Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 246.

• Όταν έκανα το τεστ μου έβγαλε μια επιπλέον γραμμή στα αποτελέσματα που λέει: Device Critical Unlocked : TRUE. Αυτό τώρα τι σημαίνει; Και στο Charger Screen enabled η τιμή είναι FALSE. Είναι ξεκλείδωτος με μουφιά;;;

• Εμένα στις πληροφορίες τηλεφώνου γράφει ΜΙUI by Xiaomi.eu 7.2.13.0 (MAACNDB). Έτσι το πήρα απ το μαγαζί. Να φανταστώ ότι δεν είναι καν η official... Και εγώ θέλω να πάω σε official για να βάλω μετά developer για το ξεκλείδωμα και μετά gtv... Αλλα δεν βρίσκω πουθενά οδηγό για το πως θα το κάνω.

• About Mi5

johnkeppas - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Έχει πρόβλημα κάποιος με ειδοποιήσεις του τύπου viber messenger και άλλες; Το τηλ με κλειστή οθόνη και σε διαδικασία ύπνου δεν μου τις εμφανίζει,παρα μόνο όταν πατήσω κουμπί να ανοίξει ή οθόνη... Επίσης το double tap to wake δεν ανταποκρίνεται καθόλου κάποιες φορές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi5 Ultra Thin Case

Μήνυμα

Και δεν την βρίσκω πουθενά ως xiaomi original ή κάτι τετοιο.Α μα την δείτε κάπου ποσταρετε please... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi5 Ultra Thin Case

Μήνυμα

Που τη βρίσκουμε αυτή τη θήκη; Εννοώ είναι κάποια που βγάζει η xiaomi ή είναι ίδια με αυτές του 5ευρου από τα γνωστά μαγαζιά;

• Mi5 Black vs Mi5 White

Μήνυμα

Είμαι ο μόνος που πήρε gold δηλαδή;;; Καλώς σας (ξανά)βρήκα μετά από 1 χρόνο αποχής... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακριβώς,πήγα εκεί και δεν είχε κατηγορία επαφές...Αλλά στην official αγγλοκινεζικη Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου

• RE: RE:

johnkeppas - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από johnkeppas: “Το κιν το έχει φίλος με την αγγλοκινεζικη και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές με αυτές του Google account.Ξέρει κανείς πως γίνεται; Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου” Θα πας ρυθμίσεις - λογαριασμοί - Συγχρονισμός στο on και πας τερμα κάτω θα πατήσεις Συγχρονισμός τώρα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο λογαριασμό google δεν έχει κατηγορία επαφές καθόλου...Αυτό είναι το πρόβλημα... Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυ…

• Το κιν το έχει φίλος με την αγγλοκινεζικη και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές με αυτές του Google account.Ξέρει κανείς πως γίνεται; Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου

• Από honorbuy που πήρα για ένα φίλο ήταν μια χαρά η θήκη...το γυαλί ήταν μαπα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από johnkeppas: “Στη διαδικασία πάνω δεν μου ζητάει κάποιον κωδικο; Εκεί τι πληκτρολογώ αν δεν μου έχει έρθει το μήνυμα; ” Το μήνυμα λέει απλά ότι έχεις εγκριθεί Τίποτα άλλο Αλλά εγκρίνεται ο αριθμός που δήλωσες, όχι ότι να`ναι” Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

[/quote]Σε πολλούς δεν έχει έρθει το μήνυμα αλλά μετά από δύο εβδομάδες δοκίμασαν να το ξεκλειδώσουν και τα κατάφερα, δοκίμασε και εσύ.[/quote] Στη διαδικασία πάνω δεν μου ζητάει κάποιον κωδικο; Εκεί τι πληκτρολογώ αν δεν μου έχει έρθει το μήνυμα; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά,έκανα αίτηση για το κινητό φίλου πριν από ένα μήνα και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα από την xiaomi για το ξεκλείδωμα...είναι φυσιολογικό αυτό; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Μόλις γινει in stock...

• Για ελληνικά ξέρουμε κάτι;;; Το πήρε φίλος που δεν ξέρει αγγλικά και το έχει ακόμα στο κουτί...

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ

johnkeppas - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Χωρίς να έχω το κινητό στην κατοχή μου πια, ή να έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, μου φαίνεται θέμα μπαταρίας, καθώς και σε κινητό φίλου με ίδια θέματα με το που πήρε καινούργια μπαταρία...

• Αν ισχύει η χαμηλότερη τιμή με βλέπω να παραγγέλνω ολόκληρο καράβι για να ικανοποιηθεί η ζήτηση στο φόρουμ

• Κατάλαβα... Και είπα να εκμεταλλευτώ τα κονέ στην ανατολή...

• Επειδή έχω γνωστό στην Κίνα, ξέρει κάποιος αν εκεί έχει καταστήματα δικά της η Xiaomi που να μπορώ να πάρω το κιν στην τιμή που το ανακοίνωσε ο Barra;;;

• RE:

johnkeppas - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από gripas4: “Εδώ είσαι: MIUI ROM for LG G3 (single SIM) - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Είναι όμως η China 7 ROM. Λογικά, σύντομα θα βγει και η Multi” Γι αυτήν εννοώ που είναι καινούργια... Δεν μπορώ να βρω όμως που βασίζεται...