Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 907.
-
τελικα φιλε galen για την stable thunder miui8 απο gtv miui7 επιλεγω wipes(dalvik cashe+data+cash) αν καταλαβα καλα η μηπως να βαλω και τι user data σωστα;;
-
για readmi 3 pro(ido) απο stable gtv 7.5.2.0 σε thunter stable 8.0.2.0 ειναι καλυτερα καθαρη εγκατασταση;(calvik+cash+data) η απλα (calvik+cash)???
-
απο οτι ξερω φιλε τα update σε stable και ειδικα αλλαγης εκδοσης απο 6 σε 7 ειναι ποιο σωστο να γινονται με twrp απο οτι ξερω και παντα καθαρη εγκατασταση γιατι στο TD φιλου ουτε καν υπηρχε προβλημα με φουλ χρηση και καποιων εφαρμογων απο NIKE(ειναι δρομεας )που δουλευουν ολη μερα εσυ τωρα με 8 λειτουργεις οκ; η δεν εχεις παει ακομα miui8;
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυμαφιλε NasDriver και εγενετο φως(galen)σε ευχαριστουμε πολυ για την στηριξη σου!!!!!!!!!
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυματελικα φιλε NasDriver ειχες δικιο ξεκλειδωσε με την stable !!!!!οποτε παω γαι twrp και flash την Ελληνικη ρομ απευθειας?ο φιλος θελει stable οποτε διαλεγω αναμεσα σε gtv και thunder σωστα?
-
STABLE THUNDER GALEN 8.0.2.0 για readmi3 pro ισχυει αν θυμαμαι οτι καταργηθηκαν τα clean.zip η ισχυουν τις προηγουμενης;8.0.1.0?
-
καταστημα Expert Mobile
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαreadmi note 3 pro!!!!!
-
καταστημα Expert Mobile
Μήνυμαδεν θυμηθηκα για τιμη του ειπε για το τηλτφωνο που αναφεραμε 180ε και σε συζητηση( απο οτι μου ειπαν )για 2 συσκευες (ζηλεψε η συζυγος του) ακομα ποιο κατω τωρα εσεις ξερεται καλυτερα(εγω απλα του ειπα να τσεκαρει μην παιζει τιποτα μαιμου(η οχι)!!!!!!ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!
-
καταστημα Expert Mobile
Μήνυμακαποιος φιλο; μου ειπε για το καταστημα mobile expert στο αιγαλεω με καλες τιμες και ουι αναλαμβανει τα παντα εκανε αγορα το readmi note 3 pro και ειπε καλα λογια το αναφερω για τυχον διερευνηση απο την κοινοτητα για τυχον fault οσον αφορα τα τηλεφωνα; δεν ξερω αν κανω το σωστο αλλα ισως και να βγει(ελπιζω) κατι καλο μιας και εγω δεν εχω τοσες γνωσεις στο αντικειμενο για να κανω ποιο εκτενη ερευνα¨!!!!!! !!!!!!!!Experts - Mobiles
-
readmi note 3 (MTK)
ΜήνυμαΕυχαριστω και ενημερωνω αργοτερα μολις τελειωσουν ολα καλα αυτη την φορα!!!!!!!ευχαριστω και παλι NasDriver!!!!
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυματα βηματα κανονικα του ξεκλειδωματος η υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα λογω stable miui8 και παντα νομιζω clean install!!!!!!
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυμαοταν λες next στο επομενο βημα εννοεις η γινεται κατι αλλο γιατι καταλαβα οτι ενεργοποιωντας και το fastboot mode σινεχιζουμε το flash official china για το ξεκλειδωμα !!!!!
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυμαδηλ. θα μου βγαζει κατι παρομοιο και εγω απλα θα παταω next και καποια στιγμη θα ενεργοποιηθη;μετα λογικα εχει σειρα το ξεκλειδωμα!!!!εχει ερθει η αδεια ξεκλειδωματος!!!!!!ο φιλος θα βαλει stable γιατι δεν ειναι του πολυ flash rom!!!!!!ευχαριστω πολυ και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα!!!!
-
readmi note 3 (MTK)
Μήνυμακατα το φλασαρισμα φτανοντας στις μπαρες και λιγο πριν γινει κιτρινη μου βγαζει την εικονα αυτη εν το μεταξυ το fastboot mode δεν ενεργοποιηται στο τηλεφωνο ενω το usb debaging ειναι οκ μηπως φταιει αυτο; και πως το ενεργοποιω;μηπως κατι αλλο;(τα σχετικα με το τηλεφωνο)οταν δοκιμασα να ενεργοποιησω το fastboot mode βγαζει την εικονα παρακατω!!!
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακατα το φλασαρισμα φτανοντας στις μπαρες και λιγο πριν γινει κιτρινη μου βγαζει την εικονα αυτη εν το μεταξυ το fastboot mode δεν ενεργοποιηται στο τηλεφωνο ενω το usb debaging ειναι οκ μηπως φταιει αυτο; και πως το ενεργοποιω;μηπως κατι αλλο;(τα σχετικα με το τηλεφωνο)
-
αναβαθμιση twrp
Μήνυμαστο readmi 1s(armani)εχω το 2.8.7.0 TWRP και θελω να το αναβαθμισω στο TWRP by Mic του forum υπαρχει καποιος οδηγος; μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ γιατι δεν το βρισκω!!!!!!