Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 202.
-
Μπράβο. Ευχαριστούμε!
-
Έχει κανείς πρόβλημα με αυτόματη περιστροφή οθόνης; Γιατί σε Kenzo η οθόνη δεν γυρνάει με τίποτα.
-
Σχετικά με το backup: Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το backup με Micloud και με έχει σώσει. Επαναφέρει ό,τι έχει η συσκευή (φωτογραφίες, εφαρμογές, ρυθμίσεις κατάλογο κλήσεων, μηνύματα, κλπ) και κατεβάζει τις εφαρμογές όπως ακριβώς θα τις κατέβαζες από το store, δηλαδή σαν φρέσκια εγκατάσταση. Οπότε για ορισμένες (viber, messenger κλπ) πρέπει να ξανακάνεις login για να τις χρησιμοποιήσεις. Το εξαιρετικό είναι ότι αν αντικαταστήσεις μια συσκευή Xiaomi με μία άλλη απλά και μόνο βάζοντας το κωδι…
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό πού πήρες το καπάκι; Ψάχνομαι να πάρω ένα για του πατέρα μου το Mi3.
-
Μπράβο μας! Αυτή την χρονιά δεν τους έπαιρνε να μας στερήσουν την πρωτιά όπως άλλες χρονιές. Νικήσαμε την παράγκα των Ινδών 1
-
Παράθεση από sm0k3: “Καλησπέρα, με το συγκεκριμένο οδηγό χάνεται και το twrp σε περίπτωση ας πούμε που δν φλασάρεις κάποια rom, εαν δηλαδή κλείσεις το τηλέφωνο μετα τα wipes, όταν το ξανανοίξεις θα μπαίνει σε twrp; Επίσης μπορώ να φλασάρω τωρινή official με αυτόν τον τρόπο σε κινητό με κλειδωμένο bootloader αλλά με twrp; ” Το TWRP δεν χάνεται παρά μόνο αν του φλασάρεις κάποια Global ή κινέζικη ROM, αν δηλαδή φλασάρεις κάποια ΡΟΜ εκτός από αυτές που κάνουν τα παιδιά εδώ μέσα. Ποιά ακριβώς wipes ε…
-
Ενώ υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μη δεις μεγάλες διαφορές σε ένα τζαμάκι Nillkin και σε ένα no name την διαφορά θα την δεις όταν σε πιο απαιτητικές συνθήκες. Φοράω το τζαμάκι που μου έστειλε το Vickmall στο κινητό εδώ και περίπου 4 μήνες. Σε καθημερινή χρήση είναι άψογο. Κάθισε πολύ καλά πάνω στην οθόνη, έχει πολύ απόκριση στην αφή κλπ. Εκεί που πάσχει είναι όταν χρειαστεί να επέμβει στα δύσκολα, δηλαδή πτώσεις, προσκρούσεις κλπ. Δύο φορές μου έπεσε το κινητό και το τζαμάκι έχει ήδη κάνει δύ…
-
Μόλις το δοκίμασα. Δουλεύει μια χαρά σε εμένα.
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε μια παλιά GTV και Radeon Kernel. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό - δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας - αλλά φαίνεται ωραίο! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19644/