Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 246.

• Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι πατώντας στο link όντως με βάζει απευθείας στο κατέβασμα. Απο pc δοκίμασες να μπεις;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δοκίμασε να ξεκλειδωσεις πρώτα το τηλέφωνο και με τη Ρόμ που φοράς τώρα, ίσως να γίνει. Διαφορετικά ακολουθείς τον έτερο οδηγό που υπάρχει στο σχετικό section και περνάς official Dev και ξεκλειδωνεις... Αίτηση στο en.Miui.com/unlock έκανες; Σου ήρθε το μήνυμα ότι σου επιτρέπουν το ξεκλείδωμα; Στο Miunlock αυτό θα σου γράφει μέχρι να επιτρεψουν το ξεκλείδωμα για λογαριασμό σου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, μόλις κατάφερα και ξεκλείδωσα και πέρασα την ελληνική ΡΟΜ στο mi5 μου. Έχω 2 ερωτήσεις: 1ον, στο "σχετικά με το τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις δεν θα έπρεπε να γράφει έκδοση MIUI και κάτι σχετικό με GTV ή miui.gr κτλ; Εμένα μου γράφει ότι και του παιδιού 2 post πιο πάνω περί xiaomi.eu. Και 2ον, μετά την εγκατάσταση της ΡΟΜ μέσω TWRP τώρα για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να μπω στο TWRP. Πατάω Volume+ και power και το κρατάω πατημένο. Με το που εμφανίζεται το σημα MI τα αφήνω, μετά από λί…

• RE:

johnkeppas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “Εμένα μόνο τόσο;..... :lol:” Αυτό ποιο είναι πάλι και βγάζει 20000 πάνω από μένα; Το προ;;; Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Για να βοηθήσω και άλλους που πιθανόν να αντιμετωπισουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν η συσκευή σας έρθει με κάποια μη official έκδοση που να εμπεριέχει τα ελληνικά, για να περάσετε την κινέζικη developer(για το unlock) ακολουθήστε τον οδηγό εδώ : Unbrick Bootloop/Flashing Official Fastboot ROM for Mi5 with Locked Bootloader - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Με μεγάλη προσοχή λόγω του edl τρόπου που χρειάζεται, και έχουν αναφερθεί brick σε συσκευές(όλες όμως έχουν επανέλθει). Επίσης …

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

3/32 αλλά με μία χακαρισμενη Ρομ απ το κατάστημα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Εμένα το μικρό mi5: 118adc96997ad761e3f044d069605675.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελειο.Sorry παιδιά για την αναστάτωση.Τωρα μαθαίνω τα του Mi Cloud. Όταν είχα το Mi1 και το Mi2 δεν υπήρχαν αυτά τα πράγματα του διαβόλου... Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αααααα...Αυτο είναι;Επειδή το είδα στα μυνήματα παραξενευτηκα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Όχι δεν είναι αυτό, γιατί το εξερχόμενο μηνυμα εμπεριέχει όλες τις κλησεις μια προς μια. Δεν λέει κάτι για εγγραφή, απλά έχει τις πληροφορίες κλήσης... Τα μαύρα πλαίσια είναι όλα αριθμοί τηλεφώνου...

• Καλησπέρα σας. Σημερα συνδέθηκα για πρώτη φορά στο Mi Cloud μέσω του υπολογιστή μου και είδα στα συγχρονισμένα μυνήματα και αυτό που γράφω στον τίτλο, πλην όμως δεν έχω τέτοιο μύνημα που να φαίνεται στη συσκευή μου. Περιέχει όλες τις κλήσεις μου με ώρα, αριθμό και διαρκεια. Ξέρει κανείς τι έιναι; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14429/

• RE:

johnkeppas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Απο ότι φαίνεται το συγκεκριμένο παρουσιάζεται στο Mi5 αλλα μόνο υποθέσεις υπάρχουν αυτη την στιγμή όσον αφορά την χρήση/εξηγηση του. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι είναι ενα ακομα επίπεδο κλειδώματος της συσκευής. edl lock FYI @lallasgr” Άρα με xiaomi παίρνεις μαζί και σασπένς και βόλτες στο άγνωστο με κάθε φλασαρισμα... VFM.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “@johnkeppas σίγουρα έχεις κλειδωμένο bootloader. Αλλα αυτην την καινούργια παράμετρο/μεταβλητη πρώτη φορά την βλέπω. Το ψαχνω να δω τι γινεται ” Thanks, μου έφυγε ένα βάρος... edit: Κοιτάζοντας στο αντίστοιχο thread στο en.miui κάποιος που είχε τα αντίστοιχα αποτελέσματα σε Mi5 πάλι ρώτησε, και του απάντησαν ότι αυτή η έξτρα τιμη σημαίνει ότι κάποια στιγμή έγινε ανεπιτυχή προσπάθεια ξεκλειδώματος μέσω μη official μεθόδου... Στο δικό μου οντως έχει γίνει, ωστόσο ο φίλος από τ…

• Την έβαλα στο κινητο,την μετονομασα, αλλά όπως και πριν με την κινεζική Stable μου κρασαρε ή εφαρμογή του updater... Για όποιον γνωρίζει το log γράφει: java.lang.NullPointerException: Attempt to read from field 'java.lang.String com.android.updater.UpdateInfo.cL' on a null object reference at com.android.updater.bq.a(Unknown Source) at com.android.updater.aF.run(Unknown Source) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14393/

• Πρεπει να την μετονομάσω σε update.zip;;

• Έγινεεεεε... Κατεβαίνει ήδη η τελευταία stable xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V7.3.3.0.zip... Πιστεύω σε καμιά ώρα να επανέλθω με τα αποτελέσματα...

• RE:

johnkeppas - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σωστά το έβγαλε, η συσκευή μας (Redmi Note 2) δεν είχε ΠΟΤΕ κλειδωμένο bootloader, το περίεργο θα ήταν να έβγαζε FALSE...μην αγχώνεσαι άδικα :)” Εμένα είναι το Mi5.Μηπως έχει διαφορά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βεβαίως...Θα το δοκίμασω και θα επανελθω...Ποια όμως να κατεβασω;Stable ή developer;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι κλειδωμένος ο bootloader.Απο το κατάστημα έχει μπει μία ειδική έκδοση της xiaomi.eu που μπαίνει και σε κλειδωμένο και ψάχνοντας ποια ακριβώς είναι την βρήκα μονο στα forum του honorbuy Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk