Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 739.
-
Παράθεση από foivos: “Και ένα screenshot...5dc50e99e8533d5a941450cf4304a7f3.jpg Στάλθηκε από το RN3Pro χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πήγαινε κλείδωμα οθόνης - προχωρημένες ρυθμίσεις - κλείσε το πρόληψη ατυχών κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εγώ που έχω το παλιό μου τηλέφωνο redmi note 3g παρατημένο πως μπορώ να βοηθήσω σε φτιάξιμο ρομ την κοινότητα; τι γνώσεις πρέπει να έχεις για μια τέτοια κίνηση; Το κινητό στην ουσία κάθετε και μπορώ να κάνω πειράματα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω official rom???
ΜήνυμαUnofficial έχεις, ξεκίνησε άμεσα για αλλαγή ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που μπερδεύεσαι;; nikel έχεις δυστυχώς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Liakosak έχω την εντύπωση ότι τα source για τις Ρομ τα παίρνουν από την China rom που αν δεις στο nikel δεν έχει μπει η καινούργια έκδοση. Πιο σίγουρη απάντηση θα στην δώσουν οι ειδικοί. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβάθμιση σε miui9
ΜήνυμαΝαι είναι, οι stable rom θα αργήσουν να πάρουν miui 9 υπομονή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο redmi pro βλέπω ότι δεν βγήκε κάποιο θέμα με την Sim λέει, αναμονή λοιπόν. Update for Redmi Pro and Redmi Note 4 delayed due to SIM card issues. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις ενεργοποίηση την λειτουργία έξυπνης θήκης;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΜ
ΜήνυμαΤο πιο πιθανό να έχεις προβλήματα καλό είναι να κάνεις factory reset μπες στο Gmail account και δες αν είναι οι επαφές σου όλες εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΜ
ΜήνυμαΘέλει factory reset έχεις πολύ παλιά ρομ. Τις επαφές δεν τις έχεις στο Google ή στο mi account;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk