Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 739.
-
526fb63c2e10cd432fbaf5463046d554.jpg Παιδιά πήρα αυτό το tempered glass από Ελλάδα το θέμα όμως είναι ότι δεν καλύπτει όλη την οθόνη δεξιά και αριστερά αφήνει περίπου 1χιλ, είναι θέμα του TG ή επίτηδες το έχουν μικρότερο λόγο τις καμπύλης της οθόνης;; δεν το τοποθέτησα μόνο το προβαρα αλλά φαίνεται πολύ χάλια. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen μετράτε!! Είστε ωραίοι Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dfoust: “98251d7a65f2e231165748a30254e755.jpg Στο redmi note 3G έβγαλε σφάλμα και το τηλέφωνο έπεσε σε bootloop, ευτυχώς είχα κάνει twrp backup και γλύτωσα τα χειρότερα.” Μπορείτε να το δείτε λίγο αυτό;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
98251d7a65f2e231165748a30254e755.jpg Στο redmi note 3G έβγαλε σφάλμα και το τηλέφωνο έπεσε σε bootloop, ευτυχώς είχα κάνει twrp backup και γλύτωσα τα χειρότερα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήρθε το καινούργιο μου phone
ΜήνυμαUnofficial είναι, εννοείται να την αλλάξεις άμεσα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω ότι πήρε και το redmi note 3g ανυπομονώ να την περάσω. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το redmi note 3g δεν θα βγει καινούργια stable 8.1; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
HM NOTE 1LTE = Redmi note 1 ?
dfoust - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜας δουλεύεις; αυτό είναι για το hongmi και είναι 5 ίντσες το λέει καθαρά στην περιγραφή Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk
-
Mi5 και οι πρώτες δυσκολιες
dfoust - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣε όλες τις επαφές πρέπει να βάλεις το +30 μπροστά και θα είσαι οκ. Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει αυτόματα αυτό νομίζω λέγεται number fix Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk
-
Redmi note 3g όλα καλά και αυτήν την βδομάδα Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk