Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 907.
-
φοραω την( hellas miui stable 50 gtv 5.2.10 απο εδω και twrp 2.8.7.0) και θεωρω χωρις προβλημα εκτος απο μια φορα που εκανε ενα τυπου reset και εχασα επαφες γιατι τι cloud δεν ειχα ενεργοποιηση απο αμελεια!!!!!!!!!!οσο για την ρομ οντως την ειχαμε αυθημερον μπορω να πω!!!!!Υ.Γ να κανω καλυτερα clean install??
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω ηδη εστειλα το λινκ στον ενδιαφερομενο για να κανει και λιγο μελετη μιας και τα υπολοιπα θα τα κανω κατα πασα πιθανοτητα εγω!!!!!!ευχαριστω και παλι!!!!
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφιλος απεκτησε το παρακατω τηλεφωνω εγινε αιτηση ξεκλειδωματος ποιον οδηγο ακολουθω για φλας οφισιαλ και μετα Ελληνικη;;
-
απλα φιλε γαλεν δεν παιζεσαι θα βαλω εντος των ημερων την thunder stable στο readmi 1s αφου ψησω τον γιο μου που εχει κανει καταληψη στο τηλεφωνο την κατεβαζω τωρα να ειναι ετοιμη!!!!!install για συσκευες root χωρις clean zip?Υ.Γ.γραψε μου σε τι ακριβως αναφερεσε στο edit 2 γραψε π.μ!!!!!!
-
φιλε galen ολα καλα με οτι εχεις προτεινει μεχρι τωρα θα βαλω αυτες τις ημερες stable thunder στο readmi3 pro!!!!!αλλα φιλε εμεις τα κακομοιρα με τα readmi1s δεν θα δουμε ενα μαγειρεμα αγαπης εστω και σε miui7 stable thunder να το χαρουμε λιγο το τηλεφωνακι μας σε αλλο επιπεδο μιας και εχουμε 1gb ram παρακαλουμε πολυυυυυυυυ!!!!!!!!
-
αναβαθμιση
Μήνυμααναβαθμιση σε miui8 εχει καποια αλλαγη απο miui 7(7.5.1)stable σε stable miui8 η απλα install για να γινει upgrade με απλο wipe(calvik+cashe); η clean install καλυτερα;
-
φιλε liopetis εχει δικιο ο geoanto555 υποθεση 5 λεπτων με τον οδηγο για να βαλεις oficial και μεχρι να ερθει το τηλεφψνο θα εχεις και αδεια ξεκλειδωματος και υποθεση ουτε 1 ωρα και οπως λεει ο σοφος λαος μας !!!!!!!!!!!!!!!!!φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εχουμε αρκετα παραδειγματα που ΔΕΝ πρεπει να εμπιστευομαστε παντα τους κινεζους για ολα υπαρχει και η πρωτη φορα ακομα και για τα καλυτερα μαγαζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!
-
Παρακαλώ επιλέξετε διακομιστή
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμααπο εχθες μετην ιδια stable σε readmi 3 pro τιποτα για κοιτα στις ειδοποιησεις την ρυθμιση........ και εγω τωρα θα εχω τον νου μου!!αλλα κοιτα στις ειδοποιησεις τι εντολες εχεις δωσει!!!!
-
μετα την παραλαβη απο τον ανηψιο μου του readmi 3 pro και περασμα της οφισιαλ ρομ για ξεκλειδωμα του bootloader (περιμενουμε να συμπληρωσει ο μικρος(13 στα 14) τους ποντους για να κανουμε αιτηση ξεκλειδωματος και τα ξαναλεμε!!!!nikitas kokkalis ειναι ο ανηψιος με το readmi 3 pro!!!!!!
-
readmi 2(2014813)
Μήνυμααυριο το τσεκαρω και εαν ισχυει θα κανω και το backup επιτοπου!!!!για το φλασαρισμα πιστευω ο gkalen που εχει το ιδιο να μου πει ποια ακριβως να βαλω για να ξενοιασει ο συναδελφος!!!!!
-
φιλε gkalen το θυμαμαι για την ρομ που ελεγες ενα λινκ να την κατεβασω!!!!και εγκατασταση βασει οδηγου για readmi 2... 2014813?
-
readmi 2(2014813)
Μήνυμαπαιζει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader?ειναι φιλου και δεν το εχω στα χερια μου!!!
-
τι μαγειρεμα εχουμε για αυτη την συσκευη φιλου;υποψη δεν εινει πολυ του φλασαρισματος γιαυτο κατι σταθερο και αξιοπιστο παρακαλω πολυτεσταρισμενο!!η συσκευη ειναι 2014813!!!!
-
λοιπον παιδια εβαλα ακολουθωντας τον οδηγο την dev που ξεκλειδωνει με τα καταλληλα εργαλεια που αναφερωνται στον οδηγο ολα τελεια εβαλα οτι ειχε ο οδηγος και ως εκ τουτου μολις συνδεθηκε το readmi 3 pro εκανε αναβαθμηση ακολουθησα τον οδηγο για αρχαριους και τοποθετηση play store με τον installer αλλα τιποτα οποτε η ηλιαχτιδα στο σκοταδι οτι εκανε ο NasDriver μεσω browser εκτελεσα τον google chrome και εβαλα τον κατα πολυ γρηγοροτερο και ελαφρυτερο cm browser και εκανα λογκιν στο gmail και μεσω …