Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 246.
-
About Mi5
ΜήνυμαΈχει πρόβλημα κάποιος με ειδοποιήσεις του τύπου viber messenger και άλλες; Το τηλ με κλειστή οθόνη και σε διαδικασία ύπνου δεν μου τις εμφανίζει,παρα μόνο όταν πατήσω κουμπί να ανοίξει ή οθόνη... Επίσης το double tap to wake δεν ανταποκρίνεται καθόλου κάποιες φορές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5 Ultra Thin Case
ΜήνυμαΚαι δεν την βρίσκω πουθενά ως xiaomi original ή κάτι τετοιο.Α μα την δείτε κάπου ποσταρετε please... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi5 Ultra Thin Case
ΜήνυμαΠου τη βρίσκουμε αυτή τη θήκη; Εννοώ είναι κάποια που βγάζει η xiaomi ή είναι ίδια με αυτές του 5ευρου από τα γνωστά μαγαζιά;
-
Mi5 Black vs Mi5 White
ΜήνυμαΕίμαι ο μόνος που πήρε gold δηλαδή;;; Καλώς σας (ξανά)βρήκα μετά από 1 χρόνο αποχής... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από johnkeppas: “Το κιν το έχει φίλος με την αγγλοκινεζικη και δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές με αυτές του Google account.Ξέρει κανείς πως γίνεται; Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυρου” Θα πας ρυθμίσεις - λογαριασμοί - Συγχρονισμός στο on και πας τερμα κάτω θα πατήσεις Συγχρονισμός τώρα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο λογαριασμό google δεν έχει κατηγορία επαφές καθόλου...Αυτό είναι το πρόβλημα... Σταλθηκε απο το Δελτα του Κενταυ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από johnkeppas: “Στη διαδικασία πάνω δεν μου ζητάει κάποιον κωδικο; Εκεί τι πληκτρολογώ αν δεν μου έχει έρθει το μήνυμα; ” Το μήνυμα λέει απλά ότι έχεις εγκριθεί Τίποτα άλλο Αλλά εγκρίνεται ο αριθμός που δήλωσες, όχι ότι να`ναι” Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Σε πολλούς δεν έχει έρθει το μήνυμα αλλά μετά από δύο εβδομάδες δοκίμασαν να το ξεκλειδώσουν και τα κατάφερα, δοκίμασε και εσύ.[/quote] Στη διαδικασία πάνω δεν μου ζητάει κάποιον κωδικο; Εκεί τι πληκτρολογώ αν δεν μου έχει έρθει το μήνυμα; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Μόλις γινει in stock...
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MI2s ΜΟΥ
ΜήνυμαΧωρίς να έχω το κινητό στην κατοχή μου πια, ή να έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, μου φαίνεται θέμα μπαταρίας, καθώς και σε κινητό φίλου με ίδια θέματα με το που πήρε καινούργια μπαταρία...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Εδώ είσαι: MIUI ROM for LG G3 (single SIM) - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Είναι όμως η China 7 ROM. Λογικά, σύντομα θα βγει και η Multi” Γι αυτήν εννοώ που είναι καινούργια... Δεν μπορώ να βρω όμως που βασίζεται...