτοια είδη Ελλάδα ” οχι γιατι υπαρχει συγκεκριμενο ταχυδρομιο για αυτα καπου απο Σουηδια!!!!!
-
em56464 - - Recoveries
Μήνυμα΄καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!γραφω εδω γιατι το προβλημα εμφανιστηκε(τυχαια η οχι;) αφου ειπα να δοκιμασω το recovery3.2.χχχ στο redmi 1s αρχισε να μου βγαζει μετα απο μια ημερα χρησης (backup wipe cashe κλπ) οτι η υπηρεσια μηνυματων δεν λειτουργει το απεγκατεστησα γυρισα στο 3.1.χχ wipe danlvik art cashe ...cashe αλλα το προβλημα παραμενει τωρα το ξαναλεω γραφω εδω γιατι δεν ειχα αλλη αλλαγη στο τηλεφωνο ειμαι με την 7.11.16 dev...θα περιμενω σιγουρα μετα τις γιορτες αν …
-
-
-
-
-
Και το βασικό είναι ότι τα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία και όχι τα παλιά καλά ΕΛΤΑ...........κύριοι της ιδιωτικής ανάπτυξης........χαχα!!!!!
-
-
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν το βλέπει ναι θα το επαναφέρει. Αν όχι πρέπει μετονομασεις τον φάκελο που έχει τα αρχεία. ” Παραδειγματος χάρη;;;;