Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 739.

• Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δεν θα προχωρήσω σε τέτοια διαδικασία νόμιζα ότι ήταν απλό το πέρασμα. Είναι απαράδεκτο η xiaomi να μπερδεύει τόσο πολύ τα πράγματα στο να περάσεις μια official Rom. Έπρεπε να γίνεται όσο πιο απλά μπορούμε μέσα από το κινητό.

• RE:

dfoust - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “δεν μπορείς... πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις twrp και μετά να φλασάρεις την fastboot global stable rom με το miflash...” Όπα δηλαδή ακόμα και την official global stable για να την περάσεις θέλει ξεκλείδωμα;; Στον flashing quide που έχει δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

• HM NOTE 1LTE = Redmi note 1 ?

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Redmi Note 3G (2013121) WCDMA Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει ένας φίλος ένα Kenzo με official miui 8.1 stable China και θέλω να του περάσω global stable μπορώ να την περάσω από τον updater ή θέλει άλλον τρόπο; Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• HM NOTE 1LTE = Redmi note 1 ?

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν λέει lte είναι το παλιό redmi Note 4G Το redmi Note 3G το αναφέρει σαν HM NOTE 1W. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΩ 1000% Καθώς έχω και τα δύο. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορα Mi 5 pro

dfoust - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παιδιά βλέπω το mi5 το 3/32 στα 200-210€ πιστεύετε ότι αξίζει σαν συσκευή;; ή απουσία SD θα μου δημιουργήσει πρόβλημα;; από μπαταρία την βγάζει την μέρα;; Σε σχέση με το redmi pro είναι καλύτερο; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• επαφες sim

dfoust - - Φόρουμ υποδοχής μελών

Μήνυμα

Εν έτη 2017 το θεωρώ παράλογο κάποιος να βάζει επαφές στην Sim, αυτό το κάναμε πριν 10-15 χρόνια. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι γνωστό το πρόβλημα μπες στο θέμα της τελευταίας ρομ έχει λύση, έχει χαθεί μια ρύθμιση στο apn. Αντί να τραβάς φωτογραφίες το κινητό καλύτερα τραβα screen shot είναι πιο εύκολο. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Δεν φαίνεται τίποτα τραβα screen shot καλύτερα Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Για ασφάλεια βαλτα στο Google Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Τα λεφτά τα πληρώνεις όταν το παραλαβεις. Στο άλλο θέμα από ότι διαβάζω γυρίζει πίσω τώρα γιατί τι να σου πω μπορεί η ακτίνες να το σαρωσαν σαν μπαταρίες που απαγορεύεται. Κρίμα πάντως τόσο γκαντέμης. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Αν το άνοιξαν που λογικά το έκαναν για κάθε κινητό θα είναι η χρέωση. Η γνώμη μου είναι να τα πληρώσεις γιατί αν γυρίσουν πίσω δύσκολα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το PayPal δεν βλέπω τον λόγο να σε δικαιώσει που δεν το παρέλαβες. Ναι του NL να δούμε τι λέει Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SOS!! Πρόβλημα hardware!

dfoust - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δώσε screen shot να δούμε τι ρομ φοράς Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπολόγισε 40-50€ τελωνείο για αυτό δεν μπορείς να πάρεις refund και δεν είναι λογικό να στο δώσει, το τελωνείο είναι ένα ρίσκο που το περνούσε όταν αγοράσεις από Κίνα, αν δεν το παραλαβεις το δέμα θα γυρίσει στο κατάστημα αν φθάσει και όταν φθάσει πίσω μπορεί να σου επιστρέψει ένα ποσό για το τηλέφωνο και λογικά θα σου κρατήσει τα μεταφορικά. Στην άλλη περίπτωση δεν μου έχει ξανά τύχη. Δώσε το tracking του Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλύτερα το ΚΑΤΕ έχει και την 800αρα για το 3g, δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία επιστροφής. Θήκες τζάμια τα πουλάς και παίρνεις αλλά. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• RE:

dfoust - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “και γω το chrome θα το ξεριζωσω....ειναι αρκετα βαρυ!!!!!” Έχεις κάποιον browser ελαφρύ να δοκιμάσω;; Έχω και Firefox το οποίο μου χρειάζεται οπωσδήποτε. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• Στο redmi note 3G μπήκε κανονικά, και εδώ δεν ανοίγει το micloud. Για τον φίλο πιο πάνω στο δικό μου συνδέεται κανονικά με 3g H+ έχω στο σήμα. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

• βλαβη σε power buton redmi note 2

dfoust - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλά πως το κατάφερες αυτό με σφυρί πήγες να το βγάλεις;; Αυτό δεν θέλει καθόλου δύναμη κουμποτο είναι, το ξεκουμπωνεις και το βγάζει. Πήγαινε σε κάποιον ηλεκτρονικό μήπως μπορεί να κάνει κάτι. Στάλθηκε από το redmi note 3G via tapatalk

• Προβλήματα Μπαταρίας

dfoust - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Το δεύτερο το έχω πιάσει στα χέρια μου είναι άψογο σε όλα του με ελληνικά και ota update. Μπαταρία άστο ατελείωτη. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk