Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 739.
-
Παράθεση από arnaougeo: “Υπάρχει φίλος με redmi note 3G που έχει περάσει τη νέα ROM. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. ” πήγα να την βάλω χθες το βράδυ και μου έβγαλε σφάλμα στο φλασάρισμα και έπασε το κινητό σε bootloop τώρα την κατεβάζω στον υπολογιστή να ξαναδοκιμάσω αν και ΄τωρα δεν μπει μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την ρομ , θα την φτιάξουν τα παιδιά . Παράθεση από webtool: “Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για ολη τη δουλειά και την προσπάθεια! Έχω Xiaomi Redmi Note 3 henness…
-
MEGA Για τους κατόχους του redmi Note 3G με το παραπάνω φιξ διορθώνεται το σήμα ναι μεν πιάνει φουλ το κινητό αλλά μόνο σε 2G στο 3G όχι τόσο καλά, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να τσεκάρει το zip μήπως υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση. Το παραπάνω το βρήκα στο miui.com, στην ουσία φλασαρεις το προηγούμενο μόντεμ από την v7. Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Παράθεση από dfoust: “Όποιος την δοκιμάσει στο redmi note 3g να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση το σήμα. Μην μπούμε στον κόπο άδικα. ” γιατι δεν το εβαλες εσυ για να μην μπουμε εμεις στον κοπο τωρα θα την περασω και το βραδυ θα σε πω” Φίλε το έκανα με τις δύο προηγούμενες και δεν θέλω να μπω στον κόπο ξανά μέχρι να το φτιάξουν, αν και δεν βλέπω να δίνουν μεγάλη σημασία σε ένα παλιό τηλέφωνο πρώτα δίνουν βάρος στα νέα μοντέλα, εγώ θα το αφήσω με ν7 και βλέπουμε μια χαρ…
-
Όποιος την δοκιμάσει στο redmi note 3g να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση το σήμα. Μην μπούμε στον κόπο άδικα.
-
Την πέρασα στο redmi Note 3G για άλλη μια φορά απογοήτευση, το σήμα εντελώς τραγικό σε σημείο να μην μπορείς να μιλήσεις για Η ή Η+ ούτε λόγος εκεί που με την ν7 είχα στο σπίτι μόνιμα Η. Πίσω πάλι στην ν7, ποτέ θα φτιαχτεί παιδιά έχουμε κάποια ενημέρωση; Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Dev1l: “Καλησπέρα στα παιδιά, ένας γνωστός μου έχει θέμα με το redmi note 2 (3G Version) με την τελευταία ενημέρωση, το σήμα την κεραίας του έχει αποδυναμωθεί αρκετά με αποτέλεσμα σε κάποιες περιοχές όπου πριν είχε σήμα, τώρα να μην έχει καθόλου. Έγιναν μετρήσεις με την ίδια κάρτα sim σε note 2 (3G) με παλαιότερη έκδοση της rom και είχε σήμα καμπάνα! Δυστηχώς το πρόβλημα δεν έψτιαξε με reset, clean installation via fastboot κ.τ.λ. μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι κάνουμε σε αυτήν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Παιδιά εγώ στη θέση σας θα έτρεχα την fastboot rom για αναδομηση και στο καπάκι θα έβαζα την miui 8 GTV 6.6.23. Από εκεί και πέρα θα έψαχνα για bugs. ” Τι θα αλλάξει αν βάλω πρώτα την fastboot Rom;; από που την κατεβάζω;; Via Xiaomi redmi note 3G
-
arist1976 σε ποιο τηλέφωνο αναφέρεσαι; Via Xiaomi redmi note 3G
-
Την πέρασα και εγώ στο note 3g καθαρή εγκατάσταση και το πρόβλημα συνεχίζεται, πίσω στη ν7 ξανά. Το σήμα του κινητού μου ήταν εντελώς άθλιο τι να πω δεν με θέλει η ν8. Παρακαλώ τους κατόχους του κινητού που πήγαν σε ν8 και κινούνται σε δύσκολες περιοχές να μας πουν πως πάει κινητό. Via Xiaomi redmi note 3G
-
Για τους κατόχους του redmi note 3g από ότι διάβασα στο miui. com υπάρχει πρόβλημα με το mobile network το κινητό χάνει το σήμα και δεν έχει καθόλου 3g οπότε δεν είμαι μόνο εγώ που έχω θέμα. Ελπίζω να το φτιάξουν σε επόμενη αναβάθμιση.
-
Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “Καλησπέρα. Όλα τελεία στο note 3g octa core. Πολύ ωραία, γρήγορη και όμορφη ρομ. Το μόνο που θα ήθελα να είχε επιλογή να έβαζα τα παλιά κουμπιά του παραθύρου ειδοποιήσεων. ” Πρόβλημα με το σήμα εσύ έχεις;; εμένα το δικό μου είναι τόσο χάλια το σήμα του κινητου που καθιστά την επικοινωνία πολύ δύσκολη, μάλλον θα γυρίσω σε προηγούμενη από το backup που πήρα (ευτυχώς).
-
Παράθεση από arnaougeo: “Παράθεση από dfoust: “Παιδιά ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε . Την πέρασα στο redmi note 3G όλα πήγαν μια χαρά αν και έχουμε μείνει στο Android 4.4 το τηλέφωνο δουλεύει πολύ καλά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν έχει καλό σήμα το τηλέφωνο μέσα στο σπίτι σε σημείο που είχα φουλ σήμα τώρα με το ζόρι πιάνει και πολλές φορές δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Τι μπορεί να παίζει;; καθαρή εγκατάσταση έκανε. ” Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα σε redmi note 3G, αλλά μου άρεσε η λ…
-
Παιδιά ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε . Την πέρασα στο redmi note 3G όλα πήγαν μια χαρά αν και έχουμε μείνει στο Android 4.4 το τηλέφωνο δουλεύει πολύ καλά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν έχει καλό σήμα το τηλέφωνο μέσα στο σπίτι σε σημείο που είχα φουλ σήμα τώρα με το ζόρι πιάνει και πολλές φορές δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Τι μπορεί να παίζει;; καθαρή εγκατάσταση έκανε.
-
Το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα είχα και εγώ και στις δύο κάμερες , και επίσης το τηλέφωνο ανεβαζε θερμοκρασία και η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 12 ώρες. Ξαναγυρισα στην προηγούμενη και όλα καλά. Xiaomi redmi note 3g.
-
Ο chiosGR είμαι εγώ
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο λινκ δεν δουλεύει. το full wipe και η Ρομ τα βάζεις στην SD;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dfoust: “έβαλα την τελευταία ρομ modded σε ένα redrice και δεν μπορεί να βγάλει φωτο , μου λέει ότι δεν έχει sd. υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω.” Θέλει και την αντίστοιχη modded εφαρμογή MiuiCamera ή κάποια άλλη εφαρμογή όπως Google Camera. Είναι λίγο παλιά version και δεν έχει Ελληνικά, αλλά κατέβασέ την από εδώ => camera_mod_HM2013023.zip να κάνεις την δουλειά σου και βλέπουμε Κάνε εγκατάσταση το αρχείο, όπως κάνεις τις ROM. ” Ευχαριστώ φίλος όλα…
-
έβαλα την τελευταία ρομ modded σε ένα redrice και δεν μπορεί να βγάλει φωτο , μου λέει ότι δεν έχει sd. υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω.
-
Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά έχει κάνεις πρόβλημα με το Tapatalk ??? Δεν με κάνει μου ανανέωση τα νήματα όποτε θυμάται!!!! (XIAOMI REDMI NOTE 4G)” Το ίδιο μου κάνει και εμένα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά στο note 3G δεν δουλεύει η δόνηση θα βγει κάποιο update.