Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 739.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΠοιους drivers βάζεις; [OFFICIAL][TOOL][WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers - 15 seconds ADB Installer v1.4.3 | XDA Forums Με αυτούς που έχω δοκιμάσει δουλεύουν μια χαρά.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΚαθαρά θέμα drivers είναι, δες πως αναγνωρίζεται το κινητό στην διαχείριση συσκευών.
-
Βοήθεια σε μπρικαρισμένο Mi8
ΜήνυμαΈκανες ένα μεγάλο λάθος, ποτέ όταν περνάμε fastboot rom με miflash ΔΕΝ κλειδώνουμε bootloader για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Αν έχεις μπρικαρει θέλεις πέρασμα ρομ σε edl mode από κάποιον που έχει πιστοποιημένο λογαριασμό.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΣωστά, έγινε μπέρδεμα μάλλον με το απλό, το 5G φοράει snap
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΑυτό θα είναι πολύ θετικό.
-
Redmi Note 11 pro 5G
ΜήνυμαΑπό την στιγμή που φοράει mtk επεξεργαστή δεν το βλέπω να υπάρχουν Ρομ.
-
Αλλαγη καμερας σε xiaomi redmi 9t
dfoust - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕννοείται ότι δεν γίνεται αυτό.
-
RE:
dfoust - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από armadoran: “Η XTRV που κατέβασα πριν δεν φλασάρει όπως στο βιντεάκι απο το youtube μου πετάει error με το Mi flash” Πας να βάλεις custom ROM με miflash; αυτό δε γίνεται φίλε, για custom ROM θέλεις ξεκλειδωτο κινητό και πέρασμα twrp όπου από εκεί θα περάσεις την ρομ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαRedmi Note 10 Pro EEA MIUI V12.5.7.0.RKFEUXM Update | Xiaomi Firmware Updater Πέρνα την επόμενη manual μήπως ξεκολλήσει
-
Rom miA1
ΜήνυμαPixel experience, evolution x, crdroid, είναι από τις καλύτερες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Θα το δοκιμάσω κι αυτό δεν έχω άλλη επιλογή εκτός από το να το πετάξω και να μην ξανακουμπήσω xiaomi. Αν είναι δυνατόν το 2022 συσκευές απείραχτες εργοστασιακές να έχουν τέτοια προβλήματα. Λειτουργίες σαν το Gpay είναι πλέον εκ των ων ουκ άνευ... Κάτι τέτοια βλέπουν οι "μηλαράκηδες" και μας κοροϊδεύουν...” Νομίζω μας κοροϊδεύεις, δεν βγάζει νόημα αυτό που λες.
-
Τα είπες όλα Δημήτρη, συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια.