Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 739.
-
Α το αρχείο πρέπει να είναι recovery.img για να το δει. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αυτό το τηλέφωνο υπάρχει και το mobile uncle tool βρες το στο Google κάνε το εγκατάσταση στο κινητό και μπορείς με αυτό να φλασαρεις recovery. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου βγάζει κάποιο σφάλμα; το αρχείο από ότι είδα λέγεται twrp.img Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάρε το recovery.img και φλασαρε το μέσα από το twrp που έχεις. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιο μοντελο εχω??
ΜήνυμαΠαράθεση από durutti: “Αν εχω καταλαβει καλα εχω το Νικελ (αν εχω κανει λαθος παρακαλω να μεταφερθει το ποστ). Αν και οταν γραφω σε καποιο αλλο φορουμ μεσω της εφαρμογης μου γραφει οτι εχω το Note 4X... Εχω μπερδευτει οπως καταλαβατε... Τι διαφορα εχει το 4 με το 4Χ πχ? Το κινητο το εχω περιπου στο 6μηνο κι ελεγα να μην του περασω απο την αρχη αλλες ρομ κλπ για να παιρνω επιτελους τις αυτοματες αναβαθμισεις..... Με αφορμη την χτεσινη ενημερωση που μου ηρθε το εψαξα και ειδα πως δεν θα βγει ανδρο…
-
Στην πρώτη σελίδα του νήματος είναι τα λινκ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fotis: “καλησπερα.. για REDMI NOTE 4X με τον Helio x20 τις media tek.. θα βγει τιποτα? ευχαριστω!! :)” Αφού έχει βγει τι ρωτάς;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τον ίδιο τρόπο περνάς και τις καινούργιες ρομ στο μέλλον. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπέρδεψα τα θέματα παρακαλώ λάθος αυτό που έγραψα. Σορρυ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άκυρο αυτό που έγραψα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ούτε στο omega κατεβαίνει, την κατεβάζω από το email. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sonic4s: “πως το περνάω το recovery?” Από την ρομ που θα κατεβάσεις θα την αποσυμπίεσεις θα πάρεις το recovery.img και Θα το φλασαρεις από twrp. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα2.8.7.0 by cloud αυτο έχω εγώ, πέρασε πρώτα recovery και μετά την ρομ Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτήν την στιγμή φοράω την τελευταία development miui 9, το τηλέφωνο το δουλεύω σαν ταμπλετ δεν έχω σιμ μέσα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι έτσι το κάνω, αυτό που δεν ξέρω σε σένα είναι τι twrp recovery φοράς. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω και εγώ ακόμα αυτό το τηλέφωνο, θα μπεις twrp και θα κάνεις factory reset και μετά install την ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk