Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 907.
-
Παραγγελία θήκης από Alex Nld μόνο εκεί βρήκα μοντέλο και χρώμα από αρχή αρχή Σεπτεμβρίου ακόμα το ψάχνουμε μαζί και το κατάστημα από geekbuying το ιδιο η μόνη παραλαβή από gearbest κάποια tempered χωρίς τελωνείο και σε 25 ημέρες τα άλλα .........ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις........μάλλον από δευτέρα πάω για refund!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από billakos7_gr: “Εβαλα μουσικη να παιξει και δεν κουνιοταν καμια μπαρα του dolby atmos.αλλα εβαλα ενα bluetooth ηχειο και κουνιονταν.αυτο σημαινει οτι δεν λειτουργει με τα ηχεια τα κανονικα?μονο με εξωτερικα μεσα? ” Πηγαινε dolby atmos και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο manual μήπως και συνέλθει!!!!!!!
-
Παράθεση από dtsilog: “Καλησπέρα σε όλους, επίσης πέρασα την 7.11.23 ARΩMA (με καθαρή εγκατάσταση), και αντιμετώπισα παγώματα στο κινητό και επανεκκινήσεις. ” Γιατι δεν δοκιμάζεις αυτό που έκανε ο georgeadams όπως γράφει μερικά μηνύματα πριν το δικό σου ότι έβαλε την 7.11.23 από xiaomi.eu και όλα δουλεύουν απροβληματιστα!!!!!!!!δες και πριν το μήνυμα του?
-
Στο redmi 1s παρατηρείται όπως και στο redmi 4x συναδέλφου εγώ με την τελευταία developer αυτός με miui 9 stable global? αν θυμάμαι υπάρχει μια δυσκολία στην σύζευξη του blutooth με κάποιες συσκευές που και εγώ και ο φίλος με miui 8 δεν είχαμε πρόβλημα ......γράφω μετά από πολλές δοκιμές μεταξύ μας και με υπολογιστές acer....asus...hp και με τηλέφωνα samsung hwawei asus nokia και σχεδόν στο 90%δεν καταφέραμε να συνδεθούμε ......στην δοκιμή το redmi pro με το οποίο πριν συνδεόμαστε και μετά όχι α…
-
-
Παράθεση από spy123: “Παιδιά μπορεί κανείς να με ενημερώσεις κατά πόσο το redmi 4 Pro stable ROM είναι συγκεκριμένα για το Redmi 4 prime? Η κάποιος μπορεί να μου αναφέρεις πια stable rom μπορώ να χρησιμοποιήσω για το Redmi 4 prime? Το redmi 4 pro η prime (markw) είναι το ίδιο τώρα από ρομ δεν ξέρω τι έχεις πάνω ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο και σίγουρα θα σε κατατωπισουν οι ποιο έμπειροι και κάτοχοι της ίδιας συσκευής!!!!! Ευχαριστώ ”
-
-
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από em56464: “μια εφαρμογη το aptoide store που το απεγκατεστησα και μια ταπετσαρια σαν οθονη κλειδωματος που την απεγκατεστησα και αυτην τωρα ολα ειναι οπως ηταν απο την προηγουμενη φορα που ειχα και την προηγουμενη ρομ!!!!! ” Για δοκίμασε τώρα να ξαναπεράσεις τη ROM από πάνω και κάνε wipe cache και dalvik cache. ” φιλε dnomikos όπως είπες τι άλλαξε πριν ξαναφλασαρω την ρομ έκανα ένα έλεγχο λεπτομερή και αφού δοκίμασα και αυτό που είπε ο linuxilakis είδα μόνο αυ…
-
Παράθεση από linuxilakis: “Σε hongmi αν στείλεις μύνημα και έχεις ενεργοποιημένο το gsm alphabet το κάνει αυτό. Όποτε και εδώ μάλλον παίζει το ίδιο. Πρέπει να απενεργοποιήσεις το διακόπτη από της ρυθμίσεις των μύνηματων. Όποτε είτε θα προλάβεις να τα ανοίξεις με ακροβατική κίνηση είτε θα ξαναπεράσει την Ρομ. Απλά πριν στείλεις οποιοδήποτε sms κλείσε το διακόπτη για το mod για τους 160 χαρακτήρες Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ξαναπερασα την ρομ και τα ίδια οπότε ζογκλερικα κατάφερα και απεν…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από em56464: “Μετα από κάποιες ώρες σε redmi 1s(armani) όλα καλά χωρίς πρόβλημα ακόμα και η αναβάθμιση υπογραφής ιών tencent λειτουργη και δεν κολλάει τα μηνύματα λήψη αποστολή άψογα θερμοκρασία κρατάει πολύ χαμηλά συνδεσιμότητα άψογη μένει μόνο να τσεκαριστη δύο τρεις μέρες με διαφορετικές χρήσεις η μπαταρία ........άψογη δουλειά μπράβο πάλι σε όλα τα παιδιά που κοπιάζουν για όλους εμάς!!!!!! ” μου εμεινε ο ενθουσιασμος μαλλον τα μηνυματα …
-
Παράθεση από em56464: “Μετα από κάποιες ώρες σε redmi 1s(armani) όλα καλά χωρίς πρόβλημα ακόμα και η αναβάθμιση υπογραφής ιών tencent λειτουργη και δεν κολλάει τα μηνύματα λήψη αποστολή άψογα θερμοκρασία κρατάει πολύ χαμηλά συνδεσιμότητα άψογη μένει μόνο να τσεκαριστη δύο τρεις μέρες με διαφορετικές χρήσεις η μπαταρία ........άψογη δουλειά μπράβο πάλι σε όλα τα παιδιά που κοπιάζουν για όλους εμάς!!!!!! ” μου εμεινε ο ενθουσιασμος μαλλον τα μηνυματα σημερα εκαναν νερα επισυναπτω φωτιγραφια απο το…
-
Μετα από κάποιες ώρες σε redmi 1s(armani) όλα καλά χωρίς πρόβλημα ακόμα και η αναβάθμιση υπογραφής ιών tencent λειτουργη και δεν κολλάει τα μηνύματα λήψη αποστολή άψογα θερμοκρασία κρατάει πολύ χαμηλά συνδεσιμότητα άψογη μένει μόνο να τσεκαριστη δύο τρεις μέρες με διαφορετικές χρήσεις η μπαταρία ........άψογη δουλειά μπράβο πάλι σε όλα τα παιδιά που κοπιάζουν για όλους εμάς!!!!!!
-
Σε redmi 1s(armani)7.11.16 περνάω από πάνω ή όπως γράφει στο μέιλ με φακτορυ ρισετ γιατί κάπου το έχασα!!!!!