Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 739.
-
βιντεο redmi pro
ΜήνυμαΕγώ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα τι να πω μια χαρά ακούγεται ο ήχος. Φοραω την τελευταία ελληνική development Ρομ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω το τηλέφωνο, η διαδικασία είναι απλή κάνε factory reset από twrp και πέρνα την Ρομ Θα σου έλεγα να βάλεις 8.2.3.0 από εδώ, xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση για να μην μπω τζάμπα σε ταλαιπωρία. Έχω εδώ και 6 μήνες το redmi pro, το αγόρασα από άλλων σχεδόν καινούργιο, ο προηγούμενος το είχε ξεκλειδωσει και είχε περάσει xtrv stable εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με bootloader φλασαρα dev χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα έχω την τελευταία ARΩMA, πιστεύετε θα ήταν καλό να περάσω μια fastboot rom και να ξανά ξεκλειδώσω με δικό μου λογαριασμό;; θα κερδίσω κάτι;; Το σκέφτομαι να το κάνω όταν με το καλό βγει miui 9. Η απλά να κάνω factory reset; Στάλθ…
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
ΜήνυμαΣήμερα είχα την τύχη να πάω στο mi store και να το δω από κοντά, ωραίο μαγαζί ξετρελάθηκα με το Mi note 2 και το mi6 απίστευτα τηλέφωνα, δεν μου έκαναν καθόλου κλικ οι τηλεοράσεις σαν να ήταν ξεθωριασμενα τα χρώματα, μπορεί να ήταν και η πηγή χάλια τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω το ίδιο τηλέφωνο φίλε είναι το redmi note 3g είναι πολύ απλή η διαδικασία για την ελληνική ρομ. Κατεβάζεις mobile uncle tool mobile uncle tool - Αναζήτηση Google Το περνάς στην συσκευή. Κατεβάζεις twrp recovery από τα download τις συσκευής σου εδώ στο σαιτ. Με το πρόγραμμα που πέρασες πριν κάνεις flash recovery μέτα επιλέγεις reboot to recovery. Μπαίνεις recovery και προχωράς με factory reset και install την ρομ. Σου συστήνω να βάλεις την τελευταία stable rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χ…
-
Αυτό είναι το πρόβλημα ότι έχω aroma development πιο πολύ με σκοτώνει να σεταρω τράπεζες, δακτυλικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε για την ρομ, όποιος την δοκιμάσει ας μας πει πως πάει, μου φαίνεται βουνό να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΤην άρωμα την έχουν πάρει τα Vip μέλη , προς το παρόν μια χαρά πάει εκτός από τον τρόπο εγκατάστασης δεν αλλάζει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση πέρασα πέρασα την άρωμα στο redmi pro μου με factory reset, πριν είχα κάνει twrp backup, όταν άνοιξε το τηλέφωνο ξανά μπήκα twrp και έκανα restore μόνο τα data και το τηλέφωνο δούλεψε και δουλεύει κανονικά, είναι σωστή αυτή η διαδικασία ή θέλει στήσιμο από την αρχή;; bffe210a9029d3f8e682fb9a9b62c87d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk