Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 739.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠιστεύω ότι έχεις βάλει στην συσκευή το mi- account; και στην εφαρμογή στο pc;; Xiaomi redmi pro, miui 8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Navarxos13: “Καλησπέρα σας.Εχω στα χέρια μου κ εγω το pro με VERSION Global 8.0 | Stable 8.0.4.0(LXKCNMA).Ξεχασα να περασω πρωτα την official κ μετα να το ξεκλειδωσω.Μου ξεκλειδωσε μεσω του miFlashUnlock χωρις αιτηση αυτη τη φορα.το τσεκαρα με adb ξεκλειδωσε.Μπορω να περασω την ελληνικη η πρεπει πρωτα να περασω την κινεζικη official οπως ειχα κανει κ με το 3s?” Αν κάνεις μια φορά αίτηση δεν χρειάζεται να ξανακάνεις, εφόσον ξεκλείδωσε επίσημα με miunlock προχωρα κανονικά. Στάλθηκε απ…
-
Παιδιά αν αλλάξω στο Pro recovery και βάλω το καινούργιο τα backup που έχω πάρει με το παλιό recovery θα τα διαβάζει το καινούριο;; Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@Alextsum87 Καλησπέρα. Έχεις ελληνική stable xtrv ή την global?? Πας από stable Rom να βάλεις developer χωρίς factory reset και το χειρότερο αν δεν έχεις ελληνική stable τότε πας να brickαρεις το κινητό σου. Πρέπει να δεις αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader,αν δεν έχεις να κάνεις αίτηση στην Xiaomi. Να βάλεις twrp Γιατί με αυτό το recovery δε μπορείς να κάνεις πολλά. Κάπου έχει οδηγό Flash την ελληνική Rom για πρώτη φορά.” Καλά ρέ παιδιά από πότε το mi4 έχει κλειδωμένο bootl…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Παράθεση από dfoust: “@sourlas98 εγώ είμαι σε stable και έχω αυτά τα νούμερα, εσύ με την dev είσαι ευτυχισμένος; από μπαταρία πως πάει;; Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου ” Ναι είμαι αρκετά καλά, το καλύτερο που έχω δει είναι 6ωρες οθόνης με 28% υπόλοιπο.. Γενικά βγάζει μια μέρα άνετα αν δεν ασχολείσαι όλη την ώρα με αυτό.. Η dev δεν έχει κάποιο bug δουλεύει μια χαρά.. Εσύ πως πας?” Πάει καλά από οθόνη 4 ώρες περίπου Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
@sourlas98 εγώ είμαι σε stable και έχω αυτά τα νούμερα, εσύ με την dev είσαι ευτυχισμένος; από μπαταρία πως πάει;; Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου
-
Στο x20 3/32 εμένα γύρω στο 82-83000 παίζει Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν με βολεύει το double tap, το ξεκλείδωμα το κάνω με 4 πλήκτρα δεν νομίζω να πάθουν κάτι εδώ στο παλιό μου 3 χρόνια και δεν έπαθαν. @aggzog93 μπορείς να περάσεις την ελληνική με format data και όλα τα wipe / Dat a/system, εγώ δεν νομίζω να είναι software το πρόβλημα. Xiaomi redmi pro, miui 8
-
Βασικά ψάχνω μία ρομ που να έχει την καλύτερη μπαταρία, με την stable παίζω 3.5-4 sot. Κάτι άλλο εγώ το πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο στην ουσία μιας βδομάδας και ήταν έτοιμο ξεκλείδωτο με ελληνική ρομ, υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει και να θέλει ξανά ξεκλείδωμα; θα μπορώ να το ξεκλειδώσω με τον δικό μου λογαριασμό; την αίτηση την έχω πάρει για ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικά φίλε αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάθε βδομάδα update βάλε stable, είναι όπως λέει και το όνομα τις ποιο σταθερή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk