Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 739.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “σας αναφερει ο dfoust οτι εχει rooted συσκευη, που και πιστοποιημενη βγαινει απο την Goοgle (εχει και το Screen πιο πανω), και το Netflix λειτουργει κανονικα....... και δεν αναρωτιεστε πως γινεται αυτο ? αυτο ψαχνουμε να δουμε..... ποια ROM εχεις βρε dfoust?” Αυτήν έχω d4d79674d4c5d2dfb453251dec563b0f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk d89aec2605a7a32b86634391d9022cfc.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gdy190: “Εγώ αυτό που ξέρω για το netflix app είναι ότι δεν υποστηρίζει συσκευές με root και συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader. Στο δικό μου δεν το εμφανίζει στο play store και εγκατέστησα το apk του και παίζει κανονικά αλλά δεν έχω δει να κάνει αναβάθμιση.” Καμία σχέση, και ρουτ είμαι και ξεκλείδωτος και μια χαρά δουλεύει το Netflix. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi pro update
ΜήνυμαΝαι αυτή είναι η τελευταία και είναι πολύ καλή, αυτήν που έβαλες είναι παλιά, καλύτερα να την περάσει μέσα από twrp με wipe cache και dalvin cache Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi pro update
ΜήνυμαΑπό development σε stable θέλει factory reset, κατά την γνώμη μου βάλε την τελευταία development όχι την stable είναι πολύ καλύτερη. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα όλα καλά με το αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Redmi pro στο σχετικά με το τηλέφωνο δεν δείχνει τίποτα, το έχει παρατήρηση άλλος; Άκυρο με έναν καθαρισμό δεδομένων στις ρυθμίσεις έφτιαξε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotis T21: “Ποια ειναι η καινουρια ρομ;;;” Αυτή 5c8ba35203ad80c594307763f4c753dd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα φαίνονται μια χαρά στο redmi pro, την πέρασα από το email γιατί ota δεν κατέβαινε έβγαζε σφάλμα md5. Από stable σε development θέλεις factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@amavroudis τίποτα φίλε , όταν πάει στο 100% βγάζει σφάλμα md5 δεν ταιριάζει, ota email δεν έχω λάβει ακόμα . edit τώρα μου ήρθε το mail την κατεβάζω από εκεί.