Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 739.

• παιδιά ενδιαφέρομαι για το nano , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει λειτουργία client , το θέλω να μου πιάνει ένα wifi και να το δίνει σε ένα fritz , καθαρά μόνο για λήψη το fritz θα κάνει τα υπόλοιπα . ευχαριστώ

• Απ: RE:

dfoust - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από CyNote: “Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω. (Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα) ;-)” Εγώ έχω την τελευταία ν8 stable και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, την δοκίμασες και έχει κάποιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dfoust - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dfoust: “Μου έβγαλε το play store αναβάθμιση το supersu να την κάνω; ή θα έχω πρόβλημα με το ρουτ; ” Καλυτερα όχι, και πήγαινε και στο Play Store και βγάλε το Αυτόματες Ενημερώσεις απο το Supersu” ΟΚ παιδιά ευχαριστώ, εμείς που είμαστε σε stable πότε θα έχουμε το καινούργιο supersu; δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσουμε;; Παράθεση από chrdes: “Να μην την κάνεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0” Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου έβγαλε το play store αναβάθμιση το supersu να την κάνω; ή θα έχω πρόβλημα με το ρουτ; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο Redmi Note 3G βγάζει σφάλμα εγκατάστασης μπορείτε να το δείτε; Via Xiaomi redmi note 3G

• Μια από Τα ίδια αφού σκέφτομαι να επιστρέψω σε stable v7, περιμένω το Σάββατο την επόμενη και αν είναι Τα ίδια θα γυρίσω πίσω Via Xiaomi redmi note 3G

dfoust - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jimmydimo: “Redmi note 3G. Καλά πέρασε, με super user k dolby atmos (το είχα χάσει κανά 2 εβδομάδες). Εξακολουθεί το θέμα με τη σίγαση. Πχ. Αν την ενεργοποιήσεις κ κάνεις κλήση βγαίνει μόνη της. Κ αλλάζει τις εντάσεις (multi, ringtone, alarm κλπ) όπου του κατέβει. Παίζει να διορθωθεί αυτό; Περιμένω να δω τη μπαταρία γιατί έχει πολλές εκδόσεις που είναι σε κακό χάλι. Κ είναι πολύ κρίμα γιατί ένα από τα βασικά ατού του ήταν η τρομερή αυτονομία Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapat…

• Ναι φίλε η ελληνική ρομ περνάει manual την κατεβάζεις και την περνάς, δεν χρειάζεται να κάνεις wipe τα κάνει όλα αυτόματα. Via Xiaomi redmi note 3G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Η GTV-6.8.4 ROM για το RedMi Note 3G έχει διορθωθεί (Αδυναμία Εγκατάστασης), και μπορείτε να την κατεβάσετε από την λίστα στην πρώτη σελίδα. miuihellas.png XiaomiHellas APK Σε όλες τις νέες ROM θα βρείτε την νέα εφαρμογή του Φόρουμ μας για γρήγορη και απροβλημάτιστη πλοήγηση στην κοινότητά μας. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή μόνοι σας σε οποιαδήποτε ROM, μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ => miuihellas.apk και απλά να την …

• Κάποιος που να την πέρασε στο note 3G, εμένα μου έβγαλε μήνυμα κάτι για το system Via Xiaomi redmi note 3G

• Πήγα να την περάσω στο δικό μου και ενώ είχε κατέβει σωστά μου έβγαλε σφάλμα στην εγκατάσταση και δεν ανοίγει το τηλέφωνο, ευτυχώς είχα backup. Via Xiaomi redmi note 3G

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Giannisagal: “Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι ..... Το nandroid backup το παιρνουμε απο TWRP σωστα?? αφου κανουμε factory reset η καθαρη εγκατασταση μετα κανουμε restore σωστα??? αυτο το backup περιλαμβανει τα παντα??? δηλαδη ρυθμισεις-ηχοι κλησεις-διαταξη οθονης....οπως ακριβως ηταν στημενο το κινητο πριν σωστα??? ενημερωστε με αν ειναι λαθος καποιο αυτο α…

Μήνυμα

Παράθεση από Argyrwk: “Καλησπέρα και απο μένα! Είμαι κάτοχος του Xiaomi mi2s και θα ή8ελα να αναβαθμίσω την εκδοση του Android (4.1.1 JRO03L) σε κάποια νεότερη... Η συσκευή είναι root και είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα συμβατότητας με νέα apps που κυκλοφορούν. Μπορείτε να μου προτείνετε ποια εκδοση ρομ να κατεβάσω που θα μου αναβάθμιζε και την έκδοση του android γιατί έψαξα στο forum και δεν είμαι σίγουρη εαν εχω βρει τη σωστή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.”…

Μήνυμα

Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπερα παιδια. Περασα τη rom σε redmi note 3g τη πρωτη φορα δε μου περασε το su μετα το update και δεν ηταν και root η συσκευη. Εκανα ξανα εγκατασταση απο το recovery αλλα τιποτα. Δε μου βγαζει το root ουτε και το su. Τι φταιει?” Το ίδιο και εγώ . Via Xiaomi redmi note 3G

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από dfoust: “Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα. Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου. Via Xiaomi redmi note 3G ” Το Dolby Atmos Σου το περασε ??” Τώρα που το λες όχι Via Xiaomi redmi note 3G

• Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα. Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου. Via Xiaomi redmi note 3G

• Το μόνο που μου έκανε είναι ότι έχασε τους λογαριασμούς εμαιλ η εφαρμογή της miui και μου άλλαξε το recovery σε 2.8.7 εγώ είχα το 3.0.2.0 μικρό κακό, αν μπορείτε να προσθέσετε το καινούργιο twrp 3 στην ρομ θα ήταν πολύ καλά. Via Xiaomi redmi note 3G

Μήνυμα

Παράθεση από arnaougeo: “Η Fixed έκδοση της νέας Rom εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα στο Redmi Note 3G. Τώρα για το σήμα το πρόβλημα συνεχίζεται στις δύσκολες περιοχές.” Την πέρασα και εγώ Πάνω από την ν7, κάπου διάβασα στο miui.com ότι έτσι δεν έχει πρόβλημα με το σήμα, και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όντος το σήμα είναι τούμπανο ακριβώς όπως και στην ν7, οπότε καλύτερα πήγαινε πίσω στην ν7 και κάνε φλας μέσα από τον updater της miui την ν8. Via Xiaomi redmi note 3G

• θα την περάσω πάνω από την ν7 αυτήν την φορά , το βασικό είναι να έχει φτιαχτεί το σήμα του κινητού ίδωμεν