Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 907.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Περασμα της 7.10.12 πάνω από την προηγούμενη μέσω twrp έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων που λένε με τα wipes των cashes όλα καλά μόνο μέχρι στιγμής που παρατήρησα είναι ότι από τον φάκελο με τα διάφορα εικονίδια χάθηκε το εικονίδιο του mi account κάτι άλλο μετά από κάποιες ώρες απλής λειτουργίας δεν είδα θα τσεκαρω και επανέρχομαι!!!!!!!

• Σε redmi 2 td να δοκιμάσω με ota η για σιγουριά να φλασαρω πάλι πάνω από την προηγούμενη ρομ;;

• Το κακό είναι ότι στο mi store στο golden Hall στης 9 Οκτωβρίου δεν υπήρχε και πήγε χωρίς να το δούμε η βόλτα!!!!!!

• Χρονια πολλά πάντα υγιείς και δυνατοί!!!!!!!

• Παράθεση από akantzis: “καλησπερα παιδια , πιθανον ειναι λαθος το μερος που ρωταω αλλα δεν ξερω καλα που να απευθυνθω οποτε κανω ενα ερωτημα εδω...φιλος κολλητος εχει το xiaomi mi3 με miui 7 gtv 6.2.18 και επειδη δεν το κατεχει καθολου του κανω εξυπηρετηση...για να βαλει την τελευταια ρομ .την τρεχουσα? περιληπτικα τι πρεπει να κανουμε? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη εαν ειναι λαθος το σημειο του post ” δες πρώτα από όλα στο νήμα του τηλεφώνου που θες για να βρεις λεπτομέρειες τυχόν προβλ…

• Παράθεση από 8@nos: “Εγώ στη θέση σου θα έκανα factory reset και επαναφορά τη προηγούμενη έκδοση rom από nandroid backup που έχω κρατήσει και μετά αφού λογικά θα δουλεύουν οι εφαρμογές χωρίς πρόβλημα θα ξαναδοκίμαζα ν'αναβαθμίσω στη καινούργια έκδοση (μπορείς φυσικά να ξαναβάλεις τη παλιά και να μείνεις εκεί αν θες ). ” Το είχα κάνει με την προηγούμενη θα περιμένω την επόμενη και εάν έχει τόσα θέματα πάλι θα γυρίσω στην σταθερή που είχα.....υπομονή μια εβδομάδα;

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από em56464: “φιλε @dnomikos δεν έχει επιλογή για τον καθαρισμό της εφαρμογής αναβάθμιση και μηνύματα( το πρόβλημα μετά από 3 ημέρες επανήλθε)επίσης εχθές κάποια στιγμή έχασα ενώ το είχα δουλέψει τον σκάνερ δεν βρίσκω ούτε το εικονίδιο στα εργαλεία της miui!!!!! ” Φαντάζομαι εννοεί αυτό: Ρυθμίσεις ==> Εγκατεστημένες Εφαρμογές ==> Αναβάθμιση ==> Αποθηκευτικός χώρος ==> Καθαρισμός δεδομένων, Διαγραφή μνήμης. ” αυτο δειχνει οταν παταω την περιληψη και στο προβλημα των …

• φιλε @dnomikos δεν έχει επιλογή για τον καθαρισμό της εφαρμογής αναβάθμιση και μηνύματα( το πρόβλημα μετά από 3 ημέρες επανήλθε)επίσης εχθές κάποια στιγμή έχασα ενώ το είχα δουλέψει τον σκάνερ δεν βρίσκω ούτε το εικονίδιο στα εργαλεία της miui!!!!! Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Kratos: “Εγώ το πρόβλημα του twrp το έλυσα με το ν εξής τρόπο. Εγκατέστησα στην sd cart το twrp 3.0.2.0 ,στην συνέχεια πέρασα μέσω του adb πέρασα το twrp recovery 3.0.2.0 στην συνέχεια με factory reset την 7.9.21 κ…

• downgrade samsung j5

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχει δοκιμάσει να κάνει πρώτα ένα factory reset , μήπως στρώσει ? ” Μαλλον όχι και αφού του είπα για την απάντηση σας κάτι μου είπε για ρουτ αλλά θα μάθω το πρωί που θα βρεθούμε και τα ξαναλέμε αλλά πρωτίστως θα ξεκινήσω με φακτορυ και συνεχίζουμε!!!!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!!! =============== Σεπ 30th 2017, 11:07pm =============== Παράθεση από alvin1983: “Είμαι από κινητό Τώρα και δε μπορώ να σου δώσω links. Θα μπεις στο sammobile, θα κάνεις λογαριασμό. Θα βρεις από το site …

• downgrade samsung j5

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εαν κάποιος γνωρίζει πως φίλος με το samsung j5 μπορεί να κάνει downgrade γιατί από την ημέρα που δέχθηκε να γίνει η αναβάθμιση σε 6.0.1 το κινητό σέρνεται έχει πολλά πατώματα και πολλές φορές σε πετάει έξω από οποιαδήποτε εργασία και εάν κανείς.......πριν ήταν όλα οκ !!!!!!!κάποια λυση; εάν δεν γίνεται downgrade μήπως έχουμε εμείς κάτι λειτουργικό από miui η κάτι άλλο και εάν ναι κάποιος οδηγός; Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!!!!!

• Παράθεση από Kratos: “Εγώ το πρόβλημα του twrp το έλυσα με το ν εξής τρόπο. Εγκατέστησα στην sd cart το twrp 3.0.2.0 ,στην συνέχεια πέρασα μέσω του adb πέρασα το twrp recovery 3.0.2.0 στην συνέχεια με factory reset την 7.9.21 καθαρισμό εγκατάσταση ξανά του twrp 3.0.2.0 από την sd cart,φαίνεται ότι δουλεύει . Δυστυχώς το θέμα με τα μηνύματα δεν λύθηκε και και πλέον δεν φορτώνει την υπηρεσία αναβάθμισης ” ο καιρός μετά από λίγο παιδεία άρχισε να λειτουργεί κανονικά το twrp το ξαναεβαλα μέσω adb τα…

• Παράθεση από zaf_4: “@em56464 συγνώμη δεν είμαι σίγουρη αν σε κατάλαβα σωστά. Διάβασα για το Λίνκ. Εγώ δεν θέλω ρομ με zip αρχείο αλλά fastboot rom να το περάσω καθαρή εγκατάσταση με miflash όπως και το έκανα (απ το ρωσικο site που την βρήκα). ” Εκει είναι και η φαστμπουτ από εκεί έβαλα φαστμπουτ ντεβελοπερ και άλλαξα από redmi 2 td σε wt86xxxx.δηλ. από 4.4.4. σε 5.1.0..........!!!!!!

• Παράθεση από pelorth: “σε Mi Note 2 , με το που πέρασα την 7.9.21 XTRV, κρασάρει συνεχώς η εφαρμογή Κάμερα? Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43655/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43657/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43656/ ” αναλογα τι θα τυχει μαλλον.......... στο redmi 1s ακριβως το ιδιο αλλα στην υπηρεσια αναβαθμισης!!!!!!!!!!!!και μετα το wipe danlvik cashe + cashe εχασα και το twrp και αναγκαστικα να το ξαναπερασ…

• Παράθεση από zaf_4: “Ψάχνω fastboot rom για το RedMi 2 2GB (20140813) αλλά δεν βλέπω κάτι στην λίστα. Θέλω να του κάνω καθαρή εγκατάσταση, οπότε ψάχνομαι και στο ιντερνετ. Εδώ υπάρχει ελπίδα τελικά; ” η παραθεση ειναι το μηνυμα 193 στο παρων νημα εσυ ζητησες για το redmi 2 fastboot rom στο μηνυμα 194 η παραθεση μου ειναι η ευχαριστιες στον spiderman 3 για το official link που μου εδωσε για τις ρομ επειδη εχω το ιδιο τηλεφωνο γυρνα λιγο πισω στο 193 σελιδα 17 και διαβασε το!!!!!!!!!!!!!!

• Παράθεση από Kratos: “Παράθεση από Kratos: “Καλησπέρα σε όλους ,συγχαρητήρια σε όλο το TEAM πέρασα απ’ την 7.6.8 dev στην 7.9.14 με καθαρή εγκατάσταση, πολύ καλά ως τώρα ,το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μέχρι στιγμής είναι στα μηνύματα ,δεν μπορώ να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει ‘’δυστυχώς η εφαρμογή Μηνύματα’’ και στην περίληψη μου εμφανίζει την παρακάτω αναφορά που επισυνάπτω. Λαμβάνω κανονικά μηνύματα αλλά όταν πάω να τα διαβάσω που εμφανίζει πάλι την παραπάνω αναφορά , έχει κάποιος άλλος το ίδιο…

• Κατα περίεργο τρόπο το widget του καιρού στην αρχική οθόνη άρχισε να λειτουργήσει και έπαψε να λέει δεν βρέθηκε η συσκευή και βλέπει και τις τοποθεσίες αλλά βγάζει και τις πληροφορίες σχετικά με τον καιρό...........,......το μόνο πρόβλημα που δεν ξέρω πώς να το λύσω είναι που 2 φορά με την xtrv χάνεται το twrp recovery όπως από την 1 φορά με την 7.9.14 χάθηκε το recovery του τηλεφώνου ενώ με την σταθερή 8.1.4.0 δεν είχα πρόβλημα και ...........ελαφρώς ποιο μεγάλη κατανάλωση..........όλα αυτά στο…

• Παράθεση από jimarios: “Πρώτα δηλαδή να βάλω την παλιά ρομ, μετά νά τρέξω το backup και μετά πάλι πέρασμα την xtrv ;η παλιά ρομ όμως που είχα θά περαστεί κανονικά όπως ήταν ή θα περαστεί περίεργα όπως η νέες; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπον τρέξε την Ρομ με την οποία δεν είχες κανένα πρόβλημα αν έχεις μπακαπ βαλτώ άνοιξε κανονικά το τηλεφωνο αν όλα καλά όπως παλιά κατέβασε την καινούργια πάλι μήπως δεν έχει κατέβει σωστά κάνε μόνο φακτορυ ρισετ και ριμπουτ ρικαβερυ …

• Παράθεση από jimarios: “@gkalen καλημερα!! μεχρι τωρα εχω κανει 2 φορες εγκατασταση της xtrv.....και με ολα τα παραπανω wipes που σου ειπα(και με reboot πριν το ινσταλλ οπως μου ειπες) αλλά και χωρις ολα τα wipes (οπως εχουμε πει και μου ειπες να κανω και πιο πανω)....τζιφος η δουλεια και παλι ” Λοιπον κάνε restore στο backup της τον που είχες και δούλευε οκ κατέβασε πάλι την ρομ κάνε αυστηρά μόνο factory reset μετά reboot recovery μετά install την ρομ που θα έχεις ξανακατέβει και ΔΕΝ μπορεί θα …

• 7.9.21 σε redmi 1s δουλεύει η υπηρεσία μηνυμάτων από ότι έχω από εχθές τσεκαρει το μόνο που παρατήρησα ότι το εικονίδιο του καιρού ενώ το κλικαρεις και ανοίγει σαν εικόνα δεν βγάζει πληροφορίες και γράφει η συσκευή δεν μπορεί να βρεθεί τώρα συνεχίζω την χρήση και βλέπουμε από κατανάλωση και ότι άλλο προκύψει από ταχύτητα καλύτερα από θερμοκρασία καλύτερα......,......,.ειδωμεν!!¡!!,.............................το πρόβλημα με την εξαφάνιση το twrp παραμενη σε αποσύνδεση και με volume+ και power αλ…