Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 739.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαRealme gt2 , gt neo 3, OnePlus Nord 2, s21 Fe, Motorola g200 5G, honor 50.
-
RE: Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από ail31ou: “Ποιο κινητο της xiaomi προτείνετε απο 350€ εως 500€? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανένα, τόσα λεφτά σε Xiaomi είναι πεταμένα λεφτά, πας σε πιο καλύτερες συσκευές.
-
poco x3 pro
ΜήνυμαΠου αποσκοπεί η ερώτηση. 16:37 ακριβώς κάνε το. Μας δουλεύεις φίλε, κάνε το οπότε έχει χρόνο, Σάββατο Κυριακή Δευτέρα.
-
poco x3 pro
ΜήνυμαΚλειδωμένο είναι το τηλέφωνο
-
poco x3 pro
ΜήνυμαΤο βλέπεις και μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστές mi unlock status
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pant Taylor: “Παράθεση από amavroudis: “Τη τελευταία official eea έχεις. Δε βγήκε άλλη... Mi CC9 / Mi 9 Lite – EEA Stable Version List – MIUI Download Xiaomi Official ROM ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά πώς γίνεται αυτό αφού σε site της xiaomi γράφει ότι το mi 9 lite θα πάρει μέσα στον Ιούνιο το miui 13” Mi 9 Lite EEA MIUI V12.5.3.0.RFCEUXM Update | Xiaomi Firmware Updater Η τελευταία ρομ που βγήκε για το mi9 lite είναι η 12.5.3.0 τον Ιούλιο και είναι android 11 αυτή που φοράς εί…
-
RE:
dfoust - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από kritigr: “Σ ευχαριστώ για την βοήθεια Μπαίνω fastboot μετά συνδέω το κινητό Ανοίγω τον φάκελο adb που έχω κατεβάσει πατάω και το adb και το fastboot αλλά τίποτα ανοίγει για δευτερόλεπτα ένα cmd και εν το μεταξύ βγαίνει το κινητό από fastboot” Από γραμμή εντολών τρέχεις τις εντολές όχι από εκεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι απαραίτητα, αν θέλεις κάνεις ρουτ, και εγώ άλλη ρομ φοράω αλλά δεν είμαι ρουτ.
-
REDMI 10
ΜήνυμαΔε θα βρεις κάτι καλύτερο από μαμά, η mtk δεν έχουν γενικά Ρομ. Αν ήθελες να παίξεις με Ρομ έπρεπε να πάρεις snapdragon.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΓια ποια εντολή μιλάς;