Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 907.
-
mi sms
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΥπαρχει κάποιος οδηγός για ενεργοποίηση των mi sms ή γίνεται αυτόματα όταν στέλνουμε σε xiaomi συσκευές;δεν ξέρω γιατί σήμερα με τρέλανε στα νορμάλ μηνύματα με αποτέλεσμα να χρεώνονται ενώ είχα επαφή μόνο με ένα redmi 4primeκαι αυτό με xtrv μήπως λέω έκανα κάτι;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από strumf13: “δεν μου έβγαλε κάποιο error οπότε υποθέτω ότι το πέρασα σωστά. Πως μπορώ να το τσεκάρω ? ” Δοκιμασε όπως σου είπα δεν χάνεις κατι
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από strumf13: “καλησπέρα , έχω ξεκλειδώσει bootloader έχω περάσει τους drivers κάνω εγκατάσταση το TWRP όμως όταν κλείνω την συσκευή και την ανοίγω πιέζοντας το volume+ με βγάζει στο MI-Recovery 3.0 και οι μόνες επιλογές που έχω είναι reboot wipe data και connect with MIAssistant. Τι κάνω ? ” Για δοκίμασε volume +και-και power μήπως και μπεις.........φτάνει να το έβαλες σωστά το TWRP!!!!
-
Παράθεση από guideman: “Παιδια καλησπερα. Σκοπευω αυτες τις μερες να περασω σε ενα Redmi 4A Global version την τελευταια XTRV stable. Ελπιζω το κινητο δεν θα εχει καποιο πρβλημα με την Β20, ε?? Ευχαριστω ” Νομιζω ότι το θέμα της συχνότητας β20 όπως λες είναι θέμα hardware της συσκευής δεν αλλάζει κάτι λόγω ρομ!!!!!!
-
συγχρονισμός με mi band 2
ΜήνυμαΌχι δεν έχει δουλέψει κανείς μάλλον αυτή την εφαρμογή της nike με το mi band 2 και έτσι δεν έχω πει τίποτα στον φίλο!!!! Παράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα, βρήκες κάποια λύση ? ” Φιλε Nas τίποτα ακόμη όπου και αν έψαξα κατέληξα ότι πολλοί περιμένουν κάποια αναβάθμιση για να λύση το πρόβλημα της απευθείας ενημέρωσης με στοιχεία από τον χρήστη της εφαρμογής η λύση της παράλληλης χρήσης για ενημέρωση μαζί με το mi fit τρέλανε το τηλέφωνο .......αναμένουμε!!!!!!!!!
-
Οχι έτσι για να καταπιουν κάποιοι εκτός κοινότητας την κακοθημια τους μετά τον παγκόσμιο τίτλο απλά RESPECT σε όλο το team!!!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Εδώ είναι η λίστα με τις fastboot rom που έκαναν τα παιδιά του forum Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Αλλιώς πας εδώ και βρίσκεις την συσκευή σου MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Τελικα ολα οκ με την φαστμπουτ από το οφισιαλ φόρουμ ζωντάνεψε και μόλις φόρτιση πλήρως θα πάρω και την γνώμη του φόρουμ και του μάγειρα galen ποια ελληνική να βάλω για χρήση με ταχύτητα και χωρίς ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ........γηρασκω αεί δι…
-
Υπάρχουν τέτοιες σειρες; χαμενοι στο διάστημα το θυμόμαστε;;;
-
συγχρονισμός με mi band 2
Μήνυμαυπάρχει κάποιος που να ξέρει αν με την εφαρμογή Nike+ run club μπορεί να συγχρονίζει παλμούς με το mi band 2 ; πρόκειται για δρομέα φίλο κάτοχο redmi 4x που ενδιαφέρεται λόγω καλής προσφοράς του mi band 2!!!!!
-
Service?
Μήνυματο κατάλαβα αυτό απλώς αν έχει τσεκαριστη ας πούμε η γνώση πάνω στις συσκευές γιατί δεν το λένε απλά σέρβις αλλά xiaomi service !!!μακάρι να γινόταν ένα official........για όλους.
-
Service?
ΜήνυμαΦωτογραφία το είδαν φίλοι και αναρωτιούνται και είπα να ενημερώσω για έρευνα από ποιο έμπειρους!!!!!!
-
nicolasgiann21 Σου απάντησε ο φίλος pechr αν δεν κατάλαβες!!!!!!δεν παίζει ρόλο η ρομ και όπως είπες ο προηγούμενος κάτοχος κατι δεν σου μετεφερε σωστα σε αντιθεση με τον φιλο pechr που ηταν συνοπτικος!!!!!
-
Αν θέλεις σταθερή όπως έχεις περιμένεις να βγει αλλιώς εάν θέλεις μπετά και υπάρχει για το κινητό σου ακολούθησε τον οδηγό στην αρχή!!!!
-
πολυ καλοοοο!!!!!
-
ρυθμισεις.....σχετικά με το τηλέφωνο.....χτυπάμε 6..7...φορές πάνω εκεί που αναφέρει για τον kernel και μας βάζει στην σελίδα με όλους τους αισθητήρες κ.λ.π βρες τον αισθητήρα εγγύτητας και γράφει τι κάνεις με το χέρι σου και τι ενδείξεις θα πάρεις.......άμα τελειώσεις πατάς επιτυχία και όλα οκ......Υ.Γ κανείς τεστ και σε πολλά άλλα εκεί για να ελέγχεις έτσι την σωστή λειτουργία πολλών πραγμάτων!!!!
-
εχει να κάνει με τον αισθητήρα εγγύτητας(proximity sensor)χάνει καμμιά φορά το καλιμπραρισμα του δεν είναι κάτι!!!!!!!!!
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Οι ROM για το RedMi 2 TD (HM2014813) είναι οι παρακάτω. Developer MIUI V8 => xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt86047_V8_GTV-6.6.30_Special.zip Stable MIUI V7 => xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt86047_Stable-V7.3.4.0_Special.zip ” μου επεσε στα χερια αυτο με global dev.οπως ηταν απο εργοστασιο αν καταλαβα φλασαρω την ενλογω ρομ reboot system κατεβαζω οποια μετεπειτα ρομ θελω factory reset.....flash new rom και οκ απο εκει και επειτα οτι αναβαθμιση γινει περναει νορμαλ γιατι εχει γινει …