Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 739.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν είχατε βάλει παλαιότερες Version ARΩΜΑ ROM,θα πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε Factory Reset πριν βάλετε την ARΩMA. Αυτό ισχύει;; Ποιο κάτω γράφετε αν είναι η πρώτη φορά που βάζετε άρωμα ένα απλό wipe cache dalvin cache είναι αρκετό.. Μήπως έχει γίνει λάθος; ; μπορείτε να το δείτε;; Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΠέρασα την τελευταία aroma στο redmi pro απλά τέλεια και εύκολη εγκατάσταση. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
ΜήνυμαΕννοείται, άλλο τηλέφωνο γίνεται με την ελληνική, και εγώ την τελευταία dev έχω. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
Μήνυμαγια ανέβασε ένα screenshot από ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε το eshop με τη ρομ το έχει.
-
MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και στο redmi pro βλέπω εδώ 7.6.10 ξέρουμε τι fix έγινε; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
ΜήνυμαΣαν χρήστης του redmi pro περίπου 2 μήνες τώρα εγώ δεν θα το ξανά αγόραζα λόγο Mediatek, θα πήγαινα σε snapdragon, αυτό που με χαλάει αρκετά είναι ότι πέφτει γρήγορα η μπαταρία και με την τελευταία dev δεν είδα καμιά βελτίωση. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
ΜήνυμαΣτο σαιτ δείχνει το redmi pro αυτό και να θες global rom δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται οπότε μην το κοιτάς, εκτός και του περάσεις την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Vip από σήμερα καλώς σας βρήκα παιδιά.
-
Αδυναμια σηματος
ΜήνυμαΜαϊμού ρομ έχεις φίλε κοίταξε να βάλεις μια official Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΓιαυτό είναι ο οδηγός, τον διαβάζεις προσεκτικά πολλές φορές και μετά ξεκινάς βήμα βήμα Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billpat7: “Εχω την 7.5.18 και λεω να γυρισ στην 7.5.11 γιατι θεωρω οτι εχει καλύτερη μπαταρια. Μεσω twrp κανω τα wipes και φλασαρω τη ρομ? Δε χρειάζεται format σωστα? ” Φίλε μου ισχύει έχω την 7.5.25 και η μπαταρία είναι τραγική, από το κακό στο χειρότερο πάμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Redmi pro έχω παρατηρήσει μείωση της μπαταρίας, πχ το έβγαλα πριν 2 ώρες από τον φορτιστή και τώρα είμαι 90% μπαταρία με χρήση οθόνης 10 λεπτά με ανοιχτά τα data. Έχει παρατήσει άλλος πτώση στην μπαταρία;; Υπάρχει κάτι που πρέπει να ρυθμίσω πχ στις επιλογές προγραμματιστη μήπως δω κάποια βελτίωση;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
REDMI PRO & ROM
dfoust - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει την τελευταία ελληνική stable και dev για μένα μακράν καλύτερη είναι η dev.
-
Ειναι η Rom ok?
ΜήνυμαΑυτό είναι το nikel με Mediatek, το πας πίσω και ζητάς να σου δώσουν αυτό που λέει η απόδειξη.
-
Ειναι η Rom ok?
ΜήνυμαAndroid 7 έχει πάρει στην dev rom όχι στην stable Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk