Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 739.
-
Redmi note 3G τώρα είναι οκ, μπράβο στην ομάδα. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου
-
Αν θέλετε την ξανά περνάω, το τηλέφωνο το έχω για πειράματα. Θα βγάλω screenshot από το σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 18th 2017, 3:49pm =============== αυτό το σφάλμα βγάζει, έκανα και format data forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32518/
-
Πρέπει με κάτι να ασχοληθούμε, εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά τώρα αν έχει ελεύθερη μνήμη ή όχι πότε δεν ασχολήθηκα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ τα έκανα κουβάρι και γύρισα σε developer, έτσι κι αλλιώς σαν δεύτερη συσκευή το έχω πήρα redmi pro Γιατί όμως να έχω κόκκινα; έγινε κάποια αλλαγή; Xiaomi redmi pro, miui 8
-
redmi note 3g βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση
-
RE:
Μήνυμα@rocketking85 Φίλε το redmi pro δεν έχει global rom, πως περιμένεις να είναι εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
dfoust - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕγώ μία μπαταρία που πήρα για το παλιό μου NOTE 3G και καλά γνήσια κρατούσε σε απόδοση λιγότερο από την δικιά του που ήταν 2 χρονών. Από κινέζικα γενικά δεν ξέρω αν η oneplus έχει γνήσια ανταλλακτικά την θεωρώ ποιο σοβαρή εταιρεία με καλό Support. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. 1. Αν θέλουμε π.χ να περάσουμε μια καινούρια ρομ με καθαρή εγκατάσταση πρέπει πρώτα να κάνουμε κατάργηση του Google λογαριασμού μας;; 2. Τι διαφορά έχει το factory reset με το format data στο twrp;; 3. Πριν κάνουμε install rom μπορούμε να κάνουμε wipe το data, system, internal storage, για να μπει η Ρομ καθαρή;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μας πεις αν έχεις ενεργοποίηση το 4g από την κοσμοτε. Όταν βαλεις την κάρτα σου σε άλλη συσκευή έχει 4g;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lefterisg: “φιλε αλαξε ρομ και θα εχεις αλλο κινητό. εγω το εχω 4 μηνες φοράω την stable την τελευταία και προχθές μου εβγαλε οθονη 7 ωρες και κατι ψιλα.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε και εγώ την τελευταία ελληνική stable φοράω και πάνω από 4.5 ώρες οθόνη δεν έχω δει πως γίνεται εσύ να έχεις 7;; Xiaomi redmi pro, miui 8