Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-739 από 739.
-
Παράθεση από mortis1572: “Καλημέρα με το που πέρσα την 5.6.4 είτε μέσω της αναβάθμιση από τη ROM είτε μέσα από το Recovery και ανοίγει το κινητό δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του ota-update όλα τα υπόλοιπα εικόνιδια τα εμφανίζει κανονικά. Το αρχείο της αναβάθμισεις το κατέβασα απο το site και όχι από το ota-update. Μόνο εγκατάσταση με full wipe δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.” Αν δεν κάνω λάθος έχει καταργηθεί το OTA update οι αναβαθμίσεις γίνονται μέσα από το κινητό πλέον. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W …
-
Αν διαβάσεις λίγο θα δεις ότι καταργήθηκε ο ota updater Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bandit650: “Τελικά υπήρχε διαφορά στο μέγεθος των partitions μεταξύ της διεθνούς και κινεζική ρομ. Για δεύτερη φορά με την βοήθεια του admin λύθηκε το πρόβλημα. Που είναι στη v6 αυτό που ρυθμίζει τα δεδομένα σε απεριόριστα;;” Πας στις λήψεις πατάς στις τρις τελείες και από εκεί ρυθμίζεις τα δεδομένα σε απεριόριστα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς με το Internet calling σεταρεις έναν παροχο voip πχ omnivoice, easycall και κάνεις κλήσεις εγώ για αυτήν την δουλειά χρησιμοποιώ το zoiper Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sideris20250: “αυτη ρομ τι λεει παιδια xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip” Απλά πετάει. Δες ΕΔΩ” Από τη stable37 18-01-15 στην 40 θέλει full wipe;; για την περνάς από το updater της miui;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Επειδή βρέθηκε κάποιο πρόβλημα με τον πλοηγό (Browser) της MIUI στην ROM για το RedMi Note 3G/WCDMA, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, να κάνετε εξαγωγή από το ZIP το browser.apk, να το βάλετε στην συσκευή σας, και να κάνετε εγκατάσταση. Θα αντικαταστήσει την προβληματική εφαρμογή και θα είστε εντάξει. Εως το Σάββατο θα βγεί νέα ROM και θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα.... => Browser.zip” Σε μένα έχει και πρόβλημα το Google play και το βίντεο. Η εφαρμογή έχει σταμ…
-
Παιδιά στο note 4g της γυναίκας μου έχω περάσει την προηγούμενη ελληνική όταν εμφανιστεί στο ota update η καινούργια πως την περνάω;; Την κατεβάζω από το ota και την εγκαθιστώ από εκεί; ή από τον updater της miui. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έβαλα στο note Όλα λειτουργούν όπως πριν να είστε καλά Παιδιά. Twrp έχω το 2.7.0.0 Πρέπει να βάλω το δικό σας ή εφόσον δουλεύει το δικό μου δεν χρειάζεται;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dfoust: “Για το Redmi Note πότε θα βγει αναβάθμιση; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όταν βγάλουν νέα ROM από την Xiaomi, θα βγάλουμε και εμείς.” Ευχαριστώ αρχηγέ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το Redmi Note πότε θα βγει αναβάθμιση; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mass22: “παιδια οταν πηρα το κινητο ειχε ροοτ και την γνησια ρομ κιτ κατ multilanguage με ελληνικα..εβαλα την ελληνικη αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με την γνησια που ειχε..λειπουν πολλα..γινεται καπως να παω πισω σε αυτην ξανα?(την γνησια με ροοτ και οτι ειχε γενικα πριν?) ” Γνήσια Είναι μόνο η αγγλοκινεζικη. Η ελληνική τι λείπει Δηλαδή;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕγώ που έκανα Όλα τα wipe μέσω twrp system data εσωτερική μνήμη τι διαφορά έχει με αυτό ;; και αμέσως μετά έβαλα την ρομ σας και το τηλέφωνο Είναι καθαρό χωρίς κινέζικα.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dfoust: “Παιδιά έχω παραγγείλει το redmi note και το περιμένω ζήτησα να έρθει με original rom όχι multilaguage ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να περάσω την ελληνική;; Πώς θα κάνω backup την ρομ που θα μου έρθει για να την έχω σε περίπτωση που χρειαστεί;; Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ρίξε μια ματιά εδώ Redmi Note με Multi rom - Πέρασμα Ελληνικής” Μου ήρθε το τηλέφωνο έκανα την διαδικασία που αναφέρει ο οδηγός και μπήκε κανονικά η ελληνική ρ…
-
Παράθεση από tora33: “Redmi Note με Multi rom - Πέρασμα Ελληνικής[/url]” Ευχαριστώ φίλος ξεκινάω διάβασμα Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω παραγγείλει το redmi note και το περιμένω ζήτησα να έρθει με original rom όχι multilaguage ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να περάσω την ελληνική;; Πώς θα κάνω backup την ρομ που θα μου έρθει για να την έχω σε περίπτωση που χρειαστεί;; Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγίες για το number fixer έχουμε ; μην κάνω καμιά πατάτα και χάσω τις επαφές μου; Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το jiayu g3s θα μπορεί να πάρει την ελληνική Miui;
-
Παράθεση: “Παράθεση από dfoust: “Την έχω δοκιμάσει είναι ωραία με το morelocate2 μπορείς να έχεις ελληνικά στις εφαρμογές. Αλλά φίλε είναι αρκετά βαριά τη μπορούμε να απενεργοποιησουμε που δεν χρειάζεται ώστε να ελαφρυνει λίγο;;;; Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Με τι κριτήριο λες πως είναι βαριά; Λόγω του ότι έχει πιο "λίγη" ελεύθερη RAM? Το G3S το έχει ο αδερφός μου και μου φαίνεται ότι πηγαίνει αρκετά καλά. Επίσης δεν μου έχει αναφέρει προβλήματα με ανοιχτές εφαρμογές ή …
-
Παράθεση: “Jiayu G3S εχω βρει βασικα εδω αλλα χωρις ελληνικο μενου ,αλλα δεν με απασχολει αυτο en.miui.com/thread-7941-1-1.html ειναι 3.10.13 και παει μια χαρα μεχρι στιγμης απλα θα την ηθελα πιο ελαφρια, εχει πολλα περιτα προγραματα ή με πιο πολλα tweaks new kernel” Την έχω δοκιμάσει είναι ωραία με το morelocate2 μπορείς να έχεις ελληνικά στις εφαρμογές. Αλλά φίλε είναι αρκετά βαριά τη μπορούμε να απενεργοποιησουμε που δεν χρειάζεται ώστε να ελαφρυνει λίγο;;;; Στάλθηκε από το JY-G3 μου χρησιμοπ…