Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 739.
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΑνέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο, δοκίμασε να δεις αναβάθμιση σου κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου κάνει backup; μου βγάζει ότι δεν έχει αποθηκευτικό χώρο στην sd κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Όταν βάζω να κάνει backup στον εσωτερικό χώρο το κάνει μια χαρά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από princegr: “βγήκε η 7.5.19 και για το Redmi pro, την ελληνική XTRV πότε θα την έχουμε; Ευχαριστώ” Τι διαφορά έχει η 7.5.19 από την 18 που έχω τώρα;;
-
@gvekiaris αφού στο λέει στην πρώτη σελίδα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εμένα με το magisk δεν μου δουλεύει το Titanium backup μου βγάζει ανεπαρκής χώρος, εννοείται ότι η sd έχει άπλετο χώρο, το μπορεί να φταίει;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Redmi pro πως πάει η αυτονομία; την έχει τσεκάρει κανείς; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εγώ αυτό που ξέρω και βλέπω στο τηλέφωνο μου είναι ότι με την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας το τηλέφωνο είναι πολύ πολύ καλύτερο από την official, κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να έχει official china rom, βάλτε ελληνική και απολαύστε το υπέροχο τηλέφωνο μας. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Bodai: “@Anritsu αν και πιστεύω ότι δεν θα συνεισφέρει σε τίποτα η μετάβαση σε Stable αν θέλεις να το κάνεις πρέπει να κάνεις Factory Reset” Reset και ξανα μανά αιτήσεις ξεκλειδώματα twrp και φλασαρίσμα ? Ο μον ντιε ! Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι δουλειά έχει το ξεκλείδωμα με την αλλαγή από development σε stable;; Από twrp κάνεις εγκατάσταση την stable. Xiaomi redmi pro, miui 8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μια χαρά είναι και η dev @dfoust Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για να την περάσω και επειδή θέλω να καθαρίσω εντελώς το τηλέφωνο το factory data είναι εντάξει;; θέλει κάτι άλλο; την ρομ θα την έχω στην sd card Στην τελευταία developer έχει αλλάξει το twrp;; Xiaomi redmi pro, miui 8