Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 739.
-
Στο Redmi pro άρχισε να κατεβαίνει και κάποια στιγμή που το κοίταξα μου είχε βγάλει σφάλμα, και δεν συνεχίζει παρά ξεκινά από την αρχή. Τι μπορώ να κάνω;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotis T21: “Καλημερα. Να ρωτησω ;;; Εχει βαλει κανενας aosp η τις αλλες ρομ εκτος απο miui. ;;” Όλες έχουν προβλήματα, άσε που δεν υπάρχει ποικιλία λόγο mtk. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαφές στην sim βάζαμε πριν 10+ χρόνια δεν υπάρχει λόγος το 2017 να ασχοληθείς με sim, βάλε τις επαφές σου στο Google account και φτιάξε τις σωστά όπως πρέπει να είναι με όνομα, επώνυμο, τηλέφωνα κινητό σταθερό κλπ, email, διευθύνσεις, γενέθλια, και ότι άλλο επιθυμείς. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΠότε μην αφήνετε το τηλέφωνο με μαϊμού ρομ το έχουμε πει πολλές φορές, βάλτε την ελληνική και να έχετε σκούρα θέματα και χαμηλά την φωτεινότητα, εγώ το έχω από τον Φλεβάρη και μέχρι στιγμής δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis222: “Για redmi note 3g. Όσες ρομ βγήκαν μετά την 7.10.12, δεν ολοκληρώθηκε καμία για το δικό μου. Όλες λένε in progress.” Εγώ με το redmi note 3G έχω την τελευταία μάλλον δεν έψαξες καλά. 04c8e40a519d21cd81cacde6137f5755.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mail που μου ήρθε η άρωμα δεν κατεβαίνει, 404 no found βγάζει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi pro νεκρο
ΜήνυμαΑπό που πήρες την οθόνη; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο μου Βγάζει και μένα, πρέπει να περάσουμε την καινούρια; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού βλέπεις στην πρώτη σελίδα ότι έχει πάρει miui 9 που αποσκοπεί η ερώτηση;
-
Από πότε το redmi pro έχει global rom; δες σε πιάνω. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Redmi pro τι πρόβλημα υπάρχει; Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το δουν τα τσακάλια και θα το φτιάξουν, περιμένω το ota email να την περάσω από εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk