Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 907.
-
Καλη επιτυχία σε όλα τα μέλη
-
καλος ο οδηγος και δοκιμαστηκε απο εμενα και τον scarbodyman σε τηλεφωνα φιλων και δικα μας ολα αψογα στον 64bit υπολογιστη(ειχα εγκαταστηση το προηγουμενο αρχειο)με το αρχειο 1.0.2 σε 32bit υπολογιστη με win 7 ultimate μολις βγαινει η ειδοποιηση πιεστε ενα πληκτρο για συνεχεια και το πατας σβηνει το προγραμμα και δεν εκτελειτε........ξανακατεβασα το αρχειο τα ιδια και σε κατασταση δοκιμης παντα!!!!!!!τι μπορει να συμβαινει;
-
Παράθεση από gkalen: “Ακομα να το μάθετε????????? Beta1 = China source - xiaomi EU Beta2 = Global source ” οποτε λογικά αν κάποιος έχει beta2 στην 8.1 να περιμένει κάτι αντίστοιχο στην 8.2;
-
Σε περίπτωση νέας stable xtrv για redmi 4 pro το recovery που φαίνεται στην ρομ θα είναι το καινούργιο που γράφεται στις αναρτήσεις;..1....Θα πρέπει να το φλασαρουμε για να λυθούν τα οποία προβλήματα προξενούσε το προηγούμενο;..2..Κάποιο λινκ για supersu για το redmi 1s επειδή μου έσβησε αυτό που έχει η ρομ υπάρχει για να το κατεβάσω και να το φλασαρω;
-
φιλε πήγαινε στην 1σελιδα και δες γιατί θυμάμαι ότι κάτι λέει προσοχή για αλλαγή σε ανδροιντ 7 τώρα δες εσύ αν είναι για το μοντέλο σου!!!!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@perpetas ξεκίνα με τα παρακάτω βήματα διαδοχικά: Σωστή εγκατάσταση Drivers Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 Αν όλα τα παραπάνω ολοκληρωθούν σωστά τότε και μόνον τότε προχωράς στα παρακάτω βήματα για την εγκατάσταση της XTRV Κατεβ…
-
εάν έχεις xtrv stable beta1 σε redmi4 pro μπορούμε να βάλουμε το καινούργιο twrp με install από το παλιό που έχουμε περάσει; έχει ο οδηγός αναβάθμισης 3 τρόπους.μπορουμε ή να περιμένουμε την επόμενη ρομ; Παράθεση από tsarlam: “ Επανερχομαι με το θεμα της recovery TWRP...εντοπισα ενα bug,reboot απο recovery σε recovery δεν εκανε,ουτε με εφαρμογη...επρεπε να το κανεις με το γνωστο τροπο απο τα πληκτρα...αυτο ηταν το μοναδικο προβλημα της, τωρα με αυτη twrp-3.0.2-markw.img | by isaacchen for Redmi …
-
καλησπερα λεω να την βαλω στο redmi 1s που εχω ακομα ειναι σε stable 5.2.10 gtv ποιον οδηγο να ακολουθησω; η δεν αλλαζει κατι λογω redmi1s αν καποιος εχει δοκιμασει να με βοηθησει στελνωντας τον οδηγο που θα ακολουθησω!!!!!!υπαρχει εγκατεστημενο το twrp by michael 3.0.2!!!!!!!
-
6ος καλη τυχη Greece team !!!!!!!!!
-
kai o 5os !!!!!!fan sites!!!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ήρθε σήμερα το Redmi 4 pro για τον ανιψιό μου Σε 47 λεπτά, από unofficial rom > official > unlock > και εγκατάσταση της Ελληνικής Το ωραίο ήταν που μπήκε σε edl mode με την εντολή fastboot oem edl από fastboot mode ” μου αρεσει γιατι σε λιγες μερες μπορει να χρειαστουμε βοηθεια για το τηλεφωνο του scarbodyman!!!!!
-
4ος σημερα em56464 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
3ος ψηφος παμε για αυριο και ολοι γερα!!!!!!!στειλτε ειδοποιησεις παντου φεις τουιτ γκουγλε+ λικεντιν παντου!!!!!!