Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 907.
-
απλα περασα με την βοηθεια του Bodai(ειμαστε 500χλμ μακρυα)την 5.2.10 ρομ και ελυσα οσα μικροπροβληματα ειχαν προκυψει απο το απειραχτο μεχρι τωρα τηλεφωνο(και ιδιαιτερα ταλαιπωρημενο στην χρηση)σε καποιο φιλο με διαγραφη δεδωμενων στο πληκτρολογιο google παλι λυθηκε το προβλημα που ειχα αναφερει!!!
-
Παράθεση από zefs: “Είναι καινούριο το τηλέφωνο; πέρασες κάποια άλλη Rom και στο κάνει ή το έκανε από την αρχή; Ίσως θα βοηθούσε να πας Settings - Installed Apps - Google Keyboard - και να κάνεις clear data.” το προβλημα λυθηκε απο τον φιλο Bodai που τον ευχαριστησα και προσωπικα για την βοηθεια !!!!!!!!!!case closed!!!!!!!
-
rom 5.2.10 για redmi 1s
Μήνυμαπερνει κατι αλλο;
-
rom 5.2.10 για redmi 1s
Μήνυμαψαχνω την 5.2.10 για redmi 1s(ΜΙ-RECOVERY2.0.1)και δεν την βρισκω που μπορει να την κατεβασω για να κανω ενα upgrade αυριο βοηθεια στον ασχετο????
-
το εχω απο αυγουστο του 14 δεν μου το εκανε στην αρχη αλλα πριν λιγο καιρο το ξεκινησε οταν χρησιμοποιουσα την εφαρμογη του φεις αλλα ολοι ειχαν προβλημα και εμπαινα φεις μεσω μπροουζερ ολα οκ τωρα 10 ημερες στο 85% του γραψιματος οπου και αν γραφω πεταει το πληκτρολογιο εκτος!!!θα δοκιμασω αυτο που ειπες μολις ερθει ο μικρος σπιτι(μικρος 17 γινεται το Δεκεμβρη)!!
-
το πληκτρολογιο με πεταει εκτος και δεν μπορω να γραψω σχεδον τιποτα κυριως στο φεισμποοκ στα ςμς και γενικα οπου χρειαζεται κειμενο γραφης εχει να κανει με τυχον αναβαθμηση και αν ναι υπαρχει κατι αξιοπιστο και ποιο διοτι λιγο ασχετος με αυτα θα ηθελα κατι σιγουρα δοκιμασμενο για να μην σας κουραζω μετα συνεχεια
-
αναβαθμιση readmi 1s
Μήνυμαεχουμε κατι για το θεμα της αναβαθμισης του readmi 1s?και αν ισχυει οτι γινεται να μπει και miui7 δεν ξερω ετσι μου ειπαν αλλα αλλο η κοινοτητα που εχει γνωσεις.Αν εχουμε κατι σπεσιαλ για την συσκευη απο ρομ και γιατι αρκετες φορες με πεταει το πληκτρολογιο ειδικα στο φειςμπουκ και γενικα στο ιντερνετ;;;;;
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
Μήνυμαεχουμε καποιο νεο για τα redmi 1s γιατι απουσιαζα κατι μηνες!!!!!!!
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
Μήνυμαξερει καποιος σιγουρα για το readmi 1s τι κανουμε;αν γνωριζει ας μου στειλει μια ενημερωση για την συσκευη και τι πρεπει να κανω!!!
-
mi4i 12999RS=188.83Euroμε σημερινη ισοτιμια!!!!
-
Mi4i Store Online - Buy Mi4i Products Online at Best Price in India | Flipkart.com Mi4i Store Online - Buy Mi4i Products Online at Best Price in India | Flipkart.com
-
το ψαχνω και ειναι σε πολλα ειδησιογραφηκα ινδιας το νεο μαλλον ξεκινησαν απο την μεγαλυτερη μετα την κινα αγορα!!!!!
-
Xiaomi Mi 4i: Επίσημα με οθόνη 5'' Full HD, 64bit octa-core και τιμή περίπου €200 [Videos] Xiaomi Mi 4i: Επίσημα με οθόνη 5'' Full HD, 64bit octa-core και τιμή περίπου €200 [Videos]
-
παρολο που λεει οταν κλικαρω πανω στην εκδοση android και μου γραφει no need you are already a developer το τιτανιουμ γραφει οτι δεν εχει γινει σωστη εγκατασταση ρουτ παρολη την ρυθμιση στο σεκιουριτη!!τελικα με οδηγιες περασα μεσα το αρχειο της stable 5.2.10 να σωσω τα βιντεο τραγουδια και καποια αρχεια και τις επαφες γιατι θα χαλασουν ολα λογω stable?ελεγα να μην κανω το βημα wipe user data οπως εχει αναρτηθη στις οδηγιες!!!μετα οταν βαλω την stable γινεται παλι αν χρειατει factory reset?
-
προσπαθω ημερες να εγκαταστησω stable 5.2.10 στο readmi 1s εκανα την διαδικασια με την permision root εβαλα την σφαλματα usb κλπ κατεβασα το supersu και titanium για backup μα οτι και αν κανω δεν εχω root acces και το τηλεφωνο οταν το συνδεω και κλικαρω στο hm1 που βγαζει ο υπολογιστης ανοιγει και ειναι αδειο τι μπορει να φταιει και πως θα σωσω τα αρχεια μου που τα χρειαζομαι;μια βοηθεια παρακαλω!!!
-
προσπαθω ημερες να εγκαταστησω stable 5.2.10 στο readmi 1s εκανα την διαδικασια με την permision root εβαλα την σφαλματα usb κλπ κατεβασα το supersu και titanium για backup μα οτι και αν κανω δεν εχω root acces και το τηλεφωνο οταν το συνδεω και κλικαρω στο hm1 που βγαζει ο υπολογιστης ανοιγει και ειναι αδειο τι μπορει να φταιει και πως θα σωσω τα αρχεια μου που τα χρειαζομαι;μια βοηθεια παρακαλω!!!