Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 246.

• Redmi note 3 pro με μια μικρή επιφύλαξη για την φωτογραφική, την οποία μπορούν να στην λύσουν οι κάτοχοι... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πατώντας και τα δύο φρένα ταυτόχρονα μπαίνει σε fastboot ή δεξί φρένο και κάνοντας πεταλι; Επίσης έχει βγει η 8 για το mibike;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Geowrc: “Παιδιά χίλια συγνώμη που ξαναγράψω το ίδιο αλλά πραγματικά το χρειάζομαι γιατί είμαι 13-14 ώρες στη δουλειά Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Geowrc: “calculator V8 ” Μήπως είναι εφαρμογή εκτός google play store και δεν σ…

• RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “@lallasgr Ξέρουμε αν γίνεται να κάνω τις διαδικασίες φλασαρισματος από Mac? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου κι εγώ πριν κάνα μήνα που ψάχθηκα αρκετά δεν βρήκα τίποτα. Μόνο με parallels έκανα δουλεια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antonios Gagas: “ - το μονο που ξερω πολυ καλα ειναι οτι πρεπει να βγαλει η χιαομι μια ρομ που να ειναι με της μανισιες εφαρμογες τέλεια...τα αλλα ειναι περιτα οσα τεστ να κανω εγω δεν γινετε τιποτα ουτε αλαζει κατι αν δεν μπορειτε μην κανετε δοκιμες ..δεν ειναι απαραιτητο...ουτε θα παρετε χρηματα απο τα τεστ..η εταιρια ειναι υπευθηνη να τα διορθρωσει.εχετε τωρα 2 ρομ που δεν δουλευουν σωστα ..και παλι ολοι μαζι σας στηριζουμε ....!!!! δεν μπορω να καταλαβω τι θες να μου πεις.... κα…

• Επίσης παιδιά στο Μι5 έχω παρατηρήσει τρέχοντας όταν πήρα το κινητό xiaomi.eu stable και τώρα Dev και στο ενδιάμεσο τη δική μας gtv Dev, ότι με τις rom του xiaomi.eu εχει χειρότερη απόκριση τόσο το touch όσο και ο αισθητηρας δαχτυλικων. Πχ. Το dt2w τώρα σε σχέση με την gtv είναι εκνευριστικό, θέλει να το κάνω πολλές φορές μπας και πιάσει. Έχουμε κάποια διαφορετική ρύθμιση στους σενσορες ή στην ευαισθησία του αγγιγματος οθόνης; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “δηλαδη μονο εγω δεν εχω ακομα θεματα?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15431/” Για κάποιο λόγο είσαι απ τους λίγους τυχερους. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι εσύ φορούσες και τις alpha roms ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω και τα άλλα παιδια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@johnkeppas στο mi5 τι πρόβλημα έχεις;; Είσαι από θεσσαλονικη βλέπω!!!” Κατέβασα χθες την fixed rom, πλην όμως μετά την εγκατάσταση κάνει reboot και μου δείχνει το σήμα της Mi για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μετά ξανακάνει μόνο του reboot και με βγάζει recovery. Δοκίμασα και με το ενσωματωμένο twrp, και με το πιο παλιό που είχα απ την 7,και με ένα που κατέβασα από το xiaomi.eu. Απλά δεν μπαίνει η ελληνική ROM, δεν εκκινει με τίποτα το κινητό. Αντίθετα η αντίστοιχη έκδοσ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dtsilog: “Η έκδοση 3.0.0r2 του twrp είναι προβληματική. Μπορείς να βάλεις την τελευταία από τον @michael ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις την ελληνική rom.” Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Αλλά όταν έκανα εγκατάσταση την ελληνική Ρόμ μου έγραφε προς το τέλος ότι εγκαθιστούσε και ένα twrp, προφανώς αυτό που είναι ενσωματωμένο στη Ρόμ. Ακόμα και να βάλω αυτό που μου προτείνεις, όταν κάνω την εγκατάσ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom..” Κι εμένα στο Mi5 ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρόλο που έχω κατεβάσει την fixed Ρόμ χθες το βράδυ. Την βάζω στη μνήμη, κάνω factory reset, και την εγκαθιστώ... Κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το σήμα της Miui, χωρίς να προχωρήσει απ αυτό το στάδιο ξανακάνει επανεκκίνηση και με βγάζει στο recov…

• Καταλαβα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει περίπτωση αν βρούμε σε port το apk του ραδιοφώνου της xiaomi να δουλέψει στο Mi5; ή είναι θέμα του sd820 και δεν υποστηρίζει τα fm; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από dloucas: “καλημέρα σε όλους και όλες Για να καταλάβω, καθώς είμαι νέος (για τα Xiaomi) και παλιός (μεγάλος) σε ηλικία - Όταν λέμε επίσημη ROM εννούμε κάποια από τις Xiaomi Mi 5 Global ή Xiaomi Mi 5 China στη σελίδα: http://en.miui.com/download-299.html ? - Λέτε "Αν τα ελληνικά σου είναι απαραίτητα" δηλ. τα ελληνικά στα menu ή και σαν γλώσσα στο πληκτρολόγιο; - Ποιόν οδηγό χρησιμοποιούμε; αυτόν "Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader" ή…

• Rom

Μήνυμα

Παιδιά για να πάμε από Dev 6.5.26 στην τελευταία stable χρειάζεται factory reset ;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone

• Εγω είχα κάνει με εκείνη την Ρόμ αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως για να σε βοηθήσω. Αυτός είναι ο οδηγός που σου έλεγα, απλά είμαι από Tapatalk και δεν ξέρω να βάζω link από δω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@johnkeppas ο διακόπτης του rotation λειτουργεί με ανάποδη λογική.. Τελικά είχε κολλήσει, και ήθελε ένα restart... Ευχαριστώ για το tip. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”

• Factory reset μπορεις να κάνεις απ τις ρυθμίσεις... Τα άλλα αν δεν ξεκλειδωσεις bootloader ούτε με την κινεζική μπορείς.Κανε ως πρώτη κίνηση την αίτηση να τρέχει το unlock και μετα υπομονή για 10 μερούλες μέχρι να έρθει το μηνυμα. Κανείς και τοτε την διαδικασία περάσματα της αγγλοκινεζικης Dev για να μην χάσεις τα ελληνικά σε όλο αυτό το διάστημα και έχεις χαζό άχρηστες εφαρμογές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Conq: “Έχω και εγω το ίδιο θέμα, το κινητό αγοράστηκε απο Honorbuy και έχει εγκατεστημένη την έκδοση 7.2.13.0 . Το πρόβλημα είναι οτι δεν αφήνει να μπεις σε recovery mode ούτε το Mi pc suite αναγνωρίζει το κινητό. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.” Ακολούθησε από τους οδηγούς της συσκευής σου αυτόν που λέει για κλειδωμένο bootloader. Αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις την επίσημη αγγλοκινεζικη...Μετά κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα για να βάλεις την ελληνική...Αν τα ελλην…

• Καλημέρα σε όλους. Έχει κάποιος πρόβλημα με το rotation της οθόνης; Το έχω ενεργοποιημενο απ τις ρυθμίσεις και όμως δεν γυρνάει σε landscape πουθενά... Και έχω απενεργοποιημενο και το κλείδωμα από το notification center... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk