Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 907.

• Παράθεση από PanXan: “Γιατί δε με αφήνει να ψηφίσω ξανά ; Μήπως θέλει ολόκληρο 24ωρο και όχι με την αλλαγή της ημέρας ; ” οντως ετσι και εγω το δοκιμασα στις 21 ωρες αλλα τζιφος!!!!! μολις επεσε η 2 ψηφος!!!!!και στον@mitch002!!!!!εκει μονο μια η καθε μερα?

• μια απο τα ιδια παρακαλω!!!!tempered!!!!!

• ζηλεψα τωρα περιμενω να παραλαβω το δικο μου;;....και να ασχοληθω λιγο και εγω!!!!

• λογαριασμος xiaomi [SOLVED]

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εχει συγκεκριμενη διαδικασια; η να μπει στο λογαριασμο και να δει αν εχει καταργηση τηλεφωνου και αλλαγη με νεο;

• λογαριασμος xiaomi [SOLVED]

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

κατα την δημιουργια λογαριασμου για το cloud τηλεφωνου γραφοντας το τηλεφωνο φιλου ενω ολα ειχαν γινει σωστα εβγαλε οτι το τηλεφωνο χρησιμοποιητε σε αλλον λογαριασμο μην ξεροντας εβαλε το νουμερο μου.......κακως αλλα το εκανε.......πως θα κανουμε αλλαγη ενω του λεει οτι το χρησιμοποιει καποιος αλλος λογαριασμος και να σκεφτητε δεν ειχε ποτε λογαριασμο απλα θα αλλαξει συσκευη και χρειαζοταν καποια πραγματα οπως επαφες που δεν τις ειχε στην sim ....... καποια συμβουλη η λυση στο θεμα?

• Παράθεση από gkalen: “Βασικό είναι να γίνουν παραλαβές πρώτα , όπως σου λέει ο demakhs .. Εγώ το έχω βέβαια , χιχιχιχι και με XTRV .. Ή συσκευή είναι κορυφή ... ” γινεται αυριο η παραγγελια για redmi 4 pro με official cn ελπιζω να βγει και stable Ελληνικη μεχρι να ερθει!!!!!! καποιοι οδηγοι και γενικα οτι χρειαζεται το τηλεφωνο μπορει να μου γραψει καποιος για θεμα μελετης μεχρι την παραλαβη!!!!!!!!!!

• εκανα μια ερευνα και συμφωνω με αυτα που λες ο γιος μου ειναι 18 και ειδα μια καλη τιμη στο geekbuy γαι το redmi4 pro και το σκεφτομαι ζεστα ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!!(θα δω και το 3ς κωτσοβολο γιατι δεν ηξερα οτι το εχει)!!!!!

• θα ηθελα την γνωμη σας ποιο απο τα τηλεφωνα redmi3 pro...redmi3s prime .....redmi4 pro να διαλεξω για δωρο στο γιο μμου σε δικτυο cosmote με την εμπειρια σας σε χρηση βιντεο ....μουσικη και γενικα συνεχη χρηση υπολογιζοντας με την εμπειρια σας και τη υποστηριξη γενικα της καθε συσκευης ....και στο θεμα της rom που θα πρεπει να επιλεξω οταν το παραγγειλω!!!!ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τα φωτα σας!!!!! ολα αφορουν τα 3/32 σε θεμα ram και αποθηκευτικο χωρο!!!!

• απλα λαθος ενημερωση!!!!ο φιλος στην δουλεια χειριζεται ενα χαρακτικο μηχανημα που δουλευει με windows 98 και χωρις δυνατοτητα διαδικτυου για τον λογο του οτι εχει εργασιες για πλοια του στολου..του επιτρεπει μονο εισαγωγη φωτο σε jpeg μονο φορματ.......... και με ενα παλιο τηλεφωνο δεν ειχε προβλημα τωρα του βγαζει συνδεθητε στο ιντερνετ η εισαγεται λογισμικο εγκαταστασης συσκεης με cd ...usb... η δεν βρισκω ιντερνετ για εγκατασταση αυτοματα του λογισμικου..... συγνωμη για την λαθος διατυπωση τ…

• παντα ενημερωμενος και αυτο με εχει σωσει και την αλλη φορα ευχαριστω NasDriver!!!!!!υπαρχει καπου ο driver του κινητου για να τον βαλω σε υπολογιστη μεσω usb ο οποιος δεν γινεται να συνδεθει στο διαδυκτιο ;

• καλησπερα σε ολουσ!!!!!φιλος πηρε το τηλεφωνο του οποιου σας στελνω φωτογραφιες και θελω να μου πειτε ποιον οδηγο για ελληνικη ρομ να ακολουθησω επισης ενα λινκ αν υπαρχει για να κατεβασω τον driver του τηλεφωνου για να τον βαλω σε υπολογιστη χωρις ιντερνετ γιατι παρολο που υπαρχουν τα adb μας βγαζει συνδεση στο ιντερνετ για ευρεση λογισμικου οδηγησης και δεν υπαρχει δυνατοτητα ιντερνετ!!!!!!τωρα αν υπαρχει κατι καλυτερο σαν λυση παριμενω τις οδηγιες ολων οσων ξερουν!!!!![quelle]forums.xiaomi-mi…

• το ξερω απλα δεν ειχε τυχη να δω κατι με χωρις ακουστικα ραδιο και σκεφτομαι ειναι δυνατοτητα του τηλεφωνου η ολα εχουν να κανουν με το λογισμικο και την αναβαθμιση του καθε φορα!!!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone και από τις δύο συσκευές ? ” τωρα ειδα οτι η global ειναι η 8.0.5.0 ισως ειναι νεα εξελιξη να παιζει ραδιο χωρις ακουστικα?????? redminote3.pngreadninote3proglobalstable.jpg

• ερωτηση για redmi note 3 pro παραλαβη σημερινη απο φιλο και θελω να μαθω το οτι εχει ραδιο και παιζει χωρις ακουστικα ειναι θεμα τηλεφωνου η θεμα rom ηρθε με global stable miui 8!!!!!!!!!!!ρωταω γιατι δεν εχω δει σε αλλο τηλεφωνο οπως του φιλου με το MTK....redmi note 3 δεν παιζει!!!!!!

• διαλεξε την gtv stable η thunder stable τα σπανε και οι δυο χωρις προβληματα και ησυχαζεις δες τους οδηγους για οδηγειες!!!!!!!

• Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τον πολυτιμο χρονο σου !!!!!!!

• μια και συζητατε για τα mi ξερετε αν συνδεονται με app της nike γιατι ενας φιλος ειναι δρομεας και ακολουθει τα προγραμματα και καταγραφει τα δεδομενα αν ξερει καποιος ας μου πει να μην κανει τσαμπα αγορα(προκειται για ομαδα 4 ατομων)!!!!!!ευχαριστω!!!!