Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 739.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Παιδια εμενα με ενδιαφερει να κανει καλυτερη διαχείριση μπαταριας. Ετσι κι αλλιως το κινητο πεταει. Απλα το θεμα ειναι πως θα διαχειριζεται την ενεργςια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την έχω με αυτήν την ρομ, και miui 9 να βγει αν δεν έχει καλή διαχείριση προτιμώ να μείνω εδώ. e720a814d70f44bfbfdf7c65e76b5545.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιά είναι η σωστή???
ΜήνυμαΓιατί φοράει mediatek επεξεργαστή με ότι αυτό συνεπάγεται, το redmi Note 4 με snapdragon είναι πολύ καλύτερο. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιά είναι η σωστή???
ΜήνυμαΑναβάθμιση δεν σου βγάζει;; Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιά είναι η σωστή???
ΜήνυμαRedmi Note 4 (nikel) δυστυχώς έχεις. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Ρομ είναι custom θέλει twrp recovery για να μπει. Οπότε πρέπει να ξεκλειδωσει bootloader πέρασμα twrp και μετά φλασαρισμα ρομ. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι σε fastboot προχώρησε κανονικά.
-
Γιατί δεν μπαίνει σε fastboot; στο πρώτο μήνυμα λες ότι μπαίνει. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατά την άποψή μου είναι πολύ κακή αγορά εκτός από αυτά που είπε ο nasdriver τα benchmark είναι μόνο νούμερα στην χρήση ο snapdragon πηγαίνει πολύ καλύτερα σε όλα, αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το. Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ πουλάνε το mtk για να πάνε σε snapdragon. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρωτάς για stable για το redmi pro εδώ δεν πήρε ακόμα developer. Υπομονή για stable μεχρι τα Χριστούγεννα και αν. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε στο redmi note 3g όλα φαίνονται μια χαρά. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έπαιρνε πρώτα miui 9 το παλιό μου τηλέφωνο και όχι το redmi pro. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geo13z: “Παράθεση από foivos: “Και ένα screenshot...5dc50e99e8533d5a941450cf4304a7f3.jpg Στάλθηκε από το RN3Pro χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου μήπως άλλαξες οθόνη κάποια στιγμή; Και το δικό μου mi4 μου έκανε τα ίδια αλλά σε λίγο καιρό χειροτέρεψε. Τώρα το κάνει μονίμως. Μέχρι και miui 8 έβαλα αλλά τίποτα. Μολών ο αισθητήρας προσέγγισης τα έχει παίξει. Εγώ έχω αλλάξει οθόνη, κινέζικη!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk” Δεν είναι θέμα οθόνης, έκανες αυτό που είπα; Στάλθηκε από το…