Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 907.
-
Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από gkalen: “@jimarios Να βάλεις twrp και είναι οκ .. ” μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ για το πως το κανω;επισης στο δικο μου που εκανα wipes data davilk internal, δε μου εχει playstore μεσα =============== Σεπ 24th 2017, 4:11pm =============== ουτε φυλλομετρητη ουτε swiftkey keyboard =============== Σεπ 24th 2017, 4:31pm =============== dolby atmos, xiaomi.gr, flash player και super su εχω !μηπως λειπουν apps απο το system/app της ρομ; ” Σε redmi 2 το td 7.9.1…
-
Παράθεση από panykony: “Εβαλα το twrp απο fastboot εκανα wipe και εσωτερικη μνημη και dalvik cache και cashe + factory reset data και τα πάντα εκτός εξωτερικη μνημη και usb και το φορτωσα απο twrp .Ολα καλά εκτός της λειτουργίας της εφαρμογής link to sd . οποιαδήποτε εφαρμογή κανω συνδεση πάυει να λειτουργεί ” Γιατι δεν έκανες restore στην rom που είχες και υποτίθεται ότι δούλευε; εγώ αυτό έκανα μετά από factory reset(δεν χρειάζεται κάτι άλλο) και επανήλθαν στην 8.1.4.0 xtrv beta 2 stable που μο…
-
Παράθεση από instant_diver: “@fog συγνώμη ... φίλη ! ... και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την καθοδήγηση σου. Προσωρινά χτύπησα σε τοίχο. Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κατεβάσω το τελευταίο twrp του geoanto για το κινητό μου (φορτωμένοι οι σερβερς του mediafire ισως), προσπάθησα να κάνω flash το twrp by mic που είχα από πέρισυ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν ομαλά αλλά όταν πάω να μπω πάλι στο recovery πατώντας Power + Volume up , μένει στο mi logo για 10 δευτερα πάλι και κλείνει. Θα αφήσ…
-
Παράθεση από panykony: “σε redmi 1s μετα την εγκατασταση της xtrv 7.9.14 χαθηκε η recovery αν πατήσεις εκκινηση σε recovery mode σε ανοιγει σε fastboot mode αν πατησεις fastboot mode σου κάνει επανεκκίνηση και το ίδιο σου κανει αν πατήσεις volume+ & start (fastboot).Τι κάνουμε αν θέλουμε να φορτώσουμε άλλη ρομ? ” 1. Το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου και είχα απώλεια και στην υπηρεσία μηνυμάτων με την 7.9.14 αλλά σε fastboot πάρε μέσα από την 7.9.14 το boot image κάνε ξανά με adb τοποθέτηση αυ…
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαBest ROMs for Xiaomi Redmi 1S //N 7.0 //M 6.0// L 5.0// [2017-2-25] - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ...........παλιά ενημέρωση αλλά έχει γίνει καμια δοκιμή από τους έμπειρους της κοινότητας;
-
redmi 1s δεν δουλευει η υπηρεσια μηνυματων με τη 7.9.14 και επισης οταν προσπαθησα να ξαναφλασαρω την ρομ μηπως ειχα κανει κατι λαθος ανακαλυψα οτι ειχε χαθει και το twrp 3.1.xx που ειχα........... μετα το νεο factory reset και ξαναστησιμο του τηλεφωνουν το θεμα της μη λειτουργειας των μηνυματων επανηλθε........... επανεφερα το backup της 8.1.4.0 σταθερης που ειχα..... γιατι ουτε εστελνε ουτε λαμβανε μηνυματα και στο ακυρο πεταγε ενημερωση οτι η υπηρεσια μηνυματων αδυνατη να φορτωση στειλτε αναφ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΜετα το φλας της xtrv 7.9.14 και όλα καλά με το twrp 3.1.xx που είχα στο redmi 1s με κανονικά backup και δουλεμενο και το restore ξαφνικά 2ημερες μετά ανακαλύπτω ότι χάθηκε το recovery και με την επιλογή των πλήκτρων μόνο fastboot μπαίνω τι μπορεί να έγινε;
-
Μετα από 2 ημέρες χρήσης της 7.9.14 σε redmi 1s ανακάλυψα ότι η υπηρεσία μηνυμάτων δεν λειτούργησε και με προτροπή να στείλω αναφορά παρόλο που πήγα ρυθμίσεις εφαρμογές τα ίδια δεν δεχόταν ούτε την επιλογή mi message και με πέταγε έξω ...........κάποια λύση;τα μηνύματα τα λαμβάνει αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να τα διαβάσω γιατί λέει πάλι ότι η υπηρεσία δεν λειτούργησε μήπως κάποια ρυθμιση από λάθος μου;επίσης με το volume+ και power δεν με βάζει στο ρικαβερη σαν να χάθηκε ξαφνικά μόνο ο μηχανικό…
-
Φλας την7.9.16 στο redmi 2td χωρίς factory reset μόνο τα απαραίτητα wipes όλα καλά δεν χάθηκε τίποτα και η λειτουργία είναι ομαλή θα παρατηρήσω μια δυο μέρες την κατανάλωση που στην προηγούμενη ήταν πάρα πολύ καλή!!!!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΣτο redmi 1s έχω τοtwrp 3.1.xx και κατεβάζοντας την xtrv7.9.14 την τοποθέτησα στην εξωτερική κάρτα αφού όλα καλά με backup kai factory reset δεν έβλεπε την τον ενώ την παλαιότερη στον ίδιο χώρο την έβλεπε την είδε μόνο αφού την έβαλα στο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης..........το backup λειτούργησε τέλεια γιατί έκανα μια δοκιμή(είχα κάτι στο χέρι που με έτρωγε)αυτό όλα καλά!!!!
-
Απο εχθές φλας την xtrv 7.9.14 σε redmi 1s μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από μια υπέρμετρη ευαισθησία στοην ανταπόκριση των άγγιγμα των στην εφαρμογή της κοινότητας......ταχύτατο στην σύνδεση δεδομένων...δορυφόρων...άνοιγμα σελίδων στον πλοηγό(φυλλομετρητής)..........αναμένω μερικές ημέρες για νεώτερα όσο αφορά την κατανάλωση και τις θερμοκρασίες λειτουργιας.
-
Παράθεση από kinregva: “Την Official Global v.8.5.3.0 που βγηκε προσφατα για το redmi 4 pro την εχει περασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? ” συναδελφος και μέλος του φόρουμ την δουλεύει τώρα 1,5ημερα όλα καλά τσεκαρη από μπαταρία τώρα τι λέει και κάποια νέα πράγματα που έχει δείχνουν να δουλεύουν οκ!!!!
-
Παράθεση από cacau: “Έβαλα την 7.9.16 στο RN2 πάνω στην 7.9.7 κάνοντας τα στανταρ wipes. Στο reboot μπήκε σε συνεχή bootloops οπότε επανέρχομαι στην προηγούμενη. ” Αν δεν έχεις θέμα πρέπει να κάνεις φακτορυ ρισετ
-
Στο redmi 2 td να περάσω από πάνω την τελευταία άρωμα μία και έχω την προηγούμενη;7.6.8 arΩma!!!??στο τέλος που λέει για φλασαρισμα του ρικαβερη να το αποδεχτώ η να το απορρίψω;
-
Παράθεση από Gkontos10: “Φιλαράκια καλημέρα Χρειάζομαι βοήθεια αν μπορεί κάποιος από τους developers να με βοηθήσει.. Θέλω να περάσω την 9αρα στο RedMi note 3 pro της γυναίκας μου και στο ΜΙ4 της αδερφής μου... Και χρειάζομαι οδηγίες πώς να το κάνω Το RedMi note 3 pro φοράει μια παμπαλαια ρομ GTV 7.2.2.0 stable Και το ΜΙ4 την XTRV 8.5.2.0 Στο ΜΙ4 δεν με νοιάζει αν χρειαστεί να κάνουμε και factory reset ακόμα και τον σκληρό γιατί δεν έχει κατι που να χρειάζεται μέσα... Στο RedMi note 3 pro όμως υ…
-
Παράθεση από makisfz: “αν θελεις να το κανεις καλο ειναι, καθαριζει και το κινητο αλλα κααι με τα wipe που σου ειπε ο @8@nos μπορεις να πας δεν υπαρχει προβλημα εγω θα προτιμουσα την καθαρη εγκατασταση με fastboot.Γιατι αν το εχεις καιρο που και που χρειαζετε και ενα καθαρισμα. Και ο οδηγος για fastboot Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Αυτο γίνεται οπότε θες μπαίνοντας TWRP .......wipes.......dalvic cash+cash........swipe to wipe ........reboot system......…
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠιστευω ότι με αυτήν δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα εγώ έχω την άρωμα πάει σφαίρα μένει κρύο σχετικά και δείχνει σε νορμάλ συνθήκες ότι δεν αδειάζει καθόλου(σκέψου λίγο ξυπνητήρια λίγο τον καιρό πολύ λίγο βιμπερ και 36 ώρες αναμονή σκάρτα 10 τα εκατό πτώση μπαταρίας)!!!!!
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑρα αφού έχεις κάνει μετάβαση είσαι Android 5.1προβλημα με κλειδώματα δεν έχει η συσκευή οπότε πήγαινε στα downloads βρες την συσκευή και διάλεξε stable or developer κατέβασε την βαλτην στο κινητό σου factory reset αφού πάρεις backup και εγκατέστησε την ρομ που διάλεξες!!!!!!πάλι με τον ίδιο τρόπο μέσω TWRP!!!!έτσι κι αλλιώς στα downloads σαν τρέχουσα επιλογή είναι η τελευταία Dev or stable!!!!!
-
Παράθεση από chief: “@gkalen Κρατάει αυτό το back up ρυθμίσεις από τις εφαρμογές όπως δαχτυλικά αποτυπώματα στις τράπεζες π.χ.? ” Αυτο που αναφέρεις ναι το έχω κάνει στο redmi 1s και είχα πάλι τους κωδικούς από εφαρμογές και αλλα!!!!!!!! δουλεύει κανονικά!!!
-
mi sms
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> Πως λειτουργεί το Mi Message ” Φιλε Nas έχεται τελικά χίλια δίκια για να σταλεί σε mi sms πρέπει να είναι και η άλλη συσκευή εντός δικτύου αλλιώς θα ενεργοποιηθεί η επιλογή αποστολή ούτως ή άλλως με sms......το δοκίμασα με φίλο και κινήθηκε σε περιοχή χωρίς καλή λήψη δεδομένων και άρχισε η χρέωση και ταυτόχρονα έδειχνε η επιλογή mi message απενεργοποιημένος!!!!!!!!πραγματικά πολύ χρήσιμος οδηγός για πολλούς με την ίδια απορία!!!!!