Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 739.

• custom rom miui mi a2

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Προτιμώ το καθαρό android πιο απλό και γρήγορο, γι'αυτό μετά το miA3 πήγα σε realme.

• custom rom miui mi a2

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν την έχουν κάνει port την miui , στο Α3 που είχα εγώ γινόταν αλλά εδώ πασχίζουμε να απαλλαγούμε από το άθλιο miui, γιατί το θες;

• custom rom miui mi a2

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Telegram: Contact @A26XOfficial Ξεκίνησε από εδώ και μετά κάθε ρομ έχει το δικό της θέμα.

• custom rom miui mi a2

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Έχω ξεκλειδώσει bootloader. Απλά δεν έχω βρει κάποιον οδηγό. Επίσης από πού να βρω ROM? Παρακαλώ βοήθεια γιατί έχει φάει bootloop. Κάτι γίνεται με τα partition a b που έχει.” Για pixel experience δες εδώ Install PixelExperience on jasmine_sprout - PixelExperience Wiki Για ρομ δες εδώ xiaomi-mi-a2-roms-kernels-recoveries-other-de.7967 Και βασικά όλο το παιχνίδι πλέον γίνεται στο telegram, εκεί θα βρεις τα πάντα.

• custom rom miui mi a2

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Καλησπερα.. υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω custom rom?” Υπάρχουν πολλές ρομ για την συγκεκριμένη συσκευή, μπορείς να ξεκινήσεις με arrow os, lineage, pixel experience.

• Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;;; Έχεις ενεργό το nfc .

• Mi 11i 5g

dfoust - - Mi 11i (Haydn)

Μήνυμα

Σωστά αλλά ο φίλος ρώτησε για το redmi note 11 pro+ 5G και στις φωτογραφίες είδα mediatek. Μάλλον έγινε μπέρδεμα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lefesta: “Υπάρχει κάποιο link για την rom? ” >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40Pro_MI11i_V13.0.10.0.SKKCNXM_v13-12.zip Θα πρέπει όμως για την συγκεκριμένη Recovery ROM να βρεις και να φλασάρεις πρώτα ένα TWRP Recovery που είναι συμβατό με το Android 12.” Ξεκίνησαν να βγαίνουν ρομ και για επεξεργαστες mediatek ;

• Redmi Note 11 pro 5G

dfoust - - RedMi Note 11 Series

Μήνυμα

Για την έκδοση που αναφέρεις αυτό γίνεται γιατί πας από android 11 σε 12 γι'αυτό αλλάζει προς τα πίσω η αρίθμηση.

• Xiaomi Redmi Note 7

dfoust - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Γράφει στο νήμα του note 7 και έχει poco x4 pro άντε βγάλε άκρη, είναι λογικό να μοερδευτεις

• RE: Mi 11i 5g

Μήνυμα

Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα σας και καλός σας βρήκα και παλι Έχω το MI 11i με περασμένη EVOLUTION 12,1 θέλω να περάσω τη miui ξανα γιατί πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές διπλοτυπες λόγω της δουλειάς, η ερώτηση είναι η εξής Μπορώ μέσα από την recovery που είναι περασμένη από την rom μέσω adb sideload να περάσω την τελευταία miui? ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία Επίσης μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο app για διπλότυπη εφαρμογή σε custom rom Ευχαριστώ εκ των προτέρων για …

• Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ίσως βοηθήσει

• Ωραία, κατά λάθος σου έβαλα λινκ από την κινεζική εφαρμογή. Όλα καλά λοιπόν.

• Xiaomi FM Radio 1.0.495 (noarch) (nodpi) (Android 9.0+) APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror δοκίμασε αυτό

• Xiaomi FM Radio 9.6.6.1 (arm64-v8a + arm-v7a) (nodpi) (Android 4.4+) APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Δοκίμασε να το κάνεις εγκατάσταση από εσωυ.

• Όχι δεν υπάρχει κάτι, αν ήθελες miui dialer έπρεπε να πάρεις κινητό με Snapdragon που υποστηρίζεται από την ελληνική κοινότητα.

• Τώρα είδα ότι έχεις επιλέξει clean all, πιθανόν το σφάλμα οφείλεται στο ότι δεν κλειδωσες bootloader, αν άνοιξε αγνόησε το.

• Δεν έχεις κλειδώσει bootloader ;

• Κινεζική και να βάλεις χωρίς Google δεν θα δουλεύει τίποτα καλύτερα μην μπλέξεις.

• RE:

dfoust - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

Παράθεση από chief: “Αρχικά προσπάθησα να περάσω την alioth_eea_global_images_V13.0.7.0.SKHEUXM_20220627.0000.00_12.0_eea_e461331a7d με miflash και δεν έβλεπε το κινητό μου ενώ ήταν σε fastboot. Έπαιρνα αυτό το σφάλμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71362/” Σου λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο log, πας στον φάκελο του miflash και φτιάχνεις έναν νέο φάκελο και τον ονομάζεις log