Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 907.
-
το τηλεφωνο ειναι 2 ημερων να του εγκαταστησω το twrp και αν ναι ποια εκδοση; θα επιρεασει αυριο μεθαυριο την εγκατασταση της ελληνικης ρομ μετα φυσικα απο το ξεκλειδωμα του bootloader απλα να βαλω το twrp εκκινηση volume+ και power..... wipe οτι ανεφερες και ξαναεγκατασταση τους λογαριασμους κανω καπου λαθος;;
-
εχει τα ελληνικα και εχει την miui stable 7.3.2.0.0 lhtcmdd επισης εχθες που το ειδα δοκιμασα να κατεβασω κατι απο google play και μου εδειχνε εγκατασταση αλλα στην παλια συσκευη του μικρου ενα sony που ειχε μαλλον πρεπει πιστευω να δω πως θα καταργησω την παλια συσκευη και να βλεπει το readmi 3 pro ως τρεχουσα συσκευη!!η πλακα ειναι οτι το mi account συχρονιζει κανινικα απο οτι δειχνει και οταν πας στους λογαραιασμους google αρχιζουν τα ερρορ και οι συγχρονισμοι κατα το δοκουν δηλ.επαφες ναι ει…
-
μολις το παρελαβε ο ανηψιος μου το readmi 3 pro!!!!το θεμα ειναι οτι θα μπω σε λεπτομερειες σε 1=2 ημερες για να το δω επειδη απο οτι μου λεει ενω το mi account ειναι οκ ο λογαριασμος που εχει στο google play δεν μπορει να εχει προσβαση στο ιντερνετ του βγαζει λαθος διακομιστη ενω ο browser (πλοηγος) ετσι τον αναφερει δουλευουν σωστα μηπως να διαγραψει τον λογαριασμο και να τον ξαναπερασει και ειναι κατι προσκαιρο;η κατι αλλο καμμια πρωτη γνωμη;
-
pafimal θεωρεις δηλ. αν καταλαβα καλα την 6.5.26 καλυτερη γιατι με βοηθεια παντα λεω να την βαλω σχετικα συντομα σε ρνα readmi1s!!!!!
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
service στην ελλαδα
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμααπλα ηθελα πληροφοριες αν ξερει καποιος τι ισχυει γιατι αναφερει service και επισκευη xiaomi και αλλων εταιριων!!!!οχι εγω προσωπικα δεν γνωριζω γιαυτο το ανεφερα μηπως καποιος ξερει!!!!
-
service στην ελλαδα
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠοιοι Είμαστε ; - easyservice.gr γραφει για επισκευη συσκευων xiaomi!!!!!!!!!!!!
-
καλή επιτυχία !!! ευχαριστούμε !!!
-
Μπράβο και από μένα, το αξίζετε.!!!!Η ποιο δυνατη ομαδα στον κοσμο!!!!!!!
-
Παράθεση από kostakoutas: “Παίζει να υπάρχουν miuiαδες στο ινσομνια κ το my phone; Εγώ είδα miui όταν Πρώτο βγήκε πχ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΟΣΟΙ ξερετε διαφορα μεσα δικτυωσης στειλτε ειδοποιηση και παροτρηνεται οσους μπορειτε γιατι πολλοι δεν μπαινουν στο φορουμ παρα μονο για βελτιωσεις στις ρομ η αν εχουν καποια απορια!!!!!!1ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
-
και η ψηφος εριφθη GREECE for ever!!!!!!!
-
Redmi 1s ανέστη εκ νεκρών...
ΜήνυμαΚΑΛΟ αλλα δεν ισχυει κατα την αποψη μου για το φορουμ γιατι η εξυπηρετηση ειναι κορυφαια!!!!!!!!!!!!!ΥΓ μακαρι να λειτουργουσαν πολλα αλλα στην χωρα ετσι!!!!!!!!!
-
καλη η επιλογη αλλα για πολυ ασχετους και χωρις μεγαλη αντιληψη οπως εγω με το chat τα θεματα που μου προεκυψαν λυθηκαν οριστικα πιστευω και απο εκει και περα ενα γεια και ενα να εισαι καλα φιλε για την εξυπηρετηση και την υποχρεωση που νοιωθω εεε θα ηταν καλυτερα να ειχαν προσβαση ολοι και στο θεμα ενοχλητικοι θα λυνοταν ομορφα και με τακτ απο τον εκαστοτε γνωστη που καποιος θα ενοχλουσε συνεχως για πραγματα απλα που δεν χρειαζονται γνωση και εμπειρια!!!!!!!!!